- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi aysimaaaaa
-
yavrum adamın hanzoluğunu zaten söyledim hani kendince sebebi ne merak ettim bir de konu sahibide direkt küllüğü niye fırlatmış sakinleştirme politikası izleyip adama hatasını anlatsa ya..bu ilk değildir ki huyunu biliyordur kocasının..
ikinci için neden bu kadar acele ettiniz canım, iki tane bebeğe birden kolay mı bakmak2 yıllık evliyim 8 aylık bebegim var onu yazmayı unutmuşum ayrıca üç aylık hamileyim
kendisi yanımdaydı sonrasında bi çocuk geldi oturdu zaten kapalıyım oyle uygunsuz oturma söz konusu bile deil tek sorun erkek varken nasıl kapıda otururmuşum ilk şiddet benden degil ben sadece küfür ettigi için kül attım üzerine sonra karnıma tekme atınca gözüm döndü küllügü kafasına geçirdimbi soru kapının önünde oturuyorsun diye neden küfür etti kocan...(nasıl oturuyordun yani adam sorunluda ilk şiddet senden gelmiş,bacaklarını ayırıpta mı oturdun hani genel bir hamile pozisyonu var ya)
yok be ....ben ...byull..ben öyle bir şey diycem sitenin çöktüğü gündürha anladım bazen konularda kocası dövmüş hak etmiş diyorlar ya öyle bir şey diyorsun sandım kusruma bakma canım
huyu hep mi böyleydi...insan bebeğine de mi acımaz hadi huyu karakteri beş para etmiyorda...kendisi yanımdaydı sonrasında bi çocuk geldi oturdu zaten kapalıyım oyle uygunsuz oturma söz konusu bile deil tek sorun erkek varken nasıl kapıda otururmuşum ilk şiddet benden degil ben sadece küfür ettigi için kül attım üzerine sonra karnıma tekme atınca gözüm döndü küllügü kafasına geçirdim
ayırmaya çalıştılar ama biraz uzun sürdü benimde sinirden gözüm döndü onunda ayıramadılar kaynanamın tansiyon fırladı hastaneye kaldırdılar
malesef kazayla oldu spiral taktırmıştım kaymış malesef oda allahtan nasipikinci için neden bu kadar acele ettiniz canım, iki tane bebeğe birden kolay mı bakmak
kendisi yanımdaydı sonrasında bi çocuk geldi oturdu zaten kapalıyım oyle uygunsuz oturma söz konusu bile deil tek sorun erkek varken nasıl kapıda otururmuşum ilk şiddet benden degil ben sadece küfür ettigi için kül attım üzerine sonra karnıma tekme atınca gözüm döndü küllügü kafasına geçirdim
direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
Biz konu sahibi o konuda haklı demedik ki. Adam direk gelmiş küfürü basmış. Büyük konuşmuyorum ama karşımdaki herhangi bir insan bana çok ağır küfürler etse sanıyorum çarparım tokadı ağzının ortasına. Şiddet sonuçta sadece fiziken olmuyor sözlü şiddet de mevcut.yahu adamı savunmuşum gibi yazıyorsunuz kızlar...ben merak ettim sadece bu arada konu sahibinin göstermiş olduğu şiddet(küllük fırlatma hamilelikten ötürü meşru değil dimi)
sonra hiçbir şey yok gibi gelip sırnaşıyolar ya gelde ifrit olma...
ben şiddetin her türlüsüne karşıyım zaten..Biz konu sahibi o konuda haklı demedik ki. Adam direk gelmiş küfürü basmış. Büyük konuşmuyorum ama karşımdaki herhangi bir insan bana çok ağır küfürler etse sanıyorum çarparım tokadı ağzının ortasına. Şiddet sonuçta sadece fiziken olmuyor sözlü şiddet de mevcut.
yokk be genelde öyle oluyor ya ona diyorum ay bugün ben kendimi ifade edemiyorumSırnaşmış mı eşi ben görmedim onu ?
malesef kazayla oldu spiral taktırmıştım kaymış malesef oda allahtan nasipikinci için neden bu kadar acele ettiniz canım, iki tane bebeğe birden kolay mı bakmak
öncesi yok tabi bir senedir ufak tefek tartışmalarımız oldu songerçekmi bunlar
bence mesele kapı öünde oturma değil
öncesi olmalı bunun
aklım,kalbim,mantığım,beynim almıyor
ya tabiki öyle bişey istemiyorum ama herkes aynı tepkiyi verince acaba ben suçluyum da göremiyorum diye bile düşündüm sadece doğru kararı verdigimden emin olmak istedimkocan sana acımamıs hadı kı bunun hadılık de bır durumu yok karnındakı kendı cocucgu onada mı acımamısve sende hala fıkırlerınızı beklıyorum dıyorsun... barıs dıcek halımız yok herhalde
yokk be genelde öyle oluyor ya ona diyorum ay bugün ben kendimi ifade edemiyorum
yokk be genelde öyle oluyor ya ona diyorum ay bugün ben kendimi ifade edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?