tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

ha anladım bazen konularda kocası dövmüş hak etmiş diyorlar ya öyle bir şey diyorsun sandım kusruma bakma canım

bi soru kapının önünde oturuyorsun diye neden küfür etti kocan...(nasıl oturuyordun yani adam sorunluda ilk şiddet senden gelmiş,bacaklarını ayırıpta mı oturdun hani genel bir hamile pozisyonu var ya)
kendisi yanımdaydı sonrasında bi çocuk geldi oturdu zaten kapalıyım oyle uygunsuz oturma söz konusu bile deil tek sorun erkek varken nasıl kapıda otururmuşum ilk şiddet benden degil ben sadece küfür ettigi için kül attım üzerine sonra karnıma tekme atınca gözüm döndü küllügü kafasına geçirdim

huyu hep mi böyleydi...insan bebeğine de mi acımaz hadi huyu karakteri beş para etmiyorda...

ayırmaya çalıştılar ama biraz uzun sürdü benimde sinirden gözüm döndü onunda ayıramadılar kaynanamın tansiyon fırladı hastaneye kaldırdılar

zaten bu saatten sonra barışma olamaz, boşanma süreciniz daha uyumlu geçer umarım

iyi yapmışın ben olsam ben de geçiririm
hadsiz

sonra hiçbir şey yok gibi gelip sırnaşıyolar ya gelde ifrit olma...

Bunun öncesinde eminim baska seyler olmustur esiniz ona sinirlenmistir siz öncesinde bir kusur ettiniz mi? Tabi ki bu size vurmasini hakli cikarmaz. Gözünü korkutmak icin bende yapardim ama sorun bence baska bir yerde onu bulmaya calisin bosanmadan önce sakin düsünün.

siddeti ve kufur vs onaylamiyorum ancak esinizle o sekilde tartissaniz ve kulu dokmenize sinirlenmis olsa dahi ofkeli ve siddet egilimli birinin verecegi tepki hamile bir kadina darp hatta karnina vurmak olmamaliydi.
bunun olmasi icin o kisinin kendi cocugunu dahi oldurmekten cekinmeyecek hasta bir ruha sahip olmasi gerekir... iste sirf bu yuzden supheye yer vermeden ayrilin derim.

yahu adamı savunmuşum gibi yazıyorsunuz kızlar...ben merak ettim sadece bu arada konu sahibinin göstermiş olduğu şiddet(küllük fırlatma hamilelikten ötürü meşru değil dimi)
Biz konu sahibi o konuda haklı demedik ki. Adam direk gelmiş küfürü basmış. Büyük konuşmuyorum ama karşımdaki herhangi bir insan bana çok ağır küfürler etse sanıyorum çarparım tokadı ağzının ortasına. Şiddet sonuçta sadece fiziken olmuyor sözlü şiddet de mevcut.

sonra hiçbir şey yok gibi gelip sırnaşıyolar ya gelde ifrit olma...

ben şiddetin her türlüsüne karşıyım zaten..

ikinci için neden bu kadar acele ettiniz canım, iki tane bebeğe birden kolay mı bakmak
malesef kazayla oldu spiral taktırmıştım kaymış malesef oda allahtan nasip
gerçekmi bunlar
bence mesele kapı öünde oturma değil
öncesi olmalı bunun
aklım,kalbim,mantığım,beynim almıyor
öncesi yok tabi bir senedir ufak tefek tartışmalarımız oldu son
ya tabiki öyle bişey istemiyorum ama herkes aynı tepkiyi verince acaba ben suçluyum da göremiyorum diye bile düşündüm sadece doğru kararı verdigimden emin olmak istedim

kafaya kulluk fırlatmak nedır ya!

hamıle olmana guvenıp mı bu denli şuursuzlastın?

onun sana ve bebegıne uyguladı sıddete yorum bile yapamam,ıkınızde insanlıktan çıkmışsınız..

bebege yazık sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…