cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
her bir fikir düşüncee benim için çok değerli sağolun.
bugün bana da mahkeme kağıdı geldi. 12.04.2011 sabah 9.30 da sulh ceza mahkemesi duruşma salonun da olucakmış. eskiden sadece para cezası kesiliyordu. simdi birbirimizi görüp karşılaşıcağız. istemesem de...
bayanın eline bu kağıt geçince beni araması çok garip... o kağıtta numaramın yazacğını sanmıyorum..
eşi aratmış olabilir.
aramasının suç olacağını bilmeli.. ayrıca başımıza böyle birşey geldiğinde önce avukata vb. kişilere danışmanın doğru olacağını düşünebilirdi...
belki bu sayede bir şeyleri önleyicez. yada ileride yeniden yaptığında cezası artacak.
damgalı gibi dolaşsın istemem ama bir başkasının daha canı yansın da istemem.
caydırıcı olurmu olmaz mı bilemem ama eğer ifade verip dönseydi ailesinin haberi bile olmayacaktı.şimdi eşinin gözünden düştü. biraz daha eli kolu bağlandı. daha dikkatli davranıp kendini affettirmeye çalışabilir.
belki ona bu ders olur... (yani temennim bu)
yanlışlar ufak ufak büyür.. çığ gibi olur. her irinde uyarı ceza vb. şeyler alınması belki ya durmasını sağlar yada cezanın artmasını..
ceza almasını. yüzünnü iyice kızarmasını dikkat etmesini çok istiyorum.
ama yüz göz olmak istemiyorum. yarın öbür gün yolda karşılaşma korkusu yaşamak istemiyorum.
korkularım yüzünden de bir sapığı daha affediliverilmesini de istemiyorum.
belki onlar için bu ilk değildi..
eşinin arayıp affedilmesini istemesinden bunu çıkardımbelki de bu adam yapıpı yapıpı eşi sayesinde affediliyordu. belki de onlar buna alıştılar..
bunu yapan evli ve çocuklu koca adam olunca affedesim gelmiyor.
nisana daha çok var.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.