tarıfı olmayan bir acı

dtdent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
48
9
28
Niğde
mrb arkadaşlar yaşadığım acılara benzeyen acılar yaşayıp şuan mutlu olanlar var mı varsa bu dönemde nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımlarınızı almak istediğim için yazıyorum...
önceden de paylaşmıştım 4 yıllık bir ilişkim vardı ben gecen sene hazıranda mezun oldum ve iş arayışları içerisine girdim çok stresli bir sürecti ki hala devam ediyor ben bu dönemde mutsuzdum dolayısıyla karşımdakinide şımartamadım mutlu edemedim gülemedim ve sonuç olarak ailesiyle beraber kendı akrabalarından bır doktora görucu gıtmışler benım kı kızı tavlamış öpmüş evine gitmiş bayağı flört aşamasını yaşıyorlarmış kı aklına ben gelmısım benden ayrılmak ıstedı ama bunu sözle degılde tavırlarıyla sergıledı hergun azar hergun kavga ve en son sen alışkanlıkmıssın dedı ve gitti ertsı gun kızla face de fotograf paylaşmalar filan sonra kızı aradım kızla konustum herseyı anlatmasını istedim ikisini ayırmak degıldı nıyetım sadece gerçekleri öğrenmek. atanamamı hayatımda kı bu kişiye bagladım bızım atamamız kura usulü ben diş hekimiyim. ve en son bugun yıne kura sonuclandı ve yıne cıkmadı cıkacagıda garantı degıl yanı puan yok bır secme unsuru yok kura adı altında torpıl sanırım... bu ıkı olay arasında sadece 2 ay var ben hangısının şokunu atlatacagımı şaşırdım kendımı lanetlenmiş gibi hissediyorum sankı hıc atanamayacagım onca emegımı çalışmamın karşılıgını alamayacgım ve tekrar sevemeyecegım kımseye guvenemeyecegım gıbı gelıyor. bırde bugun bu psıkolojıde kızın profılıne baktım kız bildigin oglanın tum resımlerının altına yorumlar kardesının halasının fotograflarına yorumlar yapıyıyor oglan ıse sadece begenmıs. ben sevdıgım adamın bu adılıgıne mı uzuleyım yok atanamadıgıma mı ınanın köşeye sıkıştım nefes alamıyorum ... boyle donemlerden gecerken neler yapılmalı? psıkolojım ıyıce kötulestı...

Benzer olayı bende yaşamıştım yıllar önce, atlatıyorsun canım... merak etme zamanla herşey yoluna girecek, sen sadece bekle, tabiki bunalıma da gireceksin, ama geçeceğini unutma

senin yaşadığına benzemez tabi ama ben de güvenimi yitirdim bi kere hatta önce sadece bi kişiye karşı sonra tüm insanlara karşı. tekrar da güvenemedim şimdiye kadar. tabi benım yaşım biraz daha küçük sanırım. peki özel muayene açmayı düşünmüyo musun ya da imkanın var mı ?

Sadece atanamadiginiza üzülun. Çünkü insan kıymetli şeylere üzülür.
O adi adamın nesine uzuluyorsunuz ki? Inşallah tez vakitte atanır yolunuza bakarsınız ;-)

Aşık olduğum insanın beni terketmesi ile atanamamam benim de aynı günlere denk gelmişti.. Büyük bir bunalım yaşadım, üni bitmişti ve ben evde oturuyordum. sıralama şöyle oldu birkaç ay sonra terkeden sevgili barışmak istedi, tabi barışmadım, bir yıl sonra ben bir yerde iş buldum biraz açıldım derken atamam oldu atandım, yepyeni bir hayata başladım. Kimse üzülmeyeceksin demiyor, evet çok canın yanacak ama sabır sabır sabır. bu böyle kalmayacak...

Benzer olayı bende yaşamıştım yıllar önce, atlatıyorsun canım... merak etme zamanla herşey yoluna girecek, sen sadece bekle, tabiki bunalıma da gireceksin, ama geçeceğini unutma

umarım tez zamanda geçer bu süreç... mantıklı davranmaya çalışıyorum ama uzuluyorum engel olmayıyorum canım yanıyor. bır tarafta yıllarımı ve kalbımı verdıgım erkegın bunu nasıl yaptıgını anlayamaya çalışıyorum kabullenemıyorum... bir taraftan yıllarımın emeğinin karşılıgını alamıyorum alabilecekmiyim bilmiyorum. eger atansaydım kendı ayaklarımın uzerınde hayata karşı bıraz daha dik duracaktım ve dicektım kı evet hayatımda ki kişinin çıkması gerkiyormuş yenı bır sayfa acmaya çalışacaktım şimdi bu psıkolojıde umudum kalmadı...

