O adam için üzülmeye değmez. sizi, hak eden bir insan olmadığını kanıtlamış. Şu fani dünyada hiç kimse vazgeçilmez değildir.atanamamanıza üzüldüm inşallah tez zamanda atanırsınız. bir süre üzülür, acı çekersiniz ama zamanla yaralar kapanıyor. Allah yardımcınız olsun.
bızım kpss yok donem donem acıktan atamalar oluyor basvuruyorsun hacı kurası gıbı dıyeyım cıkana cıkıyor cıkmaya cıkmıyor cevremde kı cogu kısıye cıktı atama ama bana ve bır kac arkadasıma cıkmadı malasef ve sankı hıc olmayacak dıye korkuyorum :S
inşAllah. tabi dua ederim. sabırla beklemekten başka bi çare yok o zaman. ya da biraz uzaklaşmak iyi gelebilir.varsa belki bi yakınınızın yanına tatile gitmek.bence acısı geçer de, bi burukluk kalır yine de. tabi hatıralarla yaşamak zor ama kurtulun derim ben.yani atabildiklerinizi atın.[/QU
suan gıdebılecegım bır yer yok yanı yaz donemı oldugu ıcın kuzenlerım ablam abım buradalar hepsı ögretmen ama bayram sonu ablamla gıtmeyı planlıyorum yasananlar ıcımde oldukca farklı sehır umarım ısıme yarar ıns en kısa zamanda atanırım :S tesekkur ederım her sey ıcın
yaşadıkların kolay şeyler değil elbette ama atlatıyorsun hepimiz aynı acıyı yaşatan olaylarla karşılaştık ama geçiyor lütfen güçlü ol sadece bunlar senin için birer tecrübe
emin ol hayatına başka biri girecek ve seni mutlu ettiğinde bu günlerini acı bir tebessümle hatırlayacaksın
Bi de Uğur Koşar ın kitaplarını tavsiye ederim. ben birçok kitabını okudum ama bi iki tanesini bile okuduktan sonra insana huzur veriyo. seni mutlu eden şeyleri yap. belki film izlemek, müzik dinlemek, kitap okumak gibi.ya da çay içmek(her durumda beni mutlu eder mesela) biraz dinlenmen gereken bi zaman bence. sadece bi haftalıgına bile olsa hiçbir şey düşünmeyecegim diye kendini şartla. kendini bu kadar sıkma. ya da içinden gelirse ailenle vakit geçir. insAllah her şey yoluna girecek
canım ya aşk ta kazanamayan işte kazanır derler sende ikisi de yok adak falan mı adasan ne bu şansızlık böyleama korkma genel de hep böyle olur şansın sonradan açılır senin hem aşk ta hem işte kazanırsın dua et sabırlı ol gerçi kimine göre çok sanşlısın yerinde olmayı isteyen çok kişi vardır unutma
arkadaşım sana sadece bir söz yazacağım...EVRENİN KAPISINI ÇALDIM ,ANAHTARI BENDEYMİŞ ÇOK UTANDIM....sence ne ifade edyor...benim felsefik bir bakış açımdır...
ah sevgili arkadasim ah... insan meğer nasil yanlis kisiye yurek baglamis degilmi... sevdiğine mi yanarsin yoksa sevilmediginemi. insan iki satirlik adami nasil bas taci ediyor değil mi..? yasayan bilir acini yürekten.paylasiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zor tabi ama ben başaracağınıza inanıyorum. merakla bekliycem. bence bi iki haftaya kalmaz olumlu dönüş yapıcaksınız.
mrb arkadaşlar yaşadığım acılara benzeyen acılar yaşayıp şuan mutlu olanlar var mı varsa bu dönemde nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımlarınızı almak istediğim için yazıyorum...
önceden de paylaşmıştım 4 yıllık bir ilişkim vardı ben gecen sene hazıranda mezun oldum ve iş arayışları içerisine girdim çok stresli bir sürecti ki hala devam ediyor ben bu dönemde mutsuzdum dolayısıyla karşımdakinide şımartamadım mutlu edemedim gülemedim ve sonuç olarak ailesiyle beraber kendı akrabalarından bır doktora görucu gıtmışler benım kı kızı tavlamış öpmüş evine gitmiş bayağı flört aşamasını yaşıyorlarmış kı aklına ben gelmısım benden ayrılmak ıstedı ama bunu sözle degılde tavırlarıyla sergıledı hergun azar hergun kavga ve en son sen alışkanlıkmıssın dedı ve gitti ertsı gun kızla face de fotograf paylaşmalar filan sonra kızı aradım kızla konustum herseyı anlatmasını istedim ikisini ayırmak degıldı nıyetım sadece gerçekleri öğrenmek. atanamamı hayatımda kı bu kişiye bagladım bızım atamamız kura usulü ben diş hekimiyim. ve en son bugun yıne kura sonuclandı ve yıne cıkmadı cıkacagıda garantı degıl yanı puan yok bır secme unsuru yok kura adı altında torpıl sanırım... bu ıkı olay arasında sadece 2 ay var ben hangısının şokunu atlatacagımı şaşırdım kendımı lanetlenmiş gibi hissediyorum sankı hıc atanamayacagım onca emegımı çalışmamın karşılıgını alamayacgım ve tekrar sevemeyecegım kımseye guvenemeyecegım gıbı gelıyor. bırde bugun bu psıkolojıde kızın profılıne baktım kız bildigin oglanın tum resımlerının altına yorumlar kardesının halasının fotograflarına yorumlar yapıyıyor oglan ıse sadece begenmıs. ben sevdıgım adamın bu adılıgıne mı uzuleyım yok atanamadıgıma mı ınanın köşeye sıkıştım nefes alamıyorum ... boyle donemlerden gecerken neler yapılmalı? psıkolojım ıyıce kötulestı...
geçen yıl haziran ayından beri evde misin canım? başka yerlerde çalıştın mı devlet harici ya da çalışmayı düşünüyor musun?
bu günler elbette geçer. diş hekimisin güzel bir mesleğin var neticede. bir noktada şans eminim sana da gülecektir.
erkek arkadaşın ise karaktersiz biriymiş. kurtulduğun iyi olmuş.
her şerde bir hayır vardır diye düşünüp sabretmekten başka yapacak bir şey yok.
eminim bir gün emeklerinin karşılığını alacaksın.
Boşver bence o adami,dusunup zamanini bosa harcama,karsina oyle biri cikar ki asil ask buymuş dersin,nasipten otesi yok,bylsi hayrlyms we adam gtmş snucta,elinde fistik gbi dploman war sadece ona yogunlas,bi yerdn bi nasip cikar mutlaka
maxi pro 5
evet malasef evdeyım babam annem rahatsızdı bır sure onunla ılgılendım ama bızım atamalar bıraz tuhaf artık torıl olduguna ınanıyorum ozellerde de ılk donemlerde verdıklerı maaslar farklı bır sehırde ev tutup gecım zor memleketımde de masallah her hastane dolu sanırım kadersızım ya da bu donemde hayat benımle oynuyor...
seni gerçekten bazı açılardan kendime benzettim canım ya.
ben de iyi bir eğitimim olmasına rağmen iş konusunda sıkıntı yaşıyorum. aşk desen o da yok.
ben de kendimi çok kısmetsiz hissediyorum inşallah ikimiz için de her şey güzel olur.
Allah hayırlı işler nasip etsin inşallah sana da bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?