- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi aysimaaaaa
-
benimkide öylede bu şiddet gösteren psikopat grup için söylüyorum..önemli bir durum değil ya onlar için sonra istedikleri anda sırnaşıyorlar genelde..burda hep öyle diollar...benimki sırnaşmaz valla aksine sırnaşılmasını bekler...
Farkındayım canım. :)ben şiddetin her türlüsüne karşıyım zaten..
biri doğar doğmaz diğerine hamile kalınınca adam benimseyemedi zaarİkinizin arasındaki seviyesizleşmeyi geçtim... Hiçbir baba bilerek evladına tekme atamaz.... İnsan kılıklı resmen
Yok artık! Kocası konu sahibini bir güzel dövsün. Bebeğini kaybetsin o esnada sonra artık kendi de kadın cinayetlerine yeni kurban mı olur ne olursa.. Eh, ondan sonra bir oturur da sakin düşünür artık.Bunun öncesinde eminim baska seyler olmustur esiniz ona sinirlenmistir siz öncesinde bir kusur ettiniz mi? Tabi ki bu size vurmasini hakli cikarmaz. Gözünü korkutmak icin bende yapardim ama sorun bence baska bir yerde onu bulmaya calisin bosanmadan önce sakin düsünün.
karnıma tekme attıkdan sonra küllügü attım kafasına ben arkasından gidip niye böyle yapıyosun dedim insan gibi onun dedigi sen dua et hamilesin yoksa gebertirdim seni dedi sonra ipler koptuyavrum adamın hanzoluğunu zaten söyledim hani kendince sebebi ne merak ettim bir de konu sahibide direkt küllüğü niye fırlatmış sakinleştirme politikası izleyip adama hatasını anlatsa ya..bu ilk değildir ki huyunu biliyordur kocasının..
Yok artık! Kocası konu sahibini bir güzel dövsün. Bebeğini kaybetsin o esnada sonra artık kendi de kadın cinayetlerine yeni kurban mı olur ne olursa.. Eh, ondan sonra bir oturur da sakin düşünür artık.
Ah caniiiim ya hamile hamile dayakmi yedin kiyamam yaa cok uzuldumdirek konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
Siz neden kavgaya tutuştunuz böyle, kapının önünde oturduğunuz için mi?direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
2 yıllık evliyim 8 aylık bebegim var onu yazmayı unutmuşum ayrıca üç aylık hamileyim
bırakır bırakır umrunda bile olmaz ailem arkamda bundan eminim sadece kendilerince çocuk var arada diyolar fikir sadece ama beni yem etmezler kimseyepeki boşanman halinde ne yapacaksın bir birikimin var mı? ev tutabilecek misin? hamilesin bi tane daha çocuk var... ailenin yanına dönsen tatava ederler mi? yani öyle de üzüleceksen bari evim var de otur... boşan demek geliyo insanın içiinden ama o da işte elli bin tane parametreye bağlı..... boşansan rahat bırakacak mı...
adam kıskanç adam psikopatgerçekmi bunlar
bence mesele kapı öünde oturma değil
öncesi olmalı bunun
aklım,kalbim,mantığım,beynim almıyor
yavrum adamın hanzoluğunu zaten söyledim hani kendince sebebi ne merak ettim bir de konu sahibide direkt küllüğü niye fırlatmış sakinleştirme politikası izleyip adama hatasını anlatsa ya..bu ilk değildir ki huyunu biliyordur kocasının..
adam kelimesi çok abes oldu bu cümledeadam kıskanç adam psikopat
Yanlış anlaşıldım. Bebeği çok şükür iyi zaten. Demek istediğim karnına tekme atan biri yarın bir gün daha büyük zarar verince bebeği de düşebilir. Onu yapan daha beterini de yapar.Pardon ya bebegini kaybettigini okumamisim, sözümü geri aliyorum bu durumda bosa gitsin!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?