• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler tarak tavsiyesi

En iyisi ahsap taraklar... Her gece yatmadan önce saçı taramak ve zeytinyağı sürmekte sünnet.

Rossmann dan aldığım ahşap dişli saç fırçasını beğeniyorum ben. Body Shop un tahta tarağını hiç tavsiye etmiyorum, dişlerin arası pürüzsüz değil, kullandıkça kıymık kıymık ayrılıyor, bu da saç için daha zararlıdır sanırım. Body Shop un diğer ahşap dişli fırçasını bilmiyorum, kullanmadım. Rossmann fiyat olarak da uygun.
https://www.rossmann.de/produkte/for-your-Beauty/Holzhaarbuerste/4305615327907.html

Bu sabah tarağım saçımda çay diye ikiye ayrıldı. Tahta ve plastik tarakların dişleri hep kırılırdı da, ikiye ayırmayı ilk kez başardım:)
Kalın telli, dalgalı ama genelde fönlü, gür ve kabaran saçlarıma nasıl bir tarak öneririsiniz?

Sevgiler

Bu sabah tarağım saçımda çay diye ikiye ayrıldı. Tahta ve plastik tarakların dişleri hep kırılırdı da, ikiye ayırmayı ilk kez başardım:)
Kalın telli, dalgalı ama genelde fönlü, gür ve kabaran saçlarıma nasıl bir tarak öneririsiniz?

Sevgiler
tangle teezer'a bir bakın isterseniz. Saçı çok kolay açıyor ve kırılma yapmıyor

Back
X