canım .. sabır önce biraz... bende bir sene nişanlı kaldım. aynı şekilde nişanlımın ailesi pek umursamazdılar. nişanlımın işide yoktu. askere gitii geldi iş buldu başladı çalışmaya. önce biraz geçsin falan dedik. baktık kimseden ses çıkmıyor benim ailem grdi devreye. nişanlım ailesiyle konuşamıyor pek, yani şunu yapın bunu yapın diyemez. bende böle şeyler bekledim çok. nişanlım anneme söledim babamla konuşcakmış dedi. bir sordum iki sordm sonra baktım nişanlımı daraltıyorum bıraktım. sonra annemlerle oturmaya gıttık bi akşam. önce hoş sohbet muhabbet ardından babm girdi konuya kedni fıkrının mayıstan yana oldugunu ve sebeplerını söyledı, sonra kaynatam eylul istediğini söledi nedenlerını söledı. ben de mayıs istiyordum söledim nişanlım eylül ekım falan dedı. güzelce konusuldu. ortak kararla hazıran uygun denıldı

sonra salon için gidince nişanlım hazıranı bıle gec buldu mayıs için aldık tarıhı

anlayacağın birazcık sabır.. erkek tarafı biraz umursamaz oluyor bu konuda kız tarafı olarak bır kez konusmakta fayda var ama öle telefonla falan değil oturmaya gidip güzelce konusulmalı. nişanlınıda anlamaya çalış ailesine bişeyler demek zor. dedıkten sonra babası bısey demeden o hareket edemıyor olabılır. şu zamandakı her sert tepkin sonra daha da büyüyerek sana döner unutma, v ebunların geçiceğini sonrasında ay bunlarımı takmısım diyeceğiini de... umarım herşey gönlünce olur ve çok mutlu olursunuzz
uzunmu oldu nee

D