Tarifi yok bu yanlışlığın. Ne yapmalıydım?

ben acıtasyon yapmadım asla.
her suç cezasını bulmalı evet ama ben o para ödenince o sapığın cezasını çekmiş olacağına inanmıyorum.
aksine çocuklarının rızkından kesecek.
direkt sapığa yönelik bir ceza olsa amenna.
herkesin kendi görüşü.
acıtasyon olarak yansıtmanız yanlış.

adamın karısının yaptığı bariz bi acitasyon
yazık vah vah çocuklarının rıskından gidecek diyip
suçlu bi adama da masum ve zavallı muamelesi yapmak da benim için yanlış
cezaların amacı caydırıcılık sağlamaksa ve bu şahıs bu caydırıcılıktan nasibini
alacaksa almalı
kendi çocuklarını düşünmeyen bi adamı neden mağdur olan düşünsün

adamın karısının yaptığı bariz bi acitasyon
yazık vah vah çocuklarının rıskından gidecek diyip
suçlu bi adama da masum ve zavallı muamelesi yapmak da benim için yanlış
cezaların amacı caydırıcılık sağlamaksa ve bu şahıs bu caydırıcılıktan nasibini
alacaksa almalı
kendi çocuklarını düşünmeyen bi adamı neden mağdur olan düşünsün

herkesin kendi fikri...
kimse o sapığa masum demiyor...

Ben olsam hiç mahkemeyle filan uğraşmazdım açıkçası.Evet huzursuz edici bir durum ama aramalarda şahsınıza yönelik bir hakaret,saldırı yok anladığım kadarıyla.Savcılığa vermeniz ve bulunması onu korkutmuştur.İleride yeniden böyle bir işe kalkışırsa bulunabileceğini biliyor olması ona yeter bence.

Toplum olarak zaten sine sine bu hale geldik.
Ben asla şikayetinizi geri almamanız tavsiye ederim.
İçiniz de rahat olsun,hatta savcıya bu görüşmedne bahsedin.
Sizi rahatsız ettiklerini aile boyu aradıklarını söyleyin...
Ne cürretle arıyorlar sizin telefon bilmem ne telefonu mu kocası sapıklık yapar kardeşi arar karısı arar.
kardeşi aradığında siz beni hala neden rahatsız ediyorsunuz diye tepki vermeniz bile gerekirdi.
Amann ne olacak adam minik bir sapıklık yapmış diyerek geçemezsiniz.
Kaldı ki asla bu boyutta kalmaz bazı şeyler.
Mahkemede anlatsın bakalım neymiş amacı..?
Belki de ne bileyim sizi tanıyor eşinizle aranızı bozmak istiyor olamaz mı..??
Olur..

ben daha fazla ugrasmazdım aslında ama sizi cok rahatsız etmiş belliki, haklısınız. hayırlısı olsun inşallah

benim de bi telefon sapığım vardı resmen hayattan bezdirdi, hat değiştirdim yine devam etti anladım ki tanıdığım biri. açtım söyledim biliyorum tanıdıksın yeni numaramı da bildiğine göre ve yakınımsın ama kes artık, yoksa kim oldugunu umursamam şikayet ederim dedim aynen dilekçe verdik, bi süre sonra tespit edildi komşumuzun oğluymuş. hiç konuşmazdı ama, mesaj atar ve saf saf arardı. onun kız kardeşiyle ben arada görüşürdüm öyle çok içli dışlı olmasak da, numarayı da onun telinden alıyomuş. en sonunda annesi babası kardeşi ayaklarıma kapandı al dilekçeni diye. yine aynı sözler ''rezil oluruz''. yaptığı rezillik zaten, bunu göze almış ki yapmış almıyorum şikayetimi dedim, uyarmama rağmen devam etti dedim. ama ben dilekçeye nişanlımla ilişkimize yansıyo bu durum falan yazmıştım tazminat davası da açıldı ayrıca.
senin huzurunu kacırdı kafanı meşgul etti, bunlar yeterince büyük sorunlar zaten, geri alma bence asla şikayetini. bi daha bişey olursa da, yaparken utanmadın da ortaya çıkınca, herkes gercek yüzünü görünce mi utanıyosun de, alır cevabını susar diye düşünüyorum
dediğin gibi, hiç bi sapık hiç bi tecavüzcü direk bu işten başlamadı, şimdi bununla başlar, engel olunmazsa iyice azıtır allah korusun

Hangi suçun cezası insanları caydırmış ki bu caydırsın,
evet yaşadığınız hiç hoş değil,insanlar iyice çığrından çıkmış,
kimden ne geleceği hiç belli olmuyor.
sizin ve eşinizin vereceği bir karar,
inşallah doğru karar verirsiniz.

