Tarifi yok bu yanlışlığın. Ne yapmalıydım?

Başınıza sarıp sarmamaları konusunda tereddüte düştüm ama yinede yapılan hiç doş değil...
Allahtan eşiniz normal biri ve size güveniyor. Düşünsenize paranoyak bir eşiniz olduğunu birde ona açıklama yapma gereği duyacaktınız sizin psikolojinizi iyice mahvolacaktı..

Davanızı geri almayın derim ben ama yinede karar sizin...

Sevgiler..

bence kesinlikle şikayetini geri alma eğer yakalanmasaydı kimbilir neler yapardı belki şuan sen konu başlığını arkadaşlar sapıktan psikolojim bozuldu hala arıyor diye açabilirdin çeksin cezasını bence....

Asla ama asla şikayetinizi geri almayın! Muhtemelen sizden önce başka insanlara da yapmıştır da kimse gidip şikayet etmemiştir! Ayrıca aile fertleri tarafından da arandığınızı, rahatsız edildiğinizi mutlaka bildirin! Hepimiz aile, çoluk çocuk, eş dost sahibiyiz. Böyle insanların telefonla tatmin olmamaya başladıktan sonra fiili tacizlerde bulunduğunu herkes biliyor. Peki bu adam işin boyutunu değiştirse ve sevdiğiniz, sevildiğiniz ya da aramızdan bir arkadaşımızın başına bela olsa? Bence bunu topluma borçlusunuz! Şikayetinizin arkasında durun!

şikayetini geri almamakla en doğrusunu yapmışsın bence
üstelik sürekli eşi dostu seni aramaya devam ederek
o pis sapığın yağtığı şeyi yapıyolar bi nevi
koası da rezil olacaksa olsun

çocuarının rızkını düşünen adam cep telefonundan
günlerce aramazdı o telefon kontörle ya da faturayla hizmet
veriyo suyla değil sonuçta
acıtasyona gerek yok her suç cezasını bulmalı

Bundan 3-4 ay önce bende telefonla aranıyordum. Abuk sabuk saatlerde arayıp sana aşıgım,seviyorum demeler sesimi dinlemeler küfür değil ama salak saçma konuşmalar vardı.
Sonunda dayanamadım savcılıga şikayet ettim. Halen daha bir bilgi bir kagıt hiç bişey gelmedi.
Arayanın numarasıda belliydi ve verdimde numarasını bulmak çok zor olmasa gerek ama bir geri
dönüş olmadı nedendir tekrar savcılıga mı gitmem gerek ögrenmek için.

Aman böyleleriyle uğraşmayın derim...
Başınıza bela falan olmasınlar sonra herşey beklenir böyle salaklardan...
Güzelce bi tehdit edin sonra da salın ipini gitsin :)
Bu benim şahsi fikrim tabi ki
Karar sizin....

şimdi aslında sizin yaptığınız doğru ama sizi arayan bayanın konuşma tarzına ve davranış biçimine bakılırsa eğer,eşine çok bayıldığından beraber değiller.biraz çocukların hatrına çekiliyor biraz da aman etraf ne der zihniyetinde.bu bayan ayrılırsa şayet kuvvetle muhtemel işi olmayan başını sokabileceği bir çatısı olmayan biri gibi.bunların hepsi toplanılırsa,adamdan ziyade kadına zarar veriyorsunuz.kadın bu konuya bu kadar relaks yaklaştığına göre bu ilk olmadı,siz sonuncu da olmayacaksınız ama kadın bunu hep ustalıkla örtmeyi başarmış demek...açıkcası bu çarpık zihniyetle boğuşamazsınız.kısaca ben sizin yerinizde olsam kadına acıyarak şikayetimi geri çekerim.çünkü zaten dibe vurmuş bir yapıdaki kadının 'ustalık' maharetinde siz yeni bir engel ve çok büyük bir sıkıntı çıkarıyorsunuz...ELALEM NE DER....kadına yazık anlatabiliyor muyum?kim bilir sabahtan akşama kadar kaç kez hakaret ya da daha beteri dayak yiyiyordur ve o sırada yaptığı en iyi şey eşini susturmak...ELALEM DUYMASIN...ben anlatılan dialogdan bu profili çıkarabildim.ve gün boyu bu sıkıntıyla yaşayan ve belki artık yataktan kalkmak bile istemeyen bir kadına bir problem de ben eklemek istemezdim.karar sizin tabi...

