• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarafsız yorumlar istiyorum

Babanne, anneanne, çocukların anneden sonra güvenilerek bırakılabilecekleri insanlar ama şahsi fikrim ben 10-15 gün ayrı kalamam.
Allah göstermesin zorunlu sebepler yüzünden bırakmam icap eder, hastaneye yatmak, sağlık sorunu gibi ama onun dışında benden iyi baksalar bile bırakamam, yemesi, içmesi, uykusunu düşünmem belki ama şu an ne yapıyor acaba, beni aradı mı, ağladı mı diye içim içimi yer, gözüm tatil matil görmez:50:

Valla beni ne zaman yatıya bir akrabaya vs. bırakmayı deneseler, gecenin bir yarısı apar topar eve bırakmak zorunda kalıyordu söz konusu cefakar akrabalar, kaç yaşına geldim hala denk geldiğimizde anlatıyorlar. 'Baştan güzel güzel geldin bize sonra götürün beni dedin' vs. diye. O açıdan ben hayal edemedim 15 gün boyunca ailesinden uzak kalmayı başarabilecek olgunlukta bir 3 yaş çocuğu ama bilemem tabi

yani gönderemem olmaz yapamam maalesef durum bu.çanta gibi Allah ömür verirse böyle olacak gibi.geçen aklıma geldi okul gezilerine şehir dışına felan bile nasıl göndereceğim dedim.Allah kuzularımızı korusun.Hepsi Rabbime emanet.bol dua edin bence yoksa kim bakarsa baksın bu dünyada çok savunmasızız.

Aynen Öyle... Ben nereye, kuzum oraya, Nasreddin hocanın kavuğu misali :16:

Back
X