Tardis'in Ygs Günlüğü:)

Sağolunn...

Antremanlarla Matematik'ten 3. gün de bitti bugün. Toplam 75 soru sanırım. Yarın da 4. günü ve Türkçe soru bankasından 30. sayfaya kadar gelmeyi planlıyorum.

Sağolunn...

Antremanlarla Matematik'ten 3. gün de bitti bugün. Toplam 75 soru sanırım. Yarın da 4. günü ve Türkçe soru bankasından 30. sayfaya kadar gelmeyi planlıyorum.
Bu kitap nasıl canım ? hakkında baya güzel şeyler duydum.
temeli olmayanlar için faydalımı ?

Kitap başta ilah gibi gelmişti. Ancak ilerledikçe adamın bir çok şeyi anlatmadığını anladım. Bir öğretmenle işlenirse hakikatten ilaç gibi geliyor. Öbür türlü olmuyor maalesef.

Bugün 20 sayfa matematik alıştırması daha yaptım :) böyle planlanırsa ilk kitap 2 haftada bitecek inş :)

Teşekkür ederimmm :)
İsteyenler burada benimle beraber günlük tutabilirler. Yanımda insanların olduğunu bilmek bana da çook iyi gelir.:27:

Evvet bir 20 sayfa daha gitti geldik 140. sayfaya. Kartlardan da 20. sayfalara ilerledim. İyi gidiyor.

Hangi bölümden gireceksin sınava ?
Hedefin ne ?
Ben de programlı başlayacağım sınava ama biraz zaman tanıdım kendime, bu sırada da ufak tefek geometri soruları çözüyorum, geometrim pek iyi değil, fizik, kimya, biyolojim iyidir.

Hukuk istiyorum ben. Şimdiden başlamak en iyisi bence de. Planlar programlar yapalım bu topicte :)))

Çok güzel gidiyorsun, ben de dün geometriden 4 test çözdüm, matematikte nasıl bir sıralamayla gitmeyi düşünüyorsun, ağustos eylül gibi, yani ciddi anlamda çalışmaya başlayınca türev ve integrali halledeyim tamamen, eksiğim olmasın istiyorum, türevi severim ama integrali oldum olası sevmemişimdir.

ben de katıldım aranıza :D

tıp istiyorum ben.. ygs mat,kimya,geometri,biyoloji geçen aydan itibaren çalışmaya başladım malum yaz günü sıcakta da devamlılığı sağlayamıyorum :(

sizinle konusup birlikte hareket edersek motive olabiliriz :D ayrıca lys fizik kimyanın matematik biyolojinin yoğunluğu arsında bi de ygs tarih coğrafya da çalışmak istiyorum internetteki konu analtım videolarını mp3üme indirdim aralarda tarih coğrafya dinliyorum ama elim ayağıma dolaştı :( planlı çalışmıyorum ama bi oturuşta bi ünite bitirebiliyorum..

masaya oturduğumda mat kitabını elime alsam aklıma kimya biyoloji geliyo çok telaşlıyım heycanlıyım kızlar :D inanın uzaktan bakanlar ne bu telaşın al birine çalış işte diyolar ama ne durumda olduğumuzdan haberleri yok kendime hakim olamıyorum koca bi yaz var ama sanki sınav hemen yarınmış gibi geliyo :( herhangi bi plana programa dahil olmakta çok içimi bunaltıyo dediğim gibi yok 40 dakika otur sonra 10 dk mola falan bünyeme çok ters tamam bi oturuşta saatlerce de çalışırım okul zamanı sınav haftasında 1 saat bile uyumadığımı bilirim çok stresliyim heyecanlıyım her şey karmakarışık anlıycağınız :(

ben de katıldım aranıza :D

tıp istiyorum ben.. ygs mat,kimya,geometri,biyoloji geçen aydan itibaren çalışmaya başladım malum yaz günü sıcakta da devamlılığı sağlayamıyorum :(

sizinle konusup birlikte hareket edersek motive olabiliriz :D ayrıca lys fizik kimyanın matematik biyolojinin yoğunluğu arsında bi de ygs tarih coğrafya da çalışmak istiyorum internetteki konu analtım videolarını mp3üme indirdim aralarda tarih coğrafya dinliyorum ama elim ayağıma dolaştı :( planlı çalışmıyorum ama bi oturuşta bi ünite bitirebiliyorum..

masaya oturduğumda mat kitabını elime alsam aklıma kimya biyoloji geliyo çok telaşlıyım heycanlıyım kızlar :D inanın uzaktan bakanlar ne bu telaşın al birine çalış işte diyolar ama ne durumda olduğumuzdan haberleri yok kendime hakim olamıyorum koca bi yaz var ama sanki sınav hemen yarınmış gibi geliyo :( herhangi bi plana programa dahil olmakta çok içimi bunaltıyo dediğim gibi yok 40 dakika otur sonra 10 dk mola falan bünyeme çok ters tamam bi oturuşta saatlerce de çalışırım okul zamanı sınav haftasında 1 saat bile uyumadığımı bilirim çok stresliyim heyecanlıyım her şey karmakarışık anlıycağınız :(

Bence kesinlikle programlı çalışmalısın ama şu saatte şunu çalışayım şeklinde değil de bugün şu şu konular çalışacak, şu kadar konu çalışılacak şeklinde, hangi konuları hallettin şimdiye kadar, tarihin bütün konularını indirdin mi mp3 olarak kaç dakika tuttu, ben de coğrafya ve tarih çalışacağım ama soru üzerinden gitmeyi düşünüyordum, genelde yorum olduğundan yapılabiliyor.

Kızlar ben ders çalışırken çooook sıkılıyorum ya bi akıl verin napsam :(

Kızlar ben ders çalışırken çooook sıkılıyorum ya bi akıl verin napsam :(

Bende sıkılmak değil de mesela ders çalışıyorum bilgisayara uzanıyorum ona bakayım buna bakayım derken bir bakmışım kaç saat geçmiş, fikir olarak da bir kaç gün deneyeceğim kronometre tutup 45 dakika kalkmayacağım başından heralde zamanla alışılır.

kızlar ben sizin ablanız sayılabilirim :) ama heycanınızı görünce yazayım dedim. ders çalışırken konsantre olmanızı arttıracak içiecekler tüketebilirsiniz ama tatlıdan uzak durun uykunuzu getirir. Renkli kalem defter daha zevkli hale getirebilir çalışmanızı ben kpss hazırlanırken rengarenk kalem defter almıstım :) renkli notlar vs.
Ve en önemlisi hedeflerinizi bölün. Şu gün biticek şeklinde değil şu kısım bitecek daha sonra şu kadar soru şeklinde. Zaman kısıtlaması yaparsanız sadece stres olursunuz. Önemli olan çok çok çalışmak değildir verimli çalışmaktır.
Ve tekrarlarınızı aksatmazsanız aynı konuyla tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınız
Hepinize başarılar. :34:

Back
X