sanki hapis yatıcak sapık:))üç kuruş para cezası ödiycek o kadar.kim bilecek kim duyacak.boşuna üstelemişler.
yalnız sizin için önemli bir ayrıntı var.daha fazla arayıp sizi rahatsız ederlerse ya da küfür hakaret ederlerse sakın karşılık vermeyin.haklıyken haksız konumuna düşüyorsunuz.
tel. sapığına küfür eden mağdurun tel. sapığı tarafından mahkemeye verildiğini okumuştum.
yani garip ama herşey mümkün
ayrıca boşvermediğiniz için tebrik ederim sizi, keşke hepimiz hakkımıza sahip çıkabilsek.

ben olsam geri alırdım şikayetimi küçücük bir meseleden niye huzurum boozulsunki sonra başıma bela olurlar filan hiç uğraşamazdım

ne gerek var mahkemeye sikayete falan? , tamam cok huzursuz olmus olabilirsiniz esinle, korkmusta olabilirsiniz ama ne gerek varki mahkemeye falan, basiniza is almissiniz bence, ya bela olurlarsa? ya müzallat olurlarsa? "sizin yüzünüzden ceza yidim, bunun hesabini ödeyeceksiniz" gibisinden allah korusun takip ederse falan.. telefonda arayip arayip sesinizi dinleyen insanin gercekten ruh sagligi bozuk olmali tedaviye ihtiyaci var ancak ben olsaydim, sikayetci olmazdim öyle bir insani ne gördüm ne duydum ne tanirim diyip hayatimdan silerdim, bi süreliginede önlemimi alirdim disari falan cikarken.. ne biliyim mahkeme falan simdi adam ceza yirse? karisi 2 cocugum var demis, sonra birde vicdan azabi ceker insan elinde olmadan.. bence bu is sizi ugrastiracak allah yardimcin olsun

gözünüzü kapatmamakla, işin doğrusunu yapmakla en güzelini yapmışsınız kesinlikle geri adım atmayın
ne kadının durumu, ne ekmek parası, ne adamın sapıklığı
geçiniz... adam olan zaten bir davranışa kalkışmadan bunları hesaplar
hesaplayamayana da hesaplaTILmalı ki bir dahakine kendiliğinden hesaplamayı öğrensin
bu sadece telefonla aranma ne var ki diyen sevgili arkadaşlar insanlar yaptığının sonuçlarını görmezse gemi azıya alırlar, insanın doğası gereğidir... sınır ne kadar uzağa giderse o kadar uzağa gidebilirler (bkz. çocuklarınız) bugün telefon, yarın laf atma, öbür gün pandik atma, sonraki gün sıkıştırma, sonra??? ve kime denk geleceğinin garantisini verebilen var mı?

Bence bu korku onlara yetmiştir.Adam aratıyordur muhtemelen kendi yüzü olmadığı için.
Ben olsam,bir daha tekrarlarsa daha beter şeyler yapacağımızı belirterek şikayetten vazgeçeceğimizi söylerdim.Dediğim gibi,bu korku ona yetmiştir.
Haa,daha ileri gidilmiş şeyler olsaydı illa ki şikayetten vazgeçilmemesi gerekirdi ancak dua edin ki
sadece ses dinleyip kapatıyormuş bu bir,eşiniz anlayışlıymış bu da iki...
Birde tabii şikayetten vazgeçilmediği takdirde neler olabileceği boyutu var bu işin.Artık en ufak birşeyden bile insanın başına ne geleceği belli olmuyor.İnsan illa ki bunlara pabuç mu bırakacağım diye düşünerek kendini aptal yerine konmuş hissedebiliyor.Ancak daha arama cesaretini gösteremeyeceği de kesin...

