tarıfı olmayan bir acı

teşekkur ederım inş dua edın bana atanayım en kısa zamanda bende kendı yolumu çizeyim mutlu olmayı ve gulmeyı ozledım :S

Bi de Uğur Koşar ın kitaplarını tavsiye ederim. ben birçok kitabını okudum ama bi iki tanesini bile okuduktan sonra insana huzur veriyo. seni mutlu eden şeyleri yap. belki film izlemek, müzik dinlemek, kitap okumak gibi.ya da çay içmek(her durumda beni mutlu eder mesela) biraz dinlenmen gereken bi zaman bence. sadece bi haftalıgına bile olsa hiçbir şey düşünmeyecegim diye kendini şartla. kendini bu kadar sıkma. ya da içinden gelirse ailenle vakit geçir. insAllah her şey yoluna girecek

canım ya aşk ta kazanamayan işte kazanır derler sende ikisi de yok adak falan mı adasan ne bu şansızlık böyle ama korkma genel de hep böyle olur şansın sonradan açılır senin hem aşk ta hem işte kazanırsın dua et sabırlı ol gerçi kimine göre çok sanşlısın yerinde olmayı isteyen çok kişi vardır unutma

arkadaşım sana sadece bir söz yazacağım...EVRENİN KAPISINI ÇALDIM ,ANAHTARI BENDEYMİŞ ÇOK UTANDIM....sence ne ifade edyor...benim felsefik bir bakış açımdır...

inş umarım o gunlere kavusmam kısa surer ıns ...

ah sevgili arkadasim ah... insan meğer nasil yanlis kisiye yurek baglamis degilmi... sevdiğine mi yanarsin yoksa sevilmediginemi. insan iki satirlik adami nasil bas taci ediyor değil mi..? yasayan bilir acini yürekten.paylasiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederım yorumlarınız ıcın bana o kadar ıyı geldı kı ... kıtapları en kısa zamanda temın edecegım düşüncelerimin dağılmasına ihtiyacım var umarım gecer bugunler ve ben sıze buradan nasıl oldugumu anlatırım gelır ıns zor gıbı ama :S

onu bende kendıme dıyorum ama ınanın ıkısıde kayboluyormus hemde aynı donemde. inş ıkısıde hayırlı bır sekılde aynı anda gelır demek ıstıyorum ama :S

zor tabi ama ben başaracağınıza inanıyorum. merakla bekliycem. bence bi iki haftaya kalmaz olumlu dönüş yapıcaksınız.

arkadaşım sana sadece bir söz yazacağım...EVRENİN KAPISINI ÇALDIM ,ANAHTARI BENDEYMİŞ ÇOK UTANDIM....sence ne ifade edyor...benim felsefik bir bakış açımdır...

aslınca olayların çözumlerı ıcımızde yanı kendımızde dıyorsunuz haklısınız ama o kadar çok cabaladım kı anlatamam ama bazen kadere yenık dusuyorıuz sanırım yıllarca sınavlar olsun ya da hedefledıgım bır seyı almak ıcın cabaladım elımden bırseyler geldı mesela tıyatro bıletı ıcın sabahtan sıraya gectım ve aldım yanı ama sımdı cabalıyorum cabalıyorum olmuyor bu kadar kadercı degıldım ınsanın elınden bır seyler gelmelı derdım ama gelmıyor ınanın olmuyor :S bugun kura surecı boyunca kuran okudum dua ettım ama olmadı elımden baska bısey gelmıyor cok acı ama gercek :s

yıllarımı verdım onun ıcın paramı emegımı harcadım yerı geldı uykusuz kaldım yatay gecıs yaparak yıanıma gelmesı ıcın her ıslemlerını kendı ellerımle yaptım sınavında basarılı olsun dıye ıstedıgı kıtabı temın ettım kekler börekler yaptım. her stresını ben cektım ılk defa bır yemek yesem ve begensem hemen onuda gotururdum o da tadsın dıye ama o naptı bulusmalara gec kalıyormusum, kek yapmısım yanmış, peynırlı borek sevmezmısl(bunları 4 yıl sonra soyledı ayrılırken )babannesıyle tanısmamısıme (kardesıyle annesıyle tanıstım) babası hastalandıgında yanında olmamısımkı kac kere aradım her seferınde kızdı bagırdı dedım uzuntuden dıye ama baskasını bulmuslar oglanlarına kızı öpmüş ilk buluşmada evıne gıtmıs annesı kıza oglum senı 3 yıldır sevıyordu demıs(banada sen ol yanımda yeter dıyordu senı sevıyorum dıyordu o zamanlar nasıl sevdıyse ) ben bunu sevmısım boyle bırını ... bırde atanamıyorum en cok ıstedıgım atanmak yenı bır hayat yep yenı ınsanlar sadece nefes almak ama olmadı olacak mı bılmıyorum da :S korkuyorum artık nefes almaktan atanamamktan

geçen yıl haziran ayından beri evde misin canım? başka yerlerde çalıştın mı devlet harici ya da çalışmayı düşünüyor musun?

bu günler elbette geçer. diş hekimisin güzel bir mesleğin var neticede. bir noktada şans eminim sana da gülecektir.

erkek arkadaşın ise karaktersiz biriymiş. kurtulduğun iyi olmuş.

her şerde bir hayır vardır diye düşünüp sabretmekten başka yapacak bir şey yok.

eminim bir gün emeklerinin karşılığını alacaksın.

Boşver bence o adami,dusunup zamanini bosa harcama,karsina oyle biri cikar ki asil ask buymuş dersin,nasipten otesi yok,bylsi hayrlyms we adam gtmş snucta,elinde fistik gbi dploman war sadece ona yogunlas,bi yerdn bi nasip cikar mutlaka

maxi pro 5

evet malasef evdeyım babam annem rahatsızdı bır sure onunla ılgılendım ama bızım atamalar bıraz tuhaf artık torıl olduguna ınanıyorum ozellerde de ılk donemlerde verdıklerı maaslar farklı bır sehırde ev tutup gecım zor memleketımde de masallah her hastane dolu sanırım kadersızım ya da bu donemde hayat benımle oynuyor...

dua edın en kısa zamanda bende atanayım... ve hayırlı bırıyle tanısayım :S

seni gerçekten bazı açılardan kendime benzettim canım ya.

ben de iyi bir eğitimim olmasına rağmen iş konusunda sıkıntı yaşıyorum. aşk desen o da yok.

ben de kendimi çok kısmetsiz hissediyorum inşallah ikimiz için de her şey güzel olur.

Allah hayırlı işler nasip etsin inşallah sana da bana da.

inş tesekkur ederim umarım sızde bende tum ıhtıyacı olanlarla beraber mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…