çok haklısınız. ben hatamı biliyorum ama işte huy, değişmiyor. ben de boş beleş bir insan değilim inanın. sıkılmalarının ardında da bu erkeklerin istedikleri herhangi birini çok kolay elde edebiliyor olmaları bence. ben neden senle ugrasayım ki diyorlar adeta:)Anladığımı varsayıyorum metini.
Sizin niteliğiniz nedir peki? He bu demek değil ki gidip keko bulun, ne yapacaksınız onu?
Peki bir adam niye sizi tercih etsin. Böyle düşünmekle başlayabilirsiniz.
Bakın adamlar sıkılıyor demişsiniz, beklentilerinizi düşürün. Müşkülpesent olmayın. İnsanları hataları ