tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

O iki tane minicik yavruyu düşünen bi baba mı var ortada Allah askına? Adam tekme atmış ötesi mi var?
Dogum kontrol şart arkadasim bu ilk değildir illaki çocuk yapmadan iyi düşünmek lazim anne babaya birsey olmuyor olan yavrulara oluyor siddete eğilimli adamlarla evlenmeyiniz evlenirsenizde her sene bir çocuk dogurmayiniz gibi bir sosyal mesajla baglarsam daha anlasilir olur kaygilarim

suç degildir demiyorum, ama dogaldır.

adam kadına tekme atmış, suç ama dogal.

kadın adamın kafasına küllük fırlatmış, suç ama dogal.

burada suçu aklama çabası yok. yazdıklarımı anlasanız keşke ya neyse.

ermeni meselesine benziyor bu olay biraz da. sen tut savaş aç, isyan et, sonra karşılıklı savaşılsın... savaştan maglup olarak ayrılınca da ''ama bize yazıııık'' diye kıvırmaya başla. aynı hesap.

karşılıklı kavga etmiş bunlar sonra konu sahibi de gelmiş hamileligine güvenerek ''ama bana yazıııık ben haklıyım çünkü hamileyim'' diyor. saçmalık.

Ben birdaha sansini dene demiyorum çözüm uretemiyorum ama boyle kolayca boşa diyenide anlamiyorum

kendimden örnek vereyim iki çocuk annesiyim 1800 Tl maaş aliyorum evim kira degil okuldu dershaneydi müzik dersiydi bilmemnesiydi yetisemiyorum o kadar zorki ha oylede buyur boylede dersenizde anlarim ama kalifiye iyi yetişmiş bireyler için aile planlaması şart bekara koca bosamak yada burdan bosan yazmak kolay ama bu zor uzun zorlu bir süreç birinin bunu yazması lazimdi

Başka bir arkadaşa yazdığımı aynen kopyalıyorum size. O yavrunu düşün demişti:

Aile içi şiddet durumlarında bir süre sonra çocukların da anneye olan saygısının tükendiğini biliyor musunuz? Evde eften püften sebeplerle küfredilen bir kadının sözlerini bir süre sonra çocuğun da dinlememeye başladığını. Kadına şiddet uygulayan birinin çocuklarını da dövme ihtimalinin çok yüksek olduğunu. Bu durumda bence çocuğunu düşünüyorsa esas bazı kararları almalı. Çocuğuna rol model olarak hamile bir kadına tekme atacak insan dışı bir varlığı mı uygun görsün? Bu dünyada babasız büyümüş çok çocuk var. Hiç biri bu sebepten psikopat olmuyor. Ama babası psikopat olan çocukların çok yüksek oranda bebesi de psikopat oluyor.

Ha bir de şu var, dersaneye gidemeyen bir çocuk mu daha kötü durumdadır yoksa sırf derhaneye de gidebilsin diye annesinin küfre ve dayağa katlandığı bir ortamda büyüyen bir çocuk mu?

Son düzenleme:
Olayın sinir bozucu etkisiyle anlamadım sanırım. Eğer durum buysa, ÇOK ÖZÜR DiLERIM.
Anne karnında tekmelenmis olduğumu yillar sonra rüyamda görüp anneme olayı sorup öğrenen biri olarak bu olay gerçekten beni çok etkiledi.
Konu sahibine de öncelikli diyeceğimşudur. Sorarsa şiddet mağduru olarak izleyebilceginiz yolları anlatabilirim. Lakin öncelikle çocuklarınızı düşününderim ben. Bir çok ıslam aliminin söylediğininaksine bilim adamları ceninin aslında daha döllenme sonrasında kayıt yapmaya başladığını bu
Kayıt sözel olayları ve hatta annenin en ufak stres ve kaygılarını hatta korkularını vr öfkelerini dahi aldığını ve. Yine bu kaydın bilinç altında saklandığını söyler.
Hiç kimsenin ebeveyn dahi olsa bir çocuğun yüreğine ve ruhuna böylesi bir zatar vermeye hakkı yoktur.
Siz 2 çocuk annesi olarak sorumluluklariniz bar belli ki eşiniz ne yaptığından habersiz. O zaman sorumluluk sizindir. O çocuklar şiddet dolu evden çıkarın. Çocuklarınızı koruyun. Ondan sonra ister bosanin ister darp için dava açın ister yeniden birlikte yaşayın....

benım yazdıgım hanımefendının tuhaf fıkırlerınden alınan ıronılerdı sızınle farklı dusunmuyoruz sız yanlıs anladınız sadece.

sen küllük o tekme karında bebek küfür şiddet ....dünyaya çocuk getirmek için hakikaten çok sebebiniz varmış.

Iste hayat böyle aci. Yillardir ograsan çiftler var, bebeklerine elinde olsa dünyayi verirler fakat bu gibi çiftlerin sip diye bebegi oluyor. Cocukta "babasiz büyümesin" adina siddetli, küfürlü bir ortamda büyüyor ve bunu örnek olarak görüp, erkek ise, ayni seyi partnerine yasatir, kiz ise, susup oturur

bu arada ailene de yorum yapmak istiyroum. tekme tokat ve hatta goze yumruk atilarak dovulmus bir kizlari var ve ortaligi ayaga kaldirdin diye kiziyorlar.
kizlarina bu denli acimayan bir aileye de dogmamis bebegine bu denli acimayan bir damat yakisirdi!
en cok ailenin tavrina uzuldum. el oglu bosarsin biter de bu aileyi napicaksin?

