Tarih problemi yardım kızlar

Çok olmasada evet var ama sadece tarih verse oda yeter istediğim bi adam seyrine konulmak

Kusura bakma ama yasli basli bir adamdan ne beklentiye giriyorsunki? Sen nisanlin ilemi evleniyorsun kayinpeder ilemi?

Daha öncede dedim, iki yetiskin insanin daha halen anne babaya bakmasi gerçekten dogru degil.

Kızlar nişanlım babasıyla konuşmuş babası enişten tarlayı alabilir hemen kredi çekme demiş ama bir hafta oldu baban konuşmuş mu diyorum nişanlımdan ses yok ya tamam bişey istemiyorum senin baban bnm babamı arasın durumu anlatsın diyorum onada cevap yok ya ben ne yapacağımı şaşırdım artık kime ne diyeceğimi bilmiyorum ya adamın dünya umrunda değil koskoca 1 sene oldu

canım .. sabır önce biraz... bende bir sene nişanlı kaldım. aynı şekilde nişanlımın ailesi pek umursamazdılar. nişanlımın işide yoktu. askere gitii geldi iş buldu başladı çalışmaya. önce biraz geçsin falan dedik. baktık kimseden ses çıkmıyor benim ailem grdi devreye. nişanlım ailesiyle konuşamıyor pek, yani şunu yapın bunu yapın diyemez. bende böle şeyler bekledim çok. nişanlım anneme söledim babamla konuşcakmış dedi. bir sordum iki sordm sonra baktım nişanlımı daraltıyorum bıraktım. sonra annemlerle oturmaya gıttık bi akşam. önce hoş sohbet muhabbet ardından babm girdi konuya kedni fıkrının mayıstan yana oldugunu ve sebeplerını söyledı, sonra kaynatam eylul istediğini söledi nedenlerını söledı. ben de mayıs istiyordum söledim nişanlım eylül ekım falan dedı. güzelce konusuldu. ortak kararla hazıran uygun denıldı:D sonra salon için gidince nişanlım hazıranı bıle gec buldu mayıs için aldık tarıhı:D anlayacağın birazcık sabır.. erkek tarafı biraz umursamaz oluyor bu konuda kız tarafı olarak bır kez konusmakta fayda var ama öle telefonla falan değil oturmaya gidip güzelce konusulmalı. nişanlınıda anlamaya çalış ailesine bişeyler demek zor. dedıkten sonra babası bısey demeden o hareket edemıyor olabılır. şu zamandakı her sert tepkin sonra daha da büyüyerek sana döner unutma, v ebunların geçiceğini sonrasında ay bunlarımı takmısım diyeceğiini de... umarım herşey gönlünce olur ve çok mutlu olursunuzz:D

uzunmu oldu nee:DD:1::1:

canım .. sabır önce biraz... bende bir sene nişanlı kaldım. aynı şekilde nişanlımın ailesi pek umursamazdılar. nişanlımın işide yoktu. askere gitii geldi iş buldu başladı çalışmaya. önce biraz geçsin falan dedik. baktık kimseden ses çıkmıyor benim ailem grdi devreye. nişanlım ailesiyle konuşamıyor pek, yani şunu yapın bunu yapın diyemez. bende böle şeyler bekledim çok. nişanlım anneme söledim babamla konuşcakmış dedi. bir sordum iki sordm sonra baktım nişanlımı daraltıyorum bıraktım. sonra annemlerle oturmaya gıttık bi akşam. önce hoş sohbet muhabbet ardından babm girdi konuya kedni fıkrının mayıstan yana oldugunu ve sebeplerını söyledı, sonra kaynatam eylul istediğini söledi nedenlerını söledı. ben de mayıs istiyordum söledim nişanlım eylül ekım falan dedı. güzelce konusuldu. ortak kararla hazıran uygun denıldı:D sonra salon için gidince nişanlım hazıranı bıle gec buldu mayıs için aldık tarıhı:D anlayacağın birazcık sabır.. erkek tarafı biraz umursamaz oluyor bu konuda kız tarafı olarak bır kez konusmakta fayda var ama öle telefonla falan değil oturmaya gidip güzelce konusulmalı. nişanlınıda anlamaya çalış ailesine bişeyler demek zor. dedıkten sonra babası bısey demeden o hareket edemıyor olabılır. şu zamandakı her sert tepkin sonra daha da büyüyerek sana döner unutma, v ebunların geçiceğini sonrasında ay bunlarımı takmısım diyeceğiini de... umarım herşey gönlünce olur ve çok mutlu olursunuzz:D

uzunmu oldu nee:DD:1::1:

Yok CNm ya uzun olur mu-;) ama işte durumları yok bi çarede bulmuyorlar böle bekle bekle nolacak bilmiyorum

Kızlar hiç kimseye bişey diyemiyorum.buraya yazmakta buldum çareyi .bir senedir nişanlıyım.nişanımı nişanlım yaptı ii bi mesleği var.bende babamın şirketinde çalışıyorum .nişanlımın ailesi hem biraz rahat insanlar hemde durumları yok görünüşte hiç bi sorun yok beni çok seviyorlar ama maddi anlamda durumları hiç yok.durumları yok derken nişanlımı özel okulda okutmuşlar şimdi kardeşini özelde okutuyorlar.şimdi bir sene oldu tarih diye ağzını açan yok yani konuşma konuşma bu nereye kadar böle.kayınpederim hiç ağzını acmıyo sadece susuyo.cok bunaldım artık herkes soruyo düğün ne zaman diye bişey diyemiyorum babama çok mahcup oluyorum böle kafayı yiyecek gibiyim napayım bn şimdi

onları niye bekliyosunuz siz kendiniz tarih belirleyin, karşı tarafa kalırsa biz beş yıl evlenemezdik tarihi kendimiz belirledik nikahımızı da yaptık düğünü bekliyoruz. zaten hiç bi haltta elleri cebe gitmiyo bide benim yaptığım düğüne karışmak kimin ne haddine

Evlenmek için kvin keyfini niye bekliyosunki?
İkinizde çalışıyosunuz oturun hesap kitap yapın nezaman yapabiliriz borç nezaman biter nasıl öderiz diye.
Beyaz eşyaları sen al koltuk yemek odası nişanlın git beğen biyerde konuş ben şimdi ödemeye başlıyacağım 9 ay sonra evlenicem ozaman başka bişey beğenirsem değiştirin dersin. Beyaz eşya ellerinde aldığın model varsa onu verirler şanslıysan bitmişse bi üst modeli verirler. Düğün olucaksa kpin bi zahmet öder.

Back
X