heryerde yazar denenmiş iç çamaşırı hijyen açısından iade alınmaz diye bu millet hepten manyakMerhaba hanımlar
Az önce bir iç giyim mağazasında şahit olduğum bir olay beni çok üzdü.
Bir çift Boxer almış ve denemiş değişime getirmiş. mağaza sorumlusu sanırım çünkü personel kıyafet yoktu üzerinde, alt giyim ürünlerinde değişimin yapılmadığını yardımcı olmak adına denenmeyen ürünü yinede değiştirecegini söyledi. Karı Koca başladılar söylenmeye. vay efendim büyük firmalar bile yapıyormuş, o zaman para iadesi yap, ben tüketici haklarında gorevliyim seni buradan uçururum vs bağırmaya. sorumlu bayan hala açıklamaya anlatmaya çalışıyor prosedür böyle şöyle bende bir çalışanım diye. O kadar üzüldüm ki. Çalışanı köle olarak gören bir zihniyet , alışveriş yapıyorum diye para ödüyorum diye rezalet çıkarmayı kendine hak gören , özel sektör diye işinden etmekle tehdit eden insanlar hiç mi utanmazsın..
Lan ben boxer'ı alıp değiştirmeye utanırım, tamam tüketici hakları da don la don yani, en fazla kaç lira olacak? Sana olmadı babana ver, kuzene ver. Hadi değiştirdin çıngar çıkarmak ne, çok zorda kalıp değiştirsem çaktırmadan el altından değiştiririm, cümle alem don değiştirdiğimi bilmesin diye sinerim la, olmaz deseler susar çıkarım.
Kimileri de ben hakkımı her zaman alırım, ezdirmem asla, para benim, müşteri haklıdır ayağına zavallı çalışana çemkirir ama gerçek mevzu alsa topuklarını dötüne vura vura kaçar ya, deli olurum.
ŞehirDışı bir mağaza birde üşenirim onu getirmeye yaktığım mazota yazık derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?