detayları bilemiyorum ama annem yıllarca sizin dediğiniz şeyleri söyledi bence mutlaka destek alın annemden biliyorum izlerini silmekte çok zorlandı lütfen doktora gidin......bu arada babam defalarca yaptı bir kerelik bir hata değildi bunun durumu daha farklılaştırmasını çooook temenni ederim...............
Size bunları yaşatan insanı affetmeye çabalamayın zaten.
Bu tarifsiz acınızda zamanla geçmese bile hafifler bundan sonraki hayatınızda Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
sen yapsan ben affetmezdim ne demek ya bizim onurumuz gururumuz yok sanki hepsi böyle düşünüyor
zaten seni sevmediğinden yapmadı sadece olay şu bence erkekler nefisleri çok sağlam olmayan yaratıklar sorun bu malesef ve bunu kullanmaya çalışan zavallı kadınlar evet zavallı ve iğrenç kadınlar................asla bıkmadı bence asla ama ........bu her gün ayrı yemek yeme özgürlüğüne sahip klasik erkek düşüncesi ve egosu..............Sevşyordu beni eminim çok seviyordu.
Ama neden böyle yaptı..
10 yıllık flört bıktı mı benden, yeni arayışlara niye gitti..
Seven insan nasıl yapabilir nasıl...
zaten seni sevmediğinden yapmadı sadece olay şu bence erkekler nefisleri çok sağlam olmayan yaratıklar sorun bu malesef ve bunu kullanmaya çalışan zavallı kadınlar evet zavallı ve iğrenç kadınlar................asla bıkmadı bence asla ama ........bu her gün ayrı yemek yeme özgürlüğüne sahip klasik erkek düşüncesi ve egosu..............
olmaz cnm benim olmaz zaten ..... sen ne zaman öğrendin koşullar neler bilmiyorum ama kendine biraz zaman tanı yanlız kal bence dediğimi yap ve bir uzman yardımı al....biz 5 kardeştik ama annemizin bu durumu bize şiddet uygulamasına ve sinir hastası olmasına neden oldu sadece olacakların önüne geç derim......O kadınında yuvası olmasın inşallaj ne diyim.
Evet gururun olmaz ki senin. Erkek ya sen yapamazsın sen kadınsın çünkü.
o 1 korursa namusunu sen kadınsın 10 koruyacaksın, öyleymiş.
ayrıl veya ayrılmayın diyemem o sizin kararınız ama eşiniz yaptıgı şeyi normal bişeymiş gibi anlatmaya çalışıyor lütfen tepkinizi koyun gerekirse eşinizin ailesine durumu anlatın
miray özel değilse detaylı anlatırmısın? Nasıl öğrendin?
cocugunuz varmi? ne yapmayi dusunuyorsun?
bn anlamadim yuzune vurdunuz mu ne dedi devam ediyor mu vs vsÇocuğum yok.
Tedavi oluyordum, tüp bebeğe başlayacaktık bu ay.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ama çok seviyorum inanılmaz çok seviyorum, onsuz onca senenin hatrı...
Yanlis anlamadim deil mi cinsellik yokmus ama birbirlerine sarilmislar opusmusler bunlarinda resimleri elinizde ve cinsellik olmamis sizide cok seviyor ama dudaklari baska ni kadinin dudana degebiliyor bunlari yaparken sizi bi cirpida silior yada aklina gelmiosunuz onu gecti vicdani bile sizlamio ama sizi cok sevio ole miEvime kargoyla fotoğraflar geldi.
Bribirlerini öptükleri sarıldıkları fotoğraflar.
Dedektif tutmuş gibiydim tüm mesajlar flash diskte.
Kaldıramıyorum....
Nasıl yani, gönderen kim peki? Eşinizin cevabı ne oldu? Şuan elim ayağım boşaldı yemin ederim,sizi hiç düşünemiyorum.Allah yardımcınız olsunEvime kargoyla fotoğraflar geldi.
Bribirlerini öptükleri sarıldıkları fotoğraflar.
Dedektif tutmuş gibiydim tüm mesajlar flash diskte.
Kaldıramıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?