- Konu Sahibi aysimaaaaa
-
Dogum kontrol şart arkadasim bu ilk değildir illaki çocuk yapmadan iyi düşünmek lazim anne babaya birsey olmuyor olan yavrulara oluyor siddete eğilimli adamlarla evlenmeyiniz evlenirsenizde her sene bir çocuk dogurmayiniz gibi bir sosyal mesajla baglarsam daha anlasilir olur kaygilarimO iki tane minicik yavruyu düşünen bi baba mı var ortada Allah askına? Adam tekme atmış ötesi mi var?
ve bu doğaldır öylemi. suçtur. cinayettir. öyle olsa bunu yapanlar hapse girmezdi. oldu o zaman her cinayetin savunması refleks olsun . ve millet bunu söyleyeyek sıyrılsın.Allah insana irade ve temkin vermiş. kendini tutabilme yetisi vermiş. zaten bunu vermese dünyada devamlı cinayet işlenirdi. sen bana küfrettin aha öl,refleks,sen bana vurdun aha bıçaklan geber,refleks,sen bana yan baktın ye kurşunu refleks.
hadi ya..geçeçeksin bunu..
Hala refleks diyorsunuz ya.
Diyorum ki inanmadığınız halde şu ''refleks'' bahanesini sunmayın artık.Söylediğiniz şeyin ne kadar çelişki dolu olduğunu siz de farkettiniz ki mesajıma gayet alakasız bir tanımla cevap verdiniz.
Neyse sağlıcakla kalın,ortak bir paydada buluşabileceğimizi sanmıyorum ne yazık ki.
Konu sahibi lütfen siz de üzülüp kendinizi daha fazla harap etmeyin.Mümkünse o adamdan uzak durun çocuğunuzun ve sizin sağlığınız için.
Ben birdaha sansini dene demiyorum çözüm uretemiyorum ama boyle kolayca boşa diyenide anlamiyorumBen de hamile bir kadına acımadan tekme atabilen bir adamla bir daha şansını dene diyenleri anlayamıyorum. Beynim almıyor. Kadın o kadar güçsüz değil. Yeri geliyor koca kaçıyor ya da vefaat ediyor o çocuklara gene de bakıyor. Bu durumda mı bakamayacak.
Ben birdaha sansini dene demiyorum çözüm uretemiyorum ama boyle kolayca boşa diyenide anlamiyorum
kendimden örnek vereyim iki çocuk annesiyim 1800 Tl maaş aliyorum evim kira degil okuldu dershaneydi müzik dersiydi bilmemnesiydi yetisemiyorum o kadar zorki ha oylede buyur boylede dersenizde anlarim ama kalifiye iyi yetişmiş bireyler için aile planlaması şart bekara koca bosamak yada burdan bosan yazmak kolay ama bu zor uzun zorlu bir süreç birinin bunu yazması lazimdi
benım yazdıgım hanımefendının tuhaf fıkırlerınden alınan ıronılerdı sızınle farklı dusunmuyoruz sız yanlıs anladınız sadece.
sen küllük o tekme karında bebek küfür şiddet ....dünyaya çocuk getirmek için hakikaten çok sebebiniz varmış.
çelişki budur işte. suç ve doğalsuç degildir demiyorum, ama dogaldır.
adam kadına tekme atmış, suç ama dogal.
kadın adamın kafasına küllük fırlatmış, suç ama dogal.
burada suçu aklama çabası yok. yazdıklarımı anlasanız keşke ya neyse.
''hamileyim o yüzden her durumda kesinlikle haklıyım'' kafasındakiler de egoisttir, kendini bilmez ahlak yoksunudur. ben de buna eleştiri getiriyorum.
adam da haksız, kadın da... yani kadın haklı, zavallı, magdur falan degil... adam kadar suçlu.
tabi ki tartışamayız. hamile kadın ne yaparsa yapsın, kocası koyun gibi bakmalı diyen bir zihniyet seninki. en önce düşünmen gereken hamile kadının hamile oldugunun farkında olması. çocugunu düşünmeyen her şeyden önce konu sahibinin kendisi.[/QU siz ya alışmızsınız yada empati yapamıyosunuz hakaret küfür sözlü taciz diye bişey var düşününki karşınızdaki size agzına geleni saysa ailesinin yanında erkeklik taslayıp küfürler yagdırsa gülüp yada susup geçebilirmiydiniz eminimki siz daha beterini yapardınız ama şu kadarını söyliym kimseye çok görmeyin yadırgadıgın şey başına gelmeden ölmezmişsin ama umarım benim durumuma düşmezsiniz ayrıca bu son bir aydır yemedigim küfür kalmadı güzel bi dille uyarmaya çalıştım derdimi anlatamadım herkesin bi patlama noktası var oda bnm sabrımı taşıran son nokta oldu
Kim haklı kim haksızı boşver,eşin olacak "adam" senin ve bebeğinin canına kastetmiş..direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
Saka mi bunlardirek konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?