böyle böyle azıtıyorlar zaten,bugün tel.sapığı oldu,ceza yemede,yarın elle taciz eder başkasını,o da üzülür vazgeçer davadan,yine birşey olmadı,yarın tecavüz eder başkasına,yine sıyrılır.
vazgeçme sakın,bırak ne hali varsa görsün,dersini alsın sapık pislik.
Eğer şikayetinizi geri alırsanız bu işten kolayca sıyrıldığı için yapmaya devam eder, karısının acıtasyonlarına aldırmayın çocuklarını düşünen adam sapıklık yapmazdı zaten, bu adamın kesinlikle cezalandırılması lazım.
Gecmis olsun.
Cok güzel ve dogru karar veriyorsunuz.eger cezasi cok agir olmazsa kararinizda haklisiniz.böylelikle eger eli bir daha telefona gidecek olursa bunu hatirlar..esi ailesi bayagi üzülmüs anlasilan.onlarin hatirina cekin diyecegim ama ben almanyadayim.Burada bir insana yumruk at,görgü tanigin olsun en az 1000 euro ceza kesiyorlar.cezalar cok caydirici.bazen kati buluyorum ama galiba dogrusu da bu..
olan olmuş artık şikayetinizi geri almamışsınız ama ben farklı düşünüyorum.adam pisliğin teki bunu haketmiş ama kızlarına üzüldüm ben.hiçbir suçları yokken babaları yüzünden rezil oldular.belki de karısı bile bi yönden haklı.ben kendimi onun yerine koydum.kocamdan nefret ederdim ona neler yapardım ama kızlarım için arayıp şikayet geri çekilsin derdim belki.belki de kendi ailemin eşimin sapık olduğunu bilmesini istemezdim.bilemiyorum boşanmayla sonuçlanabilcek bişey aslında.herneyse ben önceden bu konuyu okumuş olsam adamın kızları için şikayetini geri çek derdim heralde.o pislik adam yüzünden ailesi de rezil oldu.tabi bunların sorumlusu da kendisi.ama keşke şikayetini çekseydin.gerçi iş işten geçmiş.madem sonuç böyle oldu adam iyi bir ders almıştır inşallah.şimdi ne çekiyordur.adam açısından düşünürsek çok iyi yapmışsın
kızlarının yada eşinin rezil olması söz konusu değil.
çünkü mahkeme kağıtları gizli gelir. yani sadece imza karşılı alınır. bunu sadece okuyan kişi eşi ve kendi bilebilir. konu komşunun haberi olmaz ki
adamı evinden polisler almıyor sonuçta postacı getiriyor. ifade tarihinde de gidip ifade veriyor. çok abartılacak bir durum değil. başlarına ilk defa geldiği için kadın da böyle birşeyin çok büyüyeceğinden korktuğu için öyle davrandı sanıyorum.
şimdi bu adam bana yada bir başkasına bir hata daha yaptığında cezası artacak bu yüzden içim çok rahat. kolay hata yapamaz ve ailesine karşı da boynu eğik artık hayatı boyunca iyi eş olmaya çalışır inşallah.
yani inanın ne dicem bilemedim. siz asında doğru karar vermişsiniz yani bu bir aldatmanın sinyali olabilir diğer hanım için. adamın içinde yatan bir sapıklık var belliki bu telefonla başlamış ilginç. yani ben bayanın konuşmalarına dayanamayıp şikeyetimi geri alırdım çünkü dayanamıyorum böyle şeylere ama siizn yaptığınız en doğrusu. cezasını çekmeliki bidaha yapmasn
ben olsam affederdim acirdim açikcasi, kim bilir belkide paralari yoktur nasil cezayi ödeyecek adam? Neticede adam pi$man olmu$ birdaha yapamaz zaten bulunacagini bildigi için
adam sizi tanımıyor, sizde adamı tanımıyorsunuz.. 2 ay boyunca size asılma, hakaret, küfür vs. hakarette bulunmamış.. ben bunu aldatma olarak değil de ruhsal bozukluk olarak görüyorum.. Bu olay ders olur ve bir daha yapmaz bence affedin 2 çocuğunun hatırına..