- Emoji Skoru
- 141.836
- Puanlar
- 598
Çok teşekkür ediyorum.Benim de şimdilik her şeyi annem yapıyor
Ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor
Hepsinde ne çok emek var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorum.Benim de şimdilik her şeyi annem yapıyor
Ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor
Hepsinde ne çok emek var
Allahtan arka tarafi kimse görmüyorTeşekkür ederim canım.
Evet evet, çorba halime çok güldü. Lodos etkisiyle sunumum sabote edilip, zor bela 7 fotoğraf çekebildim. Sonuç, örtü çorbaya girdi.![]()
1 kerecik de olsa dene cancağzım, çok teşekkür ediyorum.Ellerine sağlık cancağızım, çok güzel görünüyorBen de bilmeyenlerdenim
Bol şanslar
![]()
![]()
Teşekkür ediyorum, bende bilinmediğine şaşırdım.Ellerinize sağlık ilk defa gördüm sucuklu tarhana
Aslında fotoğraflarda belli, kuru biberi uçarken tuttum.Allahtan arka tarafi kimse görmüyor![]()
Ay yok artık, o kadar EMEKLİ tarif varken zor.Bu sunumu görünce aklıma ne geldi yazayım dedim
Masterchef serhat yarışmaya geldiğinde;
"Çok basit şekilde birinci olucam demişti. "
Oldu![]()
Deneyeceğim cancağızım, rica ederim1 kerecik de olsa dene cancağzım, çok teşekkür ediyorum.![]()
![]()
Teşekkür ediyorum, şimdiden afiyet şifa olsun.Vaay çok güzel görünüyor ben de sucukla denemedim hiç ama bu tarifi gördükten sonra ilk fırsatta deneyeceğim. Ellerine sağlık![]()
Teşekkür ederim Canom.Ellerine sağlık YasomŞahane olmuş
Bol şanslar
Altı üstü bir tarhana yaptım ya.Allahım kimlerle yarışıyorum yaellerine sağlık cok güzel olmuş her şeyinide kendin yapmışsın vallahi bravo ne diyim ben gidiyorum
![]()
Bide altı üstü bideeee yaniii pühhAltı üstü bir tarhana yaptım ya.![]()