Evet bende inanmıyorum caydırıcı olduğuna. Ben hiç bir sapığın, tacizcinin ceza yedikten sonra vazgeçtiğini görmedim duymadım, adı üstünde sapık ruh hastası bir müddet sonra başkalarını aramaya, taciz etmeye yine devam edecektir.

Üstelik böyle insanların ne zarar vereceği de belli olmaz. Belki şikayet edildiği için bir daha rahatsız etmez, belki daha da ileri götürebilir Allah korusun, gerçekten çok sinir bozucu bir durum Allah uzak etsin böylelerinden

Son düzenleme:
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

her bir fikir düşüncee benim için çok değerli sağolun.

bugün bana da mahkeme kağıdı geldi. 12.04.2011 sabah 9.30 da sulh ceza mahkemesi duruşma salonun da olucakmış. eskiden sadece para cezası kesiliyordu. simdi birbirimizi görüp karşılaşıcağız. istemesem de...:(

bayanın eline bu kağıt geçince beni araması çok garip... o kağıtta numaramın yazacğını sanmıyorum..
eşi aratmış olabilir.
aramasının suç olacağını bilmeli.. ayrıca başımıza böyle birşey geldiğinde önce avukata vb. kişilere danışmanın doğru olacağını düşünebilirdi...

belki bu sayede bir şeyleri önleyicez. yada ileride yeniden yaptığında cezası artacak.
damgalı gibi dolaşsın istemem ama bir başkasının daha canı yansın da istemem.

caydırıcı olurmu olmaz mı bilemem ama eğer ifade verip dönseydi ailesinin haberi bile olmayacaktı.şimdi eşinin gözünden düştü. biraz daha eli kolu bağlandı. daha dikkatli davranıp kendini affettirmeye çalışabilir.
belki ona bu ders olur... (yani temennim bu)

yanlışlar ufak ufak büyür.. çığ gibi olur. her irinde uyarı ceza vb. şeyler alınması belki ya durmasını sağlar yada cezanın artmasını..

ceza almasını. yüzünnü iyice kızarmasını dikkat etmesini çok istiyorum.
ama yüz göz olmak istemiyorum. yarın öbür gün yolda karşılaşma korkusu yaşamak istemiyorum.
korkularım yüzünden de bir sapığı daha affediliverilmesini de istemiyorum.

belki onlar için bu ilk değildi..
eşinin arayıp affedilmesini istemesinden bunu çıkardımbelki de bu adam yapıpı yapıpı eşi sayesinde affediliyordu. belki de onlar buna alıştılar..
bunu yapan evli ve çocuklu koca adam olunca affedesim gelmiyor.

nisana daha çok var.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

her bir fikir düşüncee benim için çok değerli sağolun.

bugün bana da mahkeme kağıdı geldi. 12.04.2011 sabah 9.30 da sulh ceza mahkemesi duruşma salonun da olucakmış. eskiden sadece para cezası kesiliyordu. simdi birbirimizi görüp karşılaşıcağız. istemesem de...:(

bayanın eline bu kağıt geçince beni araması çok garip... o kağıtta numaramın yazacğını sanmıyorum..
eşi aratmış olabilir.
aramasının suç olacağını bilmeli.. ayrıca başımıza böyle birşey geldiğinde önce avukata vb. kişilere danışmanın doğru olacağını düşünebilirdi...

belki bu sayede bir şeyleri önleyicez. yada ileride yeniden yaptığında cezası artacak.
damgalı gibi dolaşsın istemem ama bir başkasının daha canı yansın da istemem.

caydırıcı olurmu olmaz mı bilemem ama eğer ifade verip dönseydi ailesinin haberi bile olmayacaktı.şimdi eşinin gözünden düştü. biraz daha eli kolu bağlandı. daha dikkatli davranıp kendini affettirmeye çalışabilir.
belki ona bu ders olur... (yani temennim bu)

yanlışlar ufak ufak büyür.. çığ gibi olur. her irinde uyarı ceza vb. şeyler alınması belki ya durmasını sağlar yada cezanın artmasını..

ceza almasını. yüzünnü iyice kızarmasını dikkat etmesini çok istiyorum.
ama yüz göz olmak istemiyorum. yarın öbür gün yolda karşılaşma korkusu yaşamak istemiyorum.
korkularım yüzünden de bir sapığı daha affediliverilmesini de istemiyorum.

belki onlar için bu ilk değildi..
eşinin arayıp affedilmesini istemesinden bunu çıkardımbelki de bu adam yapıpı yapıpı eşi sayesinde affediliyordu. belki de onlar buna alıştılar..
bunu yapan evli ve çocuklu koca adam olunca affedesim gelmiyor.

