Şampuan ve Saç Kremleri TARANMAYAN SAÇLARRR YARDIMMM :(

Kivircik81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
82
40
288
Arkadaşlar merhaba çok ince telli saçlarım var yaptırdığım oriel ve saç boyalarından dolayıda oldukça yıprandı duş aldıktan sonra yarım saat saç taramakla uğraşıyorum.Sırf bu yüzen duş almak kabus oldu bu saç boyalarından çıkan kremler çok iyi geliyor saçıma ama tek olarak satılmıyor bildiğim kadarıyla bana önerebileceğiniz saç kremi var mı elidor gliss hepsininkini denedim ama memnun kalmaıdm ayrıca kızımda kıvırcık saçlı onun saçını taramakta beim için işkence oluyor sadce banyo yaptırırken tarayabiliyorum oda çok zor oluyor fikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim :):)

Yağ kullanmalısın. Benim de ince telli ve boya var saçımda. Loreal in mucizevi saç bakım yağını duştan sonra sürmezsem zor taranıyor.
Dove marka saç tarama spreyler de güzel açıyor. Ya da kuaföründen mavi renkli saç tarama sularından alabilirsin.

Durulanmayan saç kremi kullanın.
Benim saçlarımda kimyasal işlem yok ama uzun olduğu için duştan sonra çok karışıyor, durulanmayan krem kullanıyorum ben de. Nashi argan instant durulanmayan saç bakım maskesini kullanıyorum, memnunum.
Daha uygun fiyatlı olarak Ashley Joy saç bakım spreyi var, mavi ambalajlı. Denemedim ama çocuklar için de uygun bir ürün, isterseniz bir bakın.

Kremden öte sana bu tarağı tavsiye ediyorum.

Gratiste satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…