çelişki budur işte. suç ve doğal
yani normal.
suç olan şey doğal olmaz zaten.öyle olsa suç olmaz,doğal karşılanır.
ha önce kül tablası atılmamış. kül atılmış. küle karna tekme atılarak cevap verilmiş. kül atmaya karna bebeğe tekme. doğalmı .
asla

Hamdolsun ki hamiledir ne yapsa yeridir diye bir se yazmamistim. Yoksa maazAllah egoist vr ahlak yok yoksunu olur musum.
MerveCIçık, bu şekilde kullanılan bir dille yazılan şeye elestri değil hakaret denir. Elestri dilinde kesin yargilar değil onermeler olur. Ama ben kime anlatıyorum ki.
elestri getiriyormuş. iki avuç tuzlu cigdem getir. Yazdiklarinizi benim gibi saskinlikla okuyan bayanlara hayriniza dagiticam.

hamile olmasanız bu yaptığınız bir anlık zafiyet,tepki vs olabilirdi. ama siz nasıl biriyle evli olduğunuzu biliyorsunuzdur. karnınızdaki bebeği önce siz düşünüp kendinizi kollamalıydınız. kocanızın yaptığına birşey diyemiyorum zaten böyle düşmanlık besleyecek kadar nefret dolu bi adam.
eminim çocuktan önce de böyleydi ,keşke şu andaki boşanma düşüncesi daha önce gelseydi aklınıza. siz çoktan düşman olmuşsunuz.

Hamile kadının karnına vuran adamdan ne bekleyebilirsin ki? Can evinden vuruyor... Öyle biriyle aynı çatıda yaşamak zorunda değilsin. Ailen arkanda durmalı. Çok iyi yapmışsın darp raporu almakla.
Ya bu erkeklerin yaptıkları hep yanına mı kalacak? Katlanmak zorunda değiliz

Ya bir erkekle fiziksel olarak tartismaya girilmemeli bence. O size kufrediyorsa siz de ona kufretseydiniz ama keşke dövüşü baslatan siz olmasaydiniz. Neyse bence bu durumlarin sonu gelmez bir aile terapistine gitmelisiniz. Ama esinizin pişman olup af dilemesi gerekiyor

Kim haklı kim haksızı boşver,eşin olacak "adam" senin ve bebeğinin canına kastetmiş..
Boşanmak bebek ve senin için daha hayırlı olur bence.
Seni ve torunlarını düşünmeyen insanları boşver,kendini ve bebeğin can sağlığını düşün.

İNANAMIYORUM!
Bu adam öylesine hayvanlaşmış ki hamile karısının karnına yani kendi bebeğine tekmeler savurabiliyor!
Bunu affı yok.
Affedersen daha da fenaları gelir başına.
Bebeğin iyi mi bilmiyorum ama inşallah iyidir diye umuyorum..
Asla ve Asla sen suçlu degilsin!
Suçlusun diyenlere defolun gidin de ve derhal ayrıl bu adamdan! Yavrunu mutlu ve huzurlu bir halde doğur, büyüt..
Dilerim senin ve bebeğin için herşey yolunda gider..

Ben daha farklı bir cevap vereceğim. Sakın dayağı haklı görmek hele ki hamile bir kadına asla...
ancak daha önce kapı önünde oturmamayla ilgili bir konuşmanız geçmişse daha dikkatli olmalıydınız.
küfür etmek hakkıdır demem ama kullugü uzerine dökmek veya kül tablası ile vurmakta yanlıs.bence bir çok yanlış üst üste gelmiş.
Bencr biraz durun ve dinlenin. Boşanmak için bu acele niye.. eşiniz pişman mı çocuğuna vurduğu için.. ve daha önce şiddet var mı.. her ikiniz de fevri davranmışsıniz ve dahi acimasız..
doğacak bir bebek var ve bebeği babasız yada annesiz mi büyüteceksiniz. Düzeltme imkani hic mi yok.
bunlari bir düşünün ve terapi alin ailecek. Inanin bana bosanmaktan daha kolay terapi.. boşanmak çözüm mü?
Yeri geldiğinde bosanilir ama bu her yol denendikten sonra olmalıdır..

Ben daha farklı bir cevap vereceğim. Sakın dayağı haklı görmek hele ki hamile bir kadına asla...
ancak daha önce kapı önünde oturmamayla ilgili bir konuşmanız geçmişse daha dikkatli olmalıydınız.
küfür etmek hakkıdır demem ama kullugü uzerine dökmek veya kül tablası ile vurmakta yanlıs.bence bir çok yanlış üst üste gelmiş.
Bencr biraz durun ve dinlenin. Boşanmak için bu acele niye.. eşiniz pişman mı çocuğuna vurduğu için.. ve daha önce şiddet var mı.. her ikiniz de fevri davranmışsıniz ve dahi acimasız..
doğacak bir bebek var ve bebeği babasız yada annesiz mi büyüteceksiniz. Düzeltme imkani hic mi yok.
bunlari bir düşünün ve terapi alin ailecek. Inanin bana bosanmaktan daha kolay terapi.. boşanmak çözüm mü?
Yeri geldiğinde bosanilir ama bu her yol denendikten sonra olmalıdır..

Yeri geldiğinde bosanilir ama bu her yol denendikten sonra olmalıdır..:KK63:

Saka mi bunlar
Ah arkadasim ahh
Bu erkeklerin zulmü daha ne kadar devam edecek
Hamile bi insana vurmak tekme atmak ne demek
Insanlik mi ?
Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…