- 2 Şubat 2011
- 865
- 42
- 73
Ne kadar sıklıkla boyuyorsun ben bir iki kere denedim neva coloru çok çabuk akıyor gibi gelmişti .
Benim illk boyamam daha 1 hafta bitiyo tüp kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar sıklıkla boyuyorsun ben bir iki kere denedim neva coloru çok çabuk akıyor gibi gelmişti .
Benim illk boyamam daha 1 hafta bitiyo tüp kullanıyorum
Çok yeni daha , neva colordan memnun olanı pek duymadım şaşırdım o yüzden.Rengi çok güzel duruyor birde kalıcı yapsalar şunları.
Çok yeni daha , neva colordan memnun olanı pek duymadım şaşırdım o yüzden.Rengi çok güzel duruyor birde kalıcı yapsalar şunları.
Nesinden memnun değillermiş ben pek bilemedim açıkçası majirel alacaktım bulamayınca bunu aldım kötü yanları neymiş acaba :)
Ben daha önce kullandığım da hemen aktığını gözlemledim , gerçi yıllar için de geliştirdilerse ürün içeriğini olabilir .
Arkadaşta demiş koleston falan kullanınca saç bir müddet sağlıklı görünüyor cidden neva colorda hatırlamıyorum .
Bunlar baya oldu tabi şimdi öyle olmayabilir.Markalarda geliştiriyorlar kendilerini nihayetin de.
Canım kullandığım renk malesef bir bunda var tam istediğim olark Majirel Koleston Perfect kozmetikçilerde bulunmuyo zaten mecbur buna talimim yılalr geçmiş dediğin gibi zaten Neva Color kuaförlerinde tercih ettiği markaymış elbet güzelleştirmişlerdir zaten kullandığım tüpte Bambu özü falan katmışlar pigmentleride vardıda hatırlamıyorum onları yani her yıl içerisinde daha geliştiriyolar ürün içeriğini doğru diyosun
Niye satmıyorlarmış , bir sürü kozmetik mağazası var artık talep yok acaba ondan mı.Merak ettim şimdi,yukarıda yazdığın rengin ismimi.
Ben de beğendim saçın rengini gündüz ışığına çıkınca daha da açılıyordur sanırım.Aynen canım ben Koyu Sarı Dore Bakır alıcaktım çok hoştu loreal kutusunu kaldırmış 2 sene önce prefencede var oda resmen platin sarısı eski kutusuyla alakası yok sonra Loreal Majirelde buldum o rengi onu 2 tane güzel kaliteli kozmetikçiye sordum burda bulunmaz dediler kuaförlerin aldığı yerlerde bulunurmuş sonradan bir 2 kişiden öğrendim Avrupa yakasında satılıyomuş ben Anadolu yakasındayım Koleston Perfecte bulunmuyomuş oda kuaförlerin aldığı yerdeymiş bende onları bulamayınca AYNI NUMARA olsun diye 8.34 Açık Dore bakır aldım ama şuan güzel rengi saçımın![]()
Ben de beğendim saçın rengini gündüz ışığına çıkınca daha da açılıyordur sanırım.
Hoş ben artık saçım boyamayı bıraktım ama süse merakım bırakamadım![]()
Güle güle kullan canım örtülü olduğum için ben sorun olmuyor açık olsam ben de dayanamaz boyardım hem benim aşırı beyazım var üstelikBenim profil resmim avatarımda olan resim eski resmim yeni saçımla daha resim koymadım eğer merak eden olursa saçımın olduğu bi resim var onu atarım yıkadıkça zaten açılıyo saçın rengi aynen gündüz daha farklı oluyo :)) canım ben saç rengimi hiç beğenemedim malesef küllü kumraldı ana rengim ama içime sinmiyodu kendimi güzel hissedemiyodum bu renk çok beğeniyorum makyajım olmasada saçım boyalı olsun![]()
Güle güle kullan canım örtülü olduğum için ben sorun olmuyor açık olsam ben de dayanamaz boyardım hem benim aşırı beyazım var üstelik![]()
Valla sizi görünce heveslenmedim değilSende al en azından diplerini boya evde açtığın zaman daha rahat edersin ama :))
Valla sizi görünce heveslenmedim değilgidip açıcı mı alsam önce küllü sarı seviyorum ben de .
Doğru diyorsun bana da moral oluyor aynaya bakınca,mesele açmak değil ama açtıktan sonra çok fena yıpranıyor saçlar , boyada bi kaç gün için de akıo hayda bidaha boya çok yıpratıo o süreçte saçı,elli kere yapmıştım yoksa.Önce açıcı alın sonra Garnier küllü kumralda deneyebilirsiniz oda güzel küllü olarak biliyorum :)) en azından kendiniz için kimsenib görmesine gerek yok örtü olsada evde siz görürsünüz
Doğru diyorsun bana da moral oluyor aynaya bakınca,mesele açmak değil ama açtıktan sonra çok fena yıpranıyor saçlar , boyada bi kaç gün için de akıo hayda bidaha boya çok yıpratıo o süreçte saçı,elli kere yapmıştım yoksa.
Saçlarına zeytin yağı sürersin besler saçı yumuşatır ayrıca eğer çok açmak istersen koleston yoğun açıcıyı tavsiye ederim yada lorealin ultra açıcısını yani yıpransa bile kısa sürede saçlar kendini toparlar sürdüğün saç kremleriylede :))
Dur bakayım yarın değil ama pazartesi gidip bakayım bi boyalara içime sinen olursa alır gelirim eve
Girdin gece gece kanıma![]()
Dur bakayım yarın değil ama pazartesi gidip bakayım bi boyalara içime sinen olursa alır gelirim eve
Girdin gece gece kanıma![]()
İyi yaptım ne güzel![]()
Kızlar bide şey duydum koleston renk açıcı saçı çok yıpratıyomuş palettr daha iyiymiş diye duydum sizce de öyle mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.