Herşeyini kaybetmişsin gibi geliyor dimi? Özgürsün canım. Yaraların yarabandın olacak senin. Yaralarımız bizi iyileştirendir aslında. Sana üzülme, takma, boşver diyenler başından savmaya çalışır. Sen kendi başınasın. Bu gerçekliğe alış. Acılarını sev. Onlarla yüzleş. Bu mutsuzluğu ve acıyı yaşamadan, tüketmeden bitiremezsin. Mutlu olmak mı istiyorsun, herşeyi kendine göre ayarla. Kendine yaşa, acılar senin, mutluluk senin, hayat senin. Ben mutluyum, mutlu olmalıyım dediğin zaman olacaksın. Bişeyi içten istemek yeterlidir. Zamanı gelecek acıların bitecek unutacaksın herşeyi. Bi tatile gideceksin belki, yada bi konsere. Bakacaksın ki küçük şeyler bile mutlu edebiliyo seni. Olumsuzluklarınla savaş. Onlar senin günü gelecek cephanen olacaklar. Ve kendini geçmişine gülüp geçerken bulacaksın. Unutma tek ihtiyacın zaman. Ve kendinsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

muayene açmak biraz sıkıntılı maddı acıdan :S bırde bulundugum şehirin her yerınde o kişiyle anım var ve o da burada bıraz uzaklasıp nefes almak ıstıy orum yaralarımı ıyılestırdıkten sonra yenıden memleketıme gelebılırım ama şu an hazır degılım cunku sokaga cıktıgımda karşılaştıgım herkes düğün ne zaman dıye soruyor hala kı o da bu zaman ıcerısınde bıldıgın aşk yaşıyor kızda bana yapılanları biliyor baştan sona anlattım durustçe :S saygı beklerdım onu da goremedım. bırde her sey ust uste gelır ya ınsanın nereye başvursam su an acık yok cevabı alıyorum dua edın bana :S umarım sızde en kısa zamanda ınsanlara guvenınızı kazanırsınız ...

O adam için üzülmeye değmez. sizi, hak eden bir insan olmadığını kanıtlamış. Şu fani dünyada hiç kimse vazgeçilmez değildir.atanamamanıza üzüldüm inşallah tez zamanda atanırsınız. bir süre üzülür, acı çekersiniz ama zamanla yaralar kapanıyor. Allah yardımcınız olsun.

Sadece atanamadiginiza üzülun. Çünkü insan kıymetli şeylere üzülür.
O adi adamın nesine uzuluyorsunuz ki? Inşallah tez vakitte atanır yolunuza bakarsınız ;-)

evet çok haklısınız bu olaylar oldugunda ınanamadım anlam veremedım ama dedım kı demek ki ben tanıyamamışım 4 sene az degıl ama gözum körmüş dedim kızdım kendime sonrada atanamaman belki bu insanın kişiliğini görmen için olmamıstır dıye kendıme bu sözlerle gelmeye çalıştım ama bugun atama yıne olmayınca bunalıma gırdım acaba dedım o mu benden kurtuldu bu kadersızlıgımden dolayı ınanın su an onu aklıma getırmek ıstemıyorum ama olaylar o kadar ust uste geldı ve atanmaya cok umut baglamıstım yenı bır hayat yenı bır ınsanlar :S dua edın bana gercekten ıhtıyacım var ...

Herkesin acıyla başa çıkma yöntemleri farklıdır ama ben ''bir hayır vardır'' derdim.
Şükrederdim mesela bu adamdan kurtulduğuma.
Ben hayatındayken başka birine bakabilecek kadar düşmüş bir adamdan bahsediyorum, diye düşünürdüm.

Atanamama çoğunluğumuzun hayatının bir döneminde yaşadığı bir ızdırap.
Ama ben elimden geleni yaptıktan sonra, ya nasip, derdim.

Hiçbir şey ölüm kadar acı olamaz.
Daha dün o kadar saçma sapan dertlerim vardı ki anlatamam.
Ama gece kalktığımda bir anda, küt diye gidiyordu bir yakınım.
Elim ayağıma dolaştı.

Sağlıklıysanız, aileniz ve sizi seven insanlar varsa her şey yavaş yavaş oluyor arkadaşım Allah'ın izniyle.

Ben mesela hayatımdaki en önemsiz şeyi bile hep sabırla kazandım.
Başkalarının bir anda olan şeylerinden bahsediyorum.
O kadar önemsiz.