nisana daha çok var.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Vazgeçmeyecek olmanıza inanın çok sevindim. Böyle pisliklere ses çıkarmazsak, aman başıma bela olur deyip kenara çekilirsek, çoluk çocuğuna yazık diye yapılan acitasyona kanarsak, haklı olduğumuz halde ezilen taraf oluruz.
İlk mesajımdada söyledim, arayan kişinin karısı, kardeşi olduğu ne malum diye. Belki etrafındaki kişilere aratıyordur.
Vazgeçmeyin, sinmeyin, susmayın. Öyle yada böyle bilinçli bir vatandaş olarak hakkınızı koruyun. Alacağı cezanın miktarı yada paranın miktarı önemli değil, önemli olan sizin işi sonuna kadar götürmüş olmanız.
Bazı yorumlarda başa bela olacağı söylenmiş, hiç korkmayın, cesaretli olan bela olacak olanlar telefonda sapıklık yapmaz direkt bela olur.
Ayrıca bu görüşmeleri de, yani aranmalarınızıda savcılığa bildirin. Davanızın gidişatı için önemli bir konu.
Sizi vazgeçmediğiniz için tekrar tebrik ediyorum.

yapmadan önce düşünseymiş asla geri almazdım şikayetimi çok iyi yapmışsınız ...bugün bunu yapan yarın ne yapmaz dimi ama :37:

canım çok aklı başında davranmışsınız çift olarak tebrik ederim.

ve şikayet edilenin yakınlarının evi araması da ayrı bir cesaret yüzsüzlük. bence koca adama bir ders olsun, almayın.

şayet küçük bir çocuk, ergen olsa kesinlikle şikayetçi olmayın derdim ama durum aynı değil malesef.

ayrıca ceza çocuklarının rızkından kesilecek diye biz neden düşünelim ki? o telefon faturası çocuğumun rızkından gidecek dememiş? eşiyle ilgilenmek yerine sizi rahatsız etmiş?

ya problemler yaşayan bir çift olsaydınız, huzurunuz bozulsaydı... ya problemleri olna bir çifti ararsa ve onlara huzursuzluk verirse..

bence şikayetini alma. eşini ve seni de tebrik ederim.

biz de yeni evlendiğimizde evimize sabit bir telefon bağlatmıştık.
her akşam işten yorgun argın gelip tam uyurken başlardı tel çalmaya.
gece yarısı koş salona.
hergün ayrı birini sorarlar,eda,sibel....
ramazan ayıydı sanırım artık telefon susmak bilmiyor.
arayanlarda hep erkekler.
sonra bir pazar kadın mı erkek mi anlayamadığım biri aradı öğlen.
evimde de mevlit var.
birini sordu yok dedim,sonra tekrar aradı.
bu telefonun önceden transexsüel çok iyi bir arkadaşına ait olduğunu söyledi.
o kadar kibar konuşuyordu ki kırmadan dinledim.
kendisi de arkadaşı gibiydi sanırım,rencide etmek istemedim.

bir 6 ay arandık,dolandırıldığını söyleyen insanlar da oluyordu,gece gece eşime dert yanıp özür dileyenler.....

telefonu değiştiremedik,herkese bu numarayı vermiştik ve türkiyenin bir çok yerinde ahbabımız,arkadaşımız vardı kopmak istemedik.

er-ca gece gelen sessiz bir telefon çok sinir bozucu.
kimsenin buna hakkı yok.

biz ev telefonumuzu özel aramalara kapattıtdık. artık numarası sadece görünenler arıyor.
bu yüzden sapığımız da arama yapamadı zten savcılığa şikayetimizden sonra.
böyle bir uygulama var tt de akı-lınızda bulunsun.

desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.

bu davayı sonuna kadar götürmeye çalışıcam. gelişmeler de burada paylaşırım.

Gecmis olsun.
Sadece sesinizi dinlemesi tuhaf! adam hic normal degil hakikatende.
Yarın öbürgün daha büyük felaketlere yol acabilir esi de hic normal tepkiler vermemis.
Kocaman kızları varmıs birde hey allahım allah vere de akıllansa bari cezadan sonra.

10 yıl önceydi canım.
o zamanlar numara gözükmüyordu maalesef.

