- 23 Ağustos 2020
- 5.038
- 9.843
- 198
- 35
- Konu Sahibi kumralada1
-
Ya tapuyu kocama yaparsınız ya da istemem altınımı ver deKeşke şaka olsam dünden beri sinirden basim ağrıdı evlenmeden önce altinlarla oğluma ev alacağım dedi şimdi de onun üstüne olacağını öğrendim ve ev de onlara yakin
Valla benim olsun bile demedim ona rağmenYa tapuyu kocama yaparsınız ya da istemem altınımı ver de
( ben olsam tapu benim olacak derim ama sizde şu an o ortamı görmedim )
Mahkemeler birbirine güvenen insanların davaları ile dolu.Biz kavga etmeyiz diyor
Yaşları bilmiyorum ama muhtemelen 23-25 bandında yeni evlilerKonunun açıklaması sizin altınlarınızla Kayınpeder ev alacak kendine. Sonra gelsin kardeşlerle miras kavgaları.
Eşiniz nasıl bu duruma müsaade ediyor ben onu anlamadım.
Lütfen biraz ses çıkarın ne demek düğünde hemen altınları vermek? kendi paranızı isteyince paragöz olmazsınız. Ne kadar susarsanız o kadar da suistimal ederler.
Yaşları bilmiyorum ama muhtemelen 23-25 bandında yeni evliler
Bu yaşlarda hayata uyanmıyor insanlar sonra aileden kazık yiyince 30 larda
O yaslardan Büyüğüz desemYaşları bilmiyorum ama muhtemelen 23-25 bandında yeni evliler
Bu yaşlarda hayata uyanmıyor insanlar sonra aileden kazık yiyince 30 larda
Biz böyle mal gibi aman huzursuzluk çıkarsın diye susarsak hak görür cidden de biz napiyoruz demiyorlar yaSiz isteyin banka kasası kiraladım oraya koyacağım deyin bırakmayın, kaldı ki onların ne taktığını bilmiyorsunuz, sizin tarafın taktıklarına da el koymuşlar, ayıp yaptıkları, ama 3 ama 5, ailenizin size taktığı altınları da kullanarak kendi üzerine ev almaya utanmayacak mı o kayınpeder?
Ne kadar altın geldi size biliyor musunuz?Ben de anlamıyorum ha benim üstüme ha onun diyor altınlar 1 milyon olsa gerisini babam ödeyecek diyor
Damatlarının üstüne babası para verdi ama borç olarak almış oduyormusKardeşinin altınlarını geri vermişler kardeşi araba almış ya sorar mısınız eşinize araba kimin üzerine, babası hiç katkıda bulunmuş mu? Eşinizin payı var mı?
Asla vermeyin. Ne münasebet. Yarın ölse siz evde ya sığıntı olursunuz, ya da diğer kardeşler çıkarırMerhaba kızlar 5 aylık evliyim. Düğündeki takılarin üstüne ekleyerek kayın babam bizim oturmamız için ev almayı planlıyor. ( Düğün takılarına ailemin bana taktıkları, bana taktıkları ve misafirlerimizin taktıkları dahil)
Ben evin eşimin üstüne olmasını istiyorum ama ev kayinbabamin üstüne olacak büyük ihtimalle. Eşim de o daha çok para ekleyecek onun üstüne olsun benim için önemi yok diyor.
Sizce normal mi bu durum sonuçta benim ailemin taktığı altınlar var
Kaldı ki bizim taraf daha çok taktı demistiDamatlarının üstüne babası para verdi ama borç olarak almış oduyormus
Bizim tarafı biliyorum onların tarafı değilNe kadar altın geldi size biliyor musunuz?
O yüzden susmayın, aman ağzımızın tadı bozulmasın deyip sessiz kalmayın, bırakın kavga çıkacaksa da çıksın, utanmadan sizin altınlarınızı yangından mal kaçırır gibi kaçırmışlar, hadi kendi taktıkları altınları iç etmek istiyorlar ama ailenizin size taktıklarını ne münasebet alıyorlar da vermiyorlar, ve yine ne münasebet sizin altınlarınızın kullanılacağı ev kayınpederinizin üzerine oluyor? Eşiniz nasıl bir koca ki kendisini bırakın sizin hakkınızı yemelerine izin veriyor da o ev miras malı olacak, yok anneme şu kadarı düşecek, kardeşime bu kadarı düşecek diyor.Biz böyle mal gibi aman huzursuzluk çıkarsın diye susarsak hak görür cidden de biz napiyoruz demiyorlar ya
Kayınbabanız bu ev için ne kadar verecek?Var 2 tane daha
Kızlarının altınlarını niye kendileri alıp saklamışlar erkek tarafı alması gerekmez miydi onların mantığına göre hem siz daha ne takıldını bile bilmezkenDamatlarının üstüne babası para verdi ama borç olarak almış oduyormus
Siz bu kocayı çok mu aradınız? Hayatını ailesinin bir uzvu gibi yaşayan adamla evlenirsen olacağı bu,işin sonunda paragöz,kötü sen olacaksın ya bunun hakkını ver yık ortalığı ya da şimdiden kan kusup kızılcık şerbeti içme provalarına başla bu kocadan yediğin ilk darbe bu ama son olmayacak.....Ona dedim ki niye benim tarafın taktığı altınları biliyoruz da senin tarafı bilmiyoruz diyorum, ne demek istiyorsun içinden alacaklar mi diyor o bile bilmiyor kendilerinin ne kadar taktığını
aldıakmayın gülme emojisi mesajınıza değil eşinize bıraktım, kavga mı etmezlermişkardeşleri sizin altınlarınızla alınacak evi eşinize yedirmeyeceğinden kavga edemeyecek zaten.
Eşiniz için niye önemi olsun ki kendi babası. Ya ortak tapu yapın. Ya alın sizin altınları ordan tapuyu adam üstüne yapsın. Yada hiçbirini vermeyin almasınlar. Allah korusun kötü bişey olduğu zaman hakkınızı nasıl alacaksınız. Nefret ediyorum erkak ailelerinden.Merhaba kızlar 5 aylık evliyim. Düğündeki takılarin üstüne ekleyerek kayın babam bizim oturmamız için ev almayı planlıyor. ( Düğün takılarına ailemin bana taktıkları, bana taktıkları ve misafirlerimizin taktıkları dahil)
Ben evin eşimin üstüne olmasını istiyorum ama ev kayinbabamin üstüne olacak büyük ihtimalle. Eşim de o daha çok para ekleyecek onun üstüne olsun benim için önemi yok diyor.
Sizce normal mi bu durum sonuçta benim ailemin taktığı altınlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?