Bu sebeple sabrı tavsiye ederim.

seni zor gününde yüz üstü bırakacak, yaralarını sarmayacak, acını acısı bellemeyecek insan varsın başkasının olsun.

bunca emek verdiğin, karşılığında nankörlük aldığın insanın değil yeni kız arkadaşına, kendisine bile olmaz faydası.

bunları yazmak söylemek kolay bize, gelelim de içine anlatalım değil mi?

hep demedik mi zaman... zaman, her şeyin çaresi.

zaman senin ışığın olsun.

sev sevil.

atan, gönlünün istediği yerde çalış.

ve sonra dön arkana bak, iyi ki gitmiş hayatımdan de.

senin için dileklerim bunlardır canım, yüzün hep gülsün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşAllah. tabi dua ederim. sabırla beklemekten başka bi çare yok o zaman. ya da biraz uzaklaşmak iyi gelebilir.varsa belki bi yakınınızın yanına tatile gitmek.bence acısı geçer de, bi burukluk kalır yine de. tabi hatıralarla yaşamak zor ama kurtulun derim ben.yani atabildiklerinizi atın.

çok teşekkur ederım ınanın bu kotu gunlerın gececegıne umut etmeye o kadar ıhtıyacım var kı sankı bunları hıc gıtmeyecekmıs gıbı geliyor hayatımdan yıllarca cabalarsın bır seyler bırıktırırsın ve bı anda hepsı gıder ya ıste tam oyle oldum ıns bende sızın gıbı en yakın atamada hayırlısıyla atanırım bu gunlerı unuturum bır de ben burada acı cekerken onun bana yasattırdıklarının vebalını cekmeden mutlu olmasıda canımı yakıyor sanırım yanı bu olaylardan sonra ben atanıp duzen kurup yaralarımı ıyılestırmek ıstemıstım sadece

teşekkur ederım çok haklısınız evet aılem saglıklı yanımda onlarda atanamama uzuluyorlar ve ne zaman atanıcam bellı olmadıgı ıcın bır karamsarlık ıcerısındeyız ama haklısınız aslında şükretmek lazım ama ınsan bu donemde sanırım nasıl davranacagını bılemıyor :S dua edın bana sızede gecmıs olsun

sizin atama kpss den farklı galiba ama inşallah atanırsın hem mis gibi diş hekimisin iş sıkıntısı çekmezsin bence tam bilmiyorum sizin iş piyasasını ama ne bilim dişçiler çok iyi kazanıyor.

ne kadar guzel yazmıssınız tatıl konser ve mutluluk su an o kadar uzak gelıyor kı bana ınanın dusuncesı bıle ıcımı ısıttı... şu an her seyını kaybetmıs bırı olarak goruyorum kendımı yıllarca calıstım cok calıstım ıyı bır unıversıtenın ıyı bır bölümünü bitirdim 1 sene once bunları yasayacagımı soyleseler ınanmazdım ama başa gel,nce çekiliyormus ıns bende en kısa zamanda atanırım ve yolumu çizerim dediğiniz gibi bır kıtap okumak bır konsere gıtmek gıbı benı mutlu edecek olayları yaşarım ama su an sankı hıc gelmeyecekmıs gıbı :s

yaşadıkların kolay şeyler değil elbette ama atlatıyorsun hepimiz aynı acıyı yaşatan olaylarla karşılaştık ama geçiyor lütfen güçlü ol sadece bunlar senin için birer tecrübe
emin ol hayatına başka biri girecek ve seni mutlu ettiğinde bu günlerini acı bir tebessümle hatırlayacaksın

sizin atama kpss den farklı galiba ama inşallah atanırsın hem mis gibi diş hekimisin iş sıkıntısı çekmezsin bence tam bilmiyorum sizin iş piyasasını ama ne bilim dişçiler çok iyi kazanıyor.

bızım kpss yok donem donem acıktan atamalar oluyor basvuruyorsun hacı kurası gıbı dıyeyım cıkana cıkıyor cıkmaya cıkmıyor cevremde kı cogu kısıye cıktı atama ama bana ve bır kac arkadasıma cıkmadı malasef ve sankı hıc olmayacak dıye korkuyorum :S

çok haklısınız evet ben böyle bırını sevmısım ve nasıl fark edemedım ınanın bılmıyorum kızıyorum kendıme benım en zor zamanımda bunu yaptı. ben okurken staj yaparken hep ıyıydık ama bu sene sanırım parasız kalınca bır doktora satıldım ınanın bunu hazmedemıorum... guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım ıns bende bırgun atanırım ve mutlu olurum ama cok uzak gelıyor o gunler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…