çok yernde bi karar olmuş şikayetinizi çekmemişsiniz....
gerekli cezayı çekmeli
sen ben susunca cesaretleniyorlar
tebrik ediyorum sizi ve eşinizi....

arkadşlar tam olarak dert değil ama hoş olmayan birşey yaşadım.
siz olsanız ne yaparsınız yada ne yapılmalı?

ekim ayından itibaren evimize sessiz telefon geliyordu.
ben açtığımda bekliyor. eşim alo deyince kapanıyordu. hep de aynı saatlerde 11 ve 1 arası aranıyorduk. ama eşimin sesini duyuncaya kadar beklerdi.
eşimin sesini duyduktan sonra o gün bir daha aramazdı..
20 gün kadar sürdü. özel numaradan aradığı içinde göremiyoruz tabii..
bu süreçte eşimde bende acaba kim ki yapan diye savcılağa verdik öğrenmek için.

saatlerinini tarihini verdik ve kim çıkarsa çıksın şikayetçiyiz dedik...
aradan 1 ay geçti,savcılıktan arandık şahış belli olmuş gelin bir görüşelim dediler.
o kişinin zaten ifadesi alınmış. adresi,nufus cüzdan fotokopisi no'su vb. bişgilerini gösterdi savcı

şahıs bizi tanımıyormuş.2 çocuk babası evli bir beymiş:50:
rasgele aradığını pişman olduğunu söylemiş.
ve cep.telinden aranmışız. bizde kişiyi hiç tanımıyoruz.
savcı şikayetçi olmanıza gerek yok uzatmayın falan dedi.:52
biz günlerce huzursuz olmuşuz bir ifadeyle bitmemeli, ki madem evli eşi de bilmeli diye düşünerek şikayetimizi almadık. aralık ayında oldu bunlar..

veee asıl sorun şimdi...

şikayetçi olduğumız için mahkeme kağıdı bugün şahsın evine gitmiş eşinin eline geçmiş.
eşi de bizi aradı :52:
konuşmalar aynen şöyle...
bayan: erca hanımla mı görüşüyorum ?
ben: evet buyrun..
bayan:lütfen Allah aşkına doğruları söyleyin eşimle aranızda ne var?:53:
ben: bu ne demek şimdi?
bayan: eşimden şikayetçi olmuşsunuz (bu arada sesi çok titriyor mahvolmuş:5:)
ben:hıımm.. siz telefon sapığımızın eşisiziniz anladım
bayan: nasıl oldu olay?
ben: bizi 20 gün kadar aradı sesimizi dinledi. ama hiç bir konuşma yaşanmadı. zaten savcılığa ifade vermiş o beni tanımıyor,bende onu tanımıyorum.
BAYAN... peki ne olacak şimdi? neden şikayet ettiniz?
ben: eşimde bende çok huzursuz olduk bu yüzden,ve evli madem eşi de bilsin istedik kandırılmayın diye
bayan: alın şi:20:kayetinizi geri. onun adına çok özür dilerim. yalvarrırım mahkeme olmasın. rezil oluruz herekesee :53::53::53::53:
ben: tabii şoklardayım....:30: hanımefendi eşinizin içinde koca bir sağık yatıyor şimdi tel.de başlamış yarın öbürgün iyice azıtabilir. tedavi mi olur, toparlarmısınız bilemem ama bir özürle geçmez bunlar. gidecek paşa paşa cezasını ödeyecek dedim.
bayan: eşimi ya hapise atarlarsa iki tane kızım var benim naparız biz..:53:
ben: benim yapabiliceğim birşey yok. şikayetimi geri alamam başkalarına bari yapmasın. ki cezasını sadece kamu yararına para kesilecek bu kadar...
bayan:( hala ağlıyor ve yalvarıyor) lütfen birşeyler yapsanız
ben: eşim bu konuşmadan rahatsız oldu kusura bakmayın kapatıyorum dedim kapadım.

arada yarım saat sonrada sapığımızın erkek kardeşi, lütfen şikayetçi olmayın ben çok özür dilerim onun adına falan filan...

siz olsanız ne yapardınız?

biraz uzun oldu ama kusura bakmayın...

bir bayan olarak rezil olacak kocamı düşünemezdim şahsen...
resmen aldatmanın sinyallerini veriyor,karısı hala onu kurtarmaya çalışıyor.
:52:

almayın şikayeti canım böyle sapıklar bir yuvanın dağılmasına bile neden olabiliyor arayıp makara yapmak amacıyla eşine biz karınla şöyle yaptık böyle yaptık deyip kapatanlar oluyo gerçekten çok ayıp terbiyeszce birşey

şikayetı gerı al bence, el adamıyla ugrasma bosver o ugrasmıs sızle amasapık manyak gıbı bır seydır belkı de bılemezsın bosver bana kalırsa zaten aılesı duydu yeterınce sıkıntı da yaşamıslardır, gerısını savcılık halletsın

bence bu korku yeter de artar.. adam belli ki çok pişman olmuş ona buna arattırıyor.. ailesine üzüldüm o şerefsize değil tabi kii.. bence daha fazla uğraşmayın bırakın allahından bulsun kızlarına,esine yazık ya =((

Back
X