Nerden , kaça aldın canım?uzun bir arayıştan sonra saç için en uygun tarağın kemik tarak olduğunu öğrendim ve aldım.çok memnun kaldım elektrıklenme yapmıyor saçları kırmıyor ve boynuzdan yapıldığı ıcın sacın yapısında olan keratını içeriyor ve uzamayı hızlandırıyor
Güle güle kullan canım.bakıcam hemen.:))canım ben gittigidiyordan aldım kemik tarak diye yazarsan çıkar karşına kargo falan 40tl ama inan çok memnun kaldım sıfır elektrik ve kırık yani
canım ben gittigidiyordan aldım kemik tarak diye yazarsan çıkar karşına kargo falan 40tl ama inan çok memnun kaldım sıfır elektrik ve kırık yani
benim saclarim ince telli dalgali.evet bende genis disli aradim ama yoktu yani ben bulamadim.benim aldigim biraz sık disli ona ragmen sacimi gayet guzel tariyor kırık hic yok ve en guzeli elektriklenmiyor.ama senin sacin kivirciksa ayni sonucu alirmisin bilemem canim yanlis yonlendirmis olmayim seni.ama genis disli tahta taraklar oluyor onlara bak istersen onlarda elektriklenme ve kırılma yapmiyor :)
tahta al bence
japon pazarları ve watsons ,gratis gibi yerlerde var canım bakabilirsin
canim bulabildin mi tahta tarakwatsonsla gratiste yoktu ama hep bakıyorum... uçları tahta olmalı sap kısmı değil... japon pazarına bakayım ama teşekkürler ilgin için..:)
malesef..canim bulabildin mi tahta tarak
Body shopta var canım tahta tarak.Bulamıyorum kii.. Sen kullanıyor musun? Nereden aldın?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?