Yine de kendi kararınız tabii...

Konunun başında eşinin de bilmesi gerektiğini düşünerek şikayetçi olduğunuzu söylemişsiniz..Eşi de öğrenmiş bence daha fazla uzatmanın manası yok.Bu korku o adama yeter zaten.

Evet, bir defa daha kadınlarımızın acizliğini görüyoruz.. Sapığın eşini kastediyorum..
Yuvam yıkılmasın, elalem duymasın, rezil olmayalım, yeter..

Ben de olsam affetmem, adam belki tekrar edecek.. Ne tür bir sapık, sizinle ne derdi var bilmiyorsunuz ki..
Kendi verdiği rahatsızlık yetmezmiş gibi, bir de eşini ve kardeşini araya koyuyor. Numarayı kendisi vermese, nereden bulacak eşi ve kardeşi.. Onlar da ayrıyeten rahatsız etme cürretini gösteriyorlar. Aile boyu tuhaflar..

Geçmiş olsun, sinir bozucu hakikaten. Çekmali cezasını.. zaten canım ülkemin adalet anlayışı ve cezaları tatminkarlıktan öyle uzak ki.. Bu kadarını bari yaşasın, azıcık canı yansın.

Son düzenleme:
bencede şikayetinizi geri almayın bu ne tebiyesizlik..belki siz şikayet etmeseniz bu tatsız durum devam edecekti...şimdi sıkışıncamı akılları başlarına gelmiş...yaparken bi şey yok..sonra yalvar yakar...üstelik dediğiniz gibi para cezası..bence bole insanlar için caydırıcı bi şeyler olması şart.
şikaytinizi geri çekseniz o insalar rahata erse..tekrar başka insanlara aynı durumu yaşatmayacakları ne malum...bence en doğru karar

insan eve tel.gelince bir suçluluk duygusuda hissedebiliyor.ama kadının dialoguna gülünürmü aglanırmı bilemedim :)

Madem bu şekilde yalvarıyorlar ben olsam uzatmazdım herhalde daha doğrusu uğraşamazdım. Bu yalvarmalar daha başka boyutlara da kayabilir tehdit falan mesela. Korkmakla da alakası yok insanın sinirlerini bozardı bu durum.

Kadın için bir şey diyemicem belli ki basit düşünüyor bu konuda. Tel. etmiş alt tarafı felan diye düşünüyor herhalde, kocasının ruh hastası olduğunu düşünmüyor ya da düşünmek istemiyor, adama gelince tedavilik tabi ki ben böyle sapıkların devlet tarafından cezanın yanında ayrıca ruh ve sinir hastanesine yönlendirilmesini isterdim. Bu arada geçmiş olsun...

çocuarının rızkını düşünen adam cep telefonundan
günlerce aramazdı o telefon kontörle ya da faturayla hizmet
veriyo suyla değil sonuçta
acıtasyona gerek yok her suç cezasını bulmalı

ben acıtasyon yapmadım asla.
her suç cezasını bulmalı evet ama ben o para ödenince o sapığın cezasını çekmiş olacağına inanmıyorum.
aksine çocuklarının rızkından kesecek.
direkt sapığa yönelik bir ceza olsa amenna.
herkesin kendi görüşü.
acıtasyon olarak yansıtmanız yanlış.

bende kadin bu olaylar duyulursa iki cocugu adina utanmis,sonucta bizim toplumuzum hemen birseyleri yapistirir sapigin cocuklari filan gibi cevresinden gelecek seylerden utaniyor.bende utanirdim cocuklarimi bu sekilde rencide olmalarindan,utanmasi bundan sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…