Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rossmann dan aldığım ahşap dişli saç fırçasını beğeniyorum ben. Body Shop un tahta tarağını hiç tavsiye etmiyorum, dişlerin arası pürüzsüz değil, kullandıkça kıymık kıymık ayrılıyor, bu da saç için daha zararlıdır sanırım. Body Shop un diğer ahşap dişli fırçasını bilmiyorum, kullanmadım. Rossmann fiyat olarak da uygun. https://www.rossmann.de/produkte/for-your-Beauty/Holzhaarbuerste/4305615327907.html
Bu sabah tarağım saçımda çay diye ikiye ayrıldı. Tahta ve plastik tarakların dişleri hep kırılırdı da, ikiye ayırmayı ilk kez başardım:)
Kalın telli, dalgalı ama genelde fönlü, gür ve kabaran saçlarıma nasıl bir tarak öneririsiniz?
Bu sabah tarağım saçımda çay diye ikiye ayrıldı. Tahta ve plastik tarakların dişleri hep kırılırdı da, ikiye ayırmayı ilk kez başardım:)
Kalın telli, dalgalı ama genelde fönlü, gür ve kabaran saçlarıma nasıl bir tarak öneririsiniz?