• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif tarhana yapımı hakkında çokk acil yardım istiyorum

Yöresel Yemekler
hahahahaha:)))) ewet küslerin barışma topiği olmalı artık
:1::1::1::1::1::1:
yokkkk hiç sizin yazdıklarınızı dalga olarak bile görmemiştim zaten tam okumamıştım bile konuşmaları ben konu sahibinden bahsetmiştim hani üzülmüştümde çocuğa annesi falan yokmuş kırma sakın söyleme çocuğa demek istedim de işte demek ki ikimizinde canı tartışmak istiyomuş demek ki kapıştık acba ikimizde reglmiydik ki o gün:9::8:

neyse helalleselim barisalim HAKKINI HELAL ET:38:benim reglim bugun dua edinde olmayim hamileyimdir INSALLAH:16:

begen butonunu geri istoyrum yaaaaaa:84::84::84::84:kizlar hepinizin yorumlarini begendim...linda iyi geceler sekerim...:3:duygus19 pisirde yiyelimmmm tarhanayi :56::56:

neyse helalleselim barisalim HAKKINI HELAL ET:38:benim reglim bugun dua edinde olmayim hamileyimdir INSALLAH:16:

canımmm inşallahhhh olmazsınn inşallahhh rabbim dualarını kabul etsin ben seni daha öncede başka topikte görmüş yorumlarınıda okumuş gibiydim ama emin olamadım.inşallah adet olmazsında bebeğin gelir.inan yürekten diliyorum bunu.

helal olsun canım ne demek insan bazen fevri davranabilir yani ben bu sitede ki herkese hakkımı helal ediyorum eğer kırdıklarımda olursa onlarda bana ederler umaarım:kkk: sende bana hakkını helal et canım umarım bebeğinde olur evlisin demek ben bekarım ondan sende bekarsın gibi hissettim ama yanlış çıktı:1:

canımmm inşallahhhh olmazsınn inşallahhh rabbim dualarını kabul etsin ben seni daha öncede başka topikte görmüş yorumlarınıda okumuş gibiydim ama emin olamadım.inşallah adet olmazsında bebeğin gelir.inan yürekten diliyorum bunu.
canim megin topigine takiliyorsan orda gormussundur AMIN INSALLAH KABUL OLUR TUM DUALARIMIZ...:nazar:
helal olsun canım ne demek insan bazen fevri davranabilir yani ben bu sitede ki herkese hakkımı helal ediyorum eğer kırdıklarımda olursa onlarda bana ederler umaarım:kkk: sende bana hakkını helal et canım umarım bebeğinde olur evlisin demek ben bekarım ondan sende bekarsın gibi hissettim ama yanlış çıktı:1:

evet bazen cok fevri davranabiliyoruz...HELAL OLSUN CANIM...EVET EVLIYIM :69:

:D Pişirmeyi bilsem seve seve ama nerdee :5:

Ay bu arada inşallah hamilesindir canım :nazar::emir_bebek::16:

:1::1::1:vay beceriksiz vayy(alinma ha saka yapiyorum):1:
INSALLAH CANIMMMMM...:16:

CIMCIME CANIM INSALLAH SENINDE SAGLIKLI VE HAYIRLI BI BEBEGIN OLUR CANIM INSALLAH ALLAH TUM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN AMIN:nazar:

amin tweetysale'cim aminnn allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhatli ewlatlat versin aminnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrr banada banada banada dua edin tamammı benimde bebişim olsunnnnnnnn

umarım canım seninde sağlıklı bi bebeğin olur kızlar ne kadar çok çocuk seviyosunuz öyle :1:ben evlendimi bi 4-5 sene çocuk doğurmayı düşünmüyorum nedense kaldıramıcakmışım gibi o yükü

umarım canım seninde sağlıklı bi bebeğin olur kızlar ne kadar çok çocuk seviyosunuz öyle :1:ben evlendimi bi 4-5 sene çocuk doğurmayı düşünmüyorum nedense kaldıramıcakmışım gibi o yükü

aminnn canımmmm inşallahhh.bende senin gibi düşünenlerdenim canım aynende öyle yaptım 5 sene istemedim yapmadık.ama şimdi istiyoruz rabbim tez zamanda versin 3 sene oldu 3 senedir uğraşıyoruz artık bizim vaktimiz çoktannnn geldiiii

Back
X