• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler tarak tavsiyesi

fisfis

yalansın dünya..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
610
599
103
arkadaşlar, saçım kuru sayılır. ve baya da cansız ve ince.
saçı elektriklendirmeyen tarak tavsiye edebilir misiniz?
tahta tarak mı olsun, ya da fırça mı olsun ( fırça hiç kullanmadım, zararlı mı onu bile bilmiyorum açıkçası, tarak ile fırça arasındaki fark nedir, hangisi daha iyidir?)
şimdiden teşekkürler..

Saça en iyi gelen ve saçı kırmayan fırçalar domuz kılından yapılıyormuş. Watsons'ta var sanırım. Ben kullanıyorum memnunum. Netten domuz kılı saç fırçası diye bir araştırın isterseniz.

Tv izledim boynuzdan yapılan tarak varmış elektrıklenme yapmıyormus kırık beyaz gibi eskılerden ananemde kullanırdı. Bulup almak lazım

uzun bir arayıştan sonra saç için en uygun tarağın kemik tarak olduğunu öğrendim ve aldım.çok memnun kaldım elektrıklenme yapmıyor saçları kırmıyor ve boynuzdan yapıldığı ıcın sacın yapısında olan keratını içeriyor ve uzamayı hızlandırıyor

uzun bir arayıştan sonra saç için en uygun tarağın kemik tarak olduğunu öğrendim ve aldım.çok memnun kaldım elektrıklenme yapmıyor saçları kırmıyor ve boynuzdan yapıldığı ıcın sacın yapısında olan keratını içeriyor ve uzamayı hızlandırıyor
Nerden , kaça aldın canım?

canım ben gittigidiyordan aldım kemik tarak diye yazarsan çıkar karşına kargo falan 40tl ama inan çok memnun kaldım sıfır elektrik ve kırık yani

canım ben gittigidiyordan aldım kemik tarak diye yazarsan çıkar karşına kargo falan 40tl ama inan çok memnun kaldım sıfır elektrik ve kırık yani

saçlarınızın yapısı nasıl peki? benim saçlarım da çok elektrikleniyor ama kıvırcık ve gür.. geniş başlı tarakları öneriyorlar daha çok... kemik tarak diye tarattığımda hep ince taraklar çıktı...

benim saclarim ince telli dalgali.evet bende genis disli aradim ama yoktu yani ben bulamadim.benim aldigim biraz sık disli ona ragmen sacimi gayet guzel tariyor kırık hic yok ve en guzeli elektriklenmiyor.ama senin sacin kivirciksa ayni sonucu alirmisin bilemem canim yanlis yonlendirmis olmayim seni.ama genis disli tahta taraklar oluyor onlara bak istersen onlarda elektriklenme ve kırılma yapmiyor :)

benim saclarim ince telli dalgali.evet bende genis disli aradim ama yoktu yani ben bulamadim.benim aldigim biraz sık disli ona ragmen sacimi gayet guzel tariyor kırık hic yok ve en guzeli elektriklenmiyor.ama senin sacin kivirciksa ayni sonucu alirmisin bilemem canim yanlis yonlendirmis olmayim seni.ama genis disli tahta taraklar oluyor onlara bak istersen onlarda elektriklenme ve kırılma yapmiyor :)

ay bir bulabilsem zaten onlardan... :mad:

arkadaslar merakımdan soruyum bu domuz kılı gunah mı acacbaa rkadas bu tarakların ıyı oldugsoyluyor ama

Back
X