tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

İkinizin arasındaki seviyesizleşmeyi geçtim... Hiçbir baba bilerek evladına tekme atamaz.... İnsan kılıklı resmen

Yok artık! Kocası konu sahibini bir güzel dövsün. Bebeğini kaybetsin o esnada sonra artık kendi de kadın cinayetlerine yeni kurban mı olur ne olursa.. Eh, ondan sonra bir oturur da sakin düşünür artık.

karnıma tekme attıkdan sonra küllügü attım kafasına ben arkasından gidip niye böyle yapıyosun dedim insan gibi onun dedigi sen dua et hamilesin yoksa gebertirdim seni dedi sonra ipler koptu

Yok artık! Kocası konu sahibini bir güzel dövsün. Bebeğini kaybetsin o esnada sonra artık kendi de kadın cinayetlerine yeni kurban mı olur ne olursa.. Eh, ondan sonra bir oturur da sakin düşünür artık.

Pardon ya bebegini kaybettigini okumamisim, sözümü geri aliyorum bu durumda bosa gitsin!!!!

peki boşanman halinde ne yapacaksın bir birikimin var mı? ev tutabilecek misin? hamilesin bi tane daha çocuk var... ailenin yanına dönsen tatava ederler mi? yani öyle de üzüleceksen bari evim var de otur... boşan demek geliyo insanın içiinden ama o da işte elli bin tane parametreye bağlı..... boşansan rahat bırakacak mı...

Ah caniiiim ya hamile hamile dayakmi yedin kiyamam yaa cok uzuldum neden kapi onunde oturdugun icin kufur etti hayret bisey.manyakmi bu boyle.bu bdv de kadinlarimizin bu cektiklerini okudukca sinirden deliriyorum.cok cok iyi yapmissin darp raporu almakla. Prki hicmi ozur dilemedi konusmadiniz.hani bianlik sinirle oldu affet falan yokmu hic.birak aileni falan dinleme.onlarda bu hamile halinle dayak yedigin icin arkanda duracagina Olaymi cikardilar yaziklar olsun.ben 5 aylik hamileyken esimle tartismistim ki ben haksizdim adami delirttim oda git basimdAn diye iktirdi beni.ayagimda pelus corap vardi laminatte kaydim popomun uzerine dustum o esnada annem aradi aglaya aglaya anlattim izmirden kalkti geldi aramizda 5 saat yol var aldi goturdu beni.esim bin pisman deli olmus gibi izmire geldi yalvar yakar aldi geriye ama burnundan getirdi ailem.

Siz neden kavgaya tutuştunuz böyle, kapının önünde oturduğunuz için mi?
Kapının önünde ne işiniz vardı...
Bu mu yaniii butun sorun..
Ne kadarlık ewlisiniz siz?
Bu ilk kavganız mı, yani ilk dayağınız mı?
Gerçi bunun ilki sonu olmaz ama !!!
Bence boşanın, hemen hemdeee...

bırakır bırakır umrunda bile olmaz ailem arkamda bundan eminim sadece kendilerince çocuk var arada diyolar fikir sadece ama beni yem etmezler kimseye

kapı önünde oturma kavgası mı olur, böyle baba mı olur ?tekme atan baba hem de doğmamış çocuğuna .o adamı affedip de iyi şeyler olacağına inancınız varsa devam edin evliliğe ama yok diyorsanız Allah yardımcınız olsun.

size katılıyorum benim eşimde kavgada kendini kaybeder. ben birden bakarımki nevri dönmüş. hemen b planı. susar kedi gibi olurum. sonrada bana bağırdın ettin diye burnundan getiririm. o kedi olur peşimde pervane

Pardon ya bebegini kaybettigini okumamisim, sözümü geri aliyorum bu durumda bosa gitsin!!!!
Yanlış anlaşıldım. Bebeği çok şükür iyi zaten. Demek istediğim karnına tekme atan biri yarın bir gün daha büyük zarar verince bebeği de düşebilir. Onu yapan daha beterini de yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…