Tarçın gerçekten adet geciktirir mi?

foreverlifex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
10
0
36
İstanbul
Kızlar adet geciktirmek için tarçın kullanmak istiyorum fakat emin değilim ters etki yapıp erken gelme ihtimali olabilir mi? Çünkü ben tarçının adet söktürücü olarak kullanıldığını duymuştum????

ayni soruyu bende cok merak ediyorum, bilen varmi? Lütlen yardim

ayni soruyu bende cok merak ediyorum, bilen varmi? Lütlen yardim

Biraz geç cvp oldu ama konuları gezerken gördüm...belki birikerinin işine yarar diye yazmak istedim...tarçını bende adet geciktirici olarak duymuştum denedim,gerçektende öyle oldu...adet beklediğim tarihten 3 gün önce fln günde 1 çay kaşığı tarçın içtim..bıraktıktan bir gün sonra adet oldum ...tarçın bende işe yaramıştı...denemekte fayda var geciktirmek isteyenlerin

Cevabin icin tesekkürler canim.
Bende Tarcini denedim ama maalesef istedigim cevabi alamadim
Adetim gelmeden önce hergün 1 yemek kasigi tarcin yedim. Yeterki adetim gelmesin diye boguluyordum az kalsin
Ama adetim tam gelecegi gün geldi, bir gün bile gecikmedi. Demekki bünyeden bünyeye degisiyor.
Bir hafta otel odasinda oturmak zorunda kalmistim

tatilde adet olmak istemediğim için 5 gün boyunca denedim fakat, daha erken oldum. Hiçbir işe yaramadı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…