Puanın hangisine yetiyorsa değil sen hangi bölümde okumak istiyorsunn??????
Canım bilemiyorum ama eğer ben ikisinin arasında kalmış olsaydım kesinlikle edebiyat seçerdim..
üniversıte her seyıyle bi dert yaa. sagol canım fıkır verdgın için artık hakkımda hayırlısı...Anladım canım senin içinde yatan hangisiyse bence onu seçmelisin..
amin canım ya..bırazda sans işi aslında öyle degıl miTarih zor atanıyor canım ya benim kızkardeşim tarih öğretmeni üstelik master da yaptı 8 yıldır atanmadı. KPSS'den 80 küsür bi puanı olduğu halde... Okurken zor da atanmadın mı daha zor hakkında hayırlısı
amin canım ya..bırazda sans işi aslında öyle degıl mi
Edebiyat daha avantajlı ve zevkli.Ama zordur tarihe göre .
Ben Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Henüz atanamadım ama neyse
Tarih ile kıyaslamaya kalkarsak edebiyat daha kolay.
Edebiyatta zorlanabileceğin tek konu dil konusu olur sanırım.Osmanlıca yani.
Eğer biraz yatkınsan arapçaya,kuran okumaya falan daha kolay öğrenirsin.
Ama tarihçiler çok daha derinlemesine görüyorlar osmanlıcayı.
Atamaya gelince edebiyatın ataması şu an tarihe nazaran daha iyi.Ama 5 yıl sonra nasıl olur bilinmez.
çok rahat kuran okuyabılıyorum aslında o yonden benımde korkum yok acıkcası. aslında nedense atanmayı cok dert etmıyorum yaa sonucta bos kalmam ya dersaneler var belkı yanlıs duzunuyorumdr ama bılemıyorum
Ah keşke o kadar kolay olsa..
Tercih ederken okuyayım da boş kalmam nasılsa diyorsun sonra boş kalınca insana dokunuyor açıkçası
Dershane işi zor..Tecrübe edinene kadar çok fazla sömürüyorlar,beklentisi çok çok fazla.
Neyse karamsarlığımı sana da bulaştırmıyım ben atanamasam da okuduğum bölümden memnunum bunu bilmeni isterim.
İkisi arasında bir seçim yapacak olsam edebiyatı seçerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?