mrb arkadaşlar yaşadığım acılara benzeyen acılar yaşayıp şuan mutlu olanlar var mı varsa bu dönemde nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımlarınızı almak istediğim için yazıyorum...
önceden de paylaşmıştım 4 yıllık bir ilişkim vardı ben gecen sene hazıranda mezun oldum ve iş arayışları içerisine girdim çok stresli bir sürecti ki hala devam ediyor ben bu dönemde mutsuzdum dolayısıyla karşımdakinide şımartamadım mutlu edemedim gülemedim ve sonuç olarak ailesiyle beraber kendı akrabalarından bır doktora görucu gıtmışler benım kı kızı tavlamış öpmüş evine gitmiş bayağı flört aşamasını yaşıyorlarmış kı aklına ben gelmısım benden ayrılmak ıstedı ama bunu sözle degılde tavırlarıyla sergıledı hergun azar hergun kavga ve en son sen alışkanlıkmıssın dedı ve gitti ertsı gun kızla face de fotograf paylaşmalar filan sonra kızı aradım kızla konustum herseyı anlatmasını istedim ikisini ayırmak degıldı nıyetım sadece gerçekleri öğrenmek. atanamamı hayatımda kı bu kişiye bagladım bızım atamamız kura usulü ben diş hekimiyim. ve en son bugun yıne kura sonuclandı ve yıne cıkmadı cıkacagıda garantı degıl yanı puan yok bır secme unsuru yok kura adı altında torpıl sanırım... bu ıkı olay arasında sadece 2 ay var ben hangısının şokunu atlatacagımı şaşırdım kendımı lanetlenmiş gibi hissediyorum sankı hıc atanamayacagım onca emegımı çalışmamın karşılıgını alamayacgım ve tekrar sevemeyecegım kımseye guvenemeyecegım gıbı gelıyor. bırde bugun bu psıkolojıde kızın profılıne baktım kız bildigin oglanın tum resımlerının altına yorumlar kardesının halasının fotograflarına yorumlar yapıyıyor oglan ıse sadece begenmıs. ben sevdıgım adamın bu adılıgıne mı uzuleyım yok atanamadıgıma mı ınanın köşeye sıkıştım nefes alamıyorum ... boyle donemlerden gecerken neler yapılmalı? psıkolojım ıyıce kötulestı...
evet oyle malasef aşırı sevmemekez cok fedakarlık yapmamak gerekıyormus ben suan niğdedeyim yanı memleketım burası ıns dua edın tez zamanda işim olsun kendımı toparlayayım.
bir dahaki kura çekimi ne zmaan..
canım
zamanla insan alışıyor yaşadıklarına
ama hazmedemiyor
işte bu herzaman devam edecek
en yakın zamanda atanmanı
ve iyi bir insanla karşılaşmanı dilerim
Bak hiçbirşey dışardan görüldüğü gibi değildir.Şer görünen şey hayırlı görünür.Hayırlı görünen şey de şer olur.Diğer konunu da okudum.Karaktersiz,çocuk ruhlu,basirretsiz,sana saygısı,kendi adamlığına saygısı olmayan biri senle evlenseydi daha mı mutlu olacağını sanıyordun.Ne kızla,ne bu salak çocukla,face ne şu ne bu asla ve asla muahatp olma.Gözyaşına gençliğine üzüntüyle geçen şu günlerine yazık.Sen kendinin kıymetini bilmezsen,başkalrı seni ezer geçer.Tanışmışsınsevmişsin,olmamış bitmiş.Senin için hayırlısı bu inan.Bugün amin dediğine yarın iyi ki olmamış dersin.Bak burda ne büyük aşkla evlenip hergünü eziyetle geçen konular var.mrb arkadaşlar yaşadığım acılara benzeyen acılar yaşayıp şuan mutlu olanlar var mı varsa bu dönemde nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımlarınızı almak istediğim için yazıyorum...
önceden de paylaşmıştım 4 yıllık bir ilişkim vardı ben gecen sene hazıranda mezun oldum ve iş arayışları içerisine girdim çok stresli bir sürecti ki hala devam ediyor ben bu dönemde mutsuzdum dolayısıyla karşımdakinide şımartamadım mutlu edemedim gülemedim ve sonuç olarak ailesiyle beraber kendı akrabalarından bır doktora görucu gıtmışler benım kı kızı tavlamış öpmüş evine gitmiş bayağı flört aşamasını yaşıyorlarmış kı aklına ben gelmısım benden ayrılmak ıstedı ama bunu sözle degılde tavırlarıyla sergıledı hergun azar hergun kavga ve en son sen alışkanlıkmıssın dedı ve gitti ertsı gun kızla face de fotograf paylaşmalar filan sonra kızı aradım kızla konustum herseyı anlatmasını istedim ikisini ayırmak degıldı nıyetım sadece gerçekleri öğrenmek. atanamamı hayatımda kı bu kişiye bagladım bızım atamamız kura usulü ben diş hekimiyim. ve en son bugun yıne kura sonuclandı ve yıne cıkmadı cıkacagıda garantı degıl yanı puan yok bır secme unsuru yok kura adı altında torpıl sanırım... bu ıkı olay arasında sadece 2 ay var ben hangısının şokunu atlatacagımı şaşırdım kendımı lanetlenmiş gibi hissediyorum sankı hıc atanamayacagım onca emegımı çalışmamın karşılıgını alamayacgım ve tekrar sevemeyecegım kımseye guvenemeyecegım gıbı gelıyor. bırde bugun bu psıkolojıde kızın profılıne baktım kız bildigin oglanın tum resımlerının altına yorumlar kardesının halasının fotograflarına yorumlar yapıyıyor oglan ıse sadece begenmıs. ben sevdıgım adamın bu adılıgıne mı uzuleyım yok atanamadıgıma mı ınanın köşeye sıkıştım nefes alamıyorum ... boyle donemlerden gecerken neler yapılmalı? psıkolojım ıyıce kötulestı...
canim inan bana hersey gelip geciyor aynen kiz kardesimde cok sevdi birini cocuk lise bitirmisti kardesim universite okuyordu nasil asikdi nasil anlata anlata bitiremiyordu oglani takiiii ablam bir kizla sarmas dolas gormus bir yerde kardesime anlatinca yalan biz onunla evlenecegiz benim okulu bekliyor kiskaniyorsun bile dedi kardesim takiii kendiside birgun mesajini okumus kafede otururken oglan birakmis teli masanin ustune lavaboya gidince kardesim karistirmis birde ne gorsun kzla cinsellik yasamislar kiz tesekkur etmis sonra oglan kacirdi kizi evlendiler kardesim intihar bile ettisonraaaaa 2 .sinifa gecince liseden sinif arkadasiyla tekrar karsilasiyorlar onuda kiz arkadasi aldatmis bunlar dertlesirken falan asik olup evlendiler simdi coooookkkkk mutlular kardesim ayyy iyiki o salak olmamis diyor eside ona diyormus rabbim iyiki seni nasip etti bana en buyuk odulumsun diyormus tatlimi tatli 1kizi birde ogulari var insallah sanada nasip olur en guzel asklar evlilik iyi bir is
Arka arkaya olumsuz şeyler yaşamak insanın canını çok sıkar.bana da geldi mi dertler üst üste gelir.ben de senin yaşındayken aynı durumu yaşadım Üniversite bitti sınava hazırlanıyordum sevgilimden ayrıldım çok iyi bi işyerine giremedim mülakatlarda elendim çok çok çok üzüldüm o üzüntüyle 15 senelik can ciğer arkadaşlarım beni terk ettiyalnız kaldım.(senin gene çok güzel bi işin var).Hemen şehir değiştim ve vasat bi yerde işe başladım orası da çok sorunluydu ama evde oturmak daha koyuyordu.Sonra ordan ayrıldım atandım Vs. İş anlamında yola girdi herşey.Aşk konusunda bahtsızım ama o dönemki kadar mutsuz olmadım hiç.yaşın çok genç çok iyi bi mesleğin var eminim senin daha güzel bi yaşamın olacak bu günler geride kalacak [/QUOTE
yalnız olmadığımı ve bugunlerın sonunda sızın gıbı mutlu olanların olduğunu görmek ne güzel umarım bende en kısa zamanda ısımı elıme alırım :S aşk ta da ıns sızde bende ıyı bırı çıkar karsımıza ...
canım benim çok sıkılmışsın belli ama inanki her şerde bir hayır vardır..erkek arkadaşın için hayırlısı olmuş bence şu an için yanıyor biliyorum ama geçecek emin ol bir zaman gelicek iyiki gitmiş diyeceksin..aynı şeyleri yaşamışız..bende diş hekimiyim mezun olma arifesinde benimde 4 yıllık ilişkim aldatma sonucu bitti..iyiki de bitmiş eşimle tanıştım ve o kişiyle hiç bir zaman olamayacağım kadar mutluyum..atama konusuna gelince senin yerinde olsam atamadan önce DUS'a odaklanırdım..daha yeni mezunsun bilgilerin çok taze önünde hiç bir engel yok..ilerisi için en mantıklı seçim olur senin için..bu sene tekrardan bir atama olacağını sanmıyorum..bu bile seçim hatırına yapılmış bir şeydi..ama illaki ataman çıksın istiyorsan tercihlerin nerelerdi bilmiyorum ama bir dahaki sefere gözünü karartıp doğunun ilçelerini yazmalısın başka türlü çıkması çok zor..iki yıl çalıştıktan sonra tayin isteyebiliyorsun zaten..ben dört yıl doğuda çalıştım hiçte pişman değilim..iyiki yazmışım aksi taktirde atanamazdım ki ben 7 yıl evvel atandım şu an çok daha zor kuranın çıkması..merkezler dolu durumda farkettiysen hep ilçelere kadro açılıyor..kısmetinde ne varsa gelip seni bulur zaten..üzülme demiyecem sonuçta bu yaşaman gereken bir süreç..hakkında hayırlısı olsun diyorum.inşallah hep mutlu olursun..
Herseyden once kendine acimaktan vazgecmelisin. Lanetlenmisim vs sozlerine tovbe et. O kizi araman da cok gereksiz olmus. Guclu ol sadece. Sukret. Herkesin acilari var. Ben de esimden bosandim aldatildim tabiki aci cektim ama beni boylesi bir kalemde silen adamla isim olmaz deyip bir daha yüzüne bile bakmadim. Sonra tekrar evlendim ve şükür ki cok iyi bir esim var belki de onun iyiligini degerini anlamam icin eski esimle bunlar yasandi. Aldattigi kadinda hic umurumda olmadi cunku bana soz veren eşimdi o kadin degil. Pozitif dusun sukret en azindan evliyken yasamadin bunlari. Guclu ol ve lutfen seni herkes güçlü görsün. Gonlunun tum muradlari gercek olsun canim
Bak hiçbirşey dışardan görüldüğü gibi değildir.Şer görünen şey hayırlı görünür.Hayırlı görünen şey de şer olur.Diğer konunu da okudum.Karaktersiz,çocuk ruhlu,basirretsiz,sana saygısı,kendi adamlığına saygısı olmayan biri senle evlenseydi daha mı mutlu olacağını sanıyordun.Ne kızla,ne bu salak çocukla,face ne şu ne bu asla ve asla muahatp olma.Gözyaşına gençliğine üzüntüyle geçen şu günlerine yazık.Sen kendinin kıymetini bilmezsen,başkalrı seni ezer geçer.Tanışmışsınsevmişsin,olmamış bitmiş.Senin için hayırlısı bu inan.Bugün amin dediğine yarın iyi ki olmamış dersin.Bak burda ne büyük aşkla evlenip hergünü eziyetle geçen konular var.
Gençsin.Okumuşsun,emek sarfetmişsin.Henüz atanamamışsın.Yılcakmışsın,vaz mı geçeceksin,bütün emeğini çöpe mi atacaksın.Hayatta daha ne acılar ne ızdıraplar var.Sen şimdiden dimdik duracaksın ki,yarın daha büyük dertlerde yıkılma.Hiöbir insan evladı,hiçbir kimse,hiçbir elin oğlu senden kıymetli değil unutma.Hiçkimseye sana saygısızca kötü davranmasına seni ezmesine izin verme.hER ŞEYİN VAKTİ ZAMANI VARDIR.sABIRLI OLMAYI BİL.bUGÜN ATANIRSIN AMA ÇOK ÜZÜLECEĞİN OLAYLAR DA OLABİLİR.gEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN.Gençsin.Hayatı bu kadar çabuk tüketme.Seni istemeyeni sen sil süpür dışarı at.Ardına bile dönüp bakma.Kurtul o tür insanlardan.
son durumumu yazmak istedim sorunlar yaşadığım zamanla benimle aynı durumda olan arkadaşlarımızın şuan nasıl olduklarını neler atlattıklarını hep merak ettim ve bende sorun yaşayan arkadaşlarım için her şeyin geçeceğini anlatmak istedim... bu başlığı açtığımda gerçekten çok zor günler yaşıyordum aradan 4 ay geçti ve çok şükür atandım hemde çok güzel bir yere... çok şükür iş problemim çözüldü eski sevgilimin attığı kazığa gelince duygusal anlamda bir şey hissetmiyorum(7 ay oldu) ancak arada aklıma geliyor yalan değil özlem olarak ta değil nefret olarakta değil evet hala o kızla beraber ama artık umursamamıyı öğrendim kızla boy boy foto koydu ve engelımı kaldırdı gözüme sokmak için ama umursamadım görmemiş gibi davrandım bu olayların haftasına atandım bu haber facede yazıldı tabı kı arkadaşlar fılan hayırlı olsun gıbısınden sonra ben fotoğraf koydum ve herkeze acıktı kapak fotosu olduğu için ortak arkadaşlarımızdan beğenenler olunca beyimiz beni yine engellemiş ne hissettin derseniz sadece kaybettiğim öz güvenim yerıme geldı... :) her şey gecıyor kızlar rabbım herkeze huzurlu bır yasam versın inş o dönemlerde yanımda olduğunuz ıcın cok tesekkur ederım
inş en kısa zamanda güzel bir aşk hikayesinide paylaşırım umarımIlk defa yazıyorum...
O zaman sıra da ne var
Tabi ki aşk... mutluluğu bulursun inşaAllah
teşekkür ediyorum bu dönemi sizlerle atlattım ben çok zordu gerçekten çok zordu ama hayatımın en zorunu atlattım artık mutlu olmalıyım ve mutluyumda rabbim tüm derdi olanların en kısa zamanda derdine çare versin iyi ki varsınız...Bdv de konuyu gorunce bir cirpida okudum tum sayfalari ve kendimce son sayfada yazilani tahmin etmeye calistim.
-tahminime yakin yazdiklariniz -Oncelikle tebrik ederim, hayirli olsun. Darisi gonlunuze gore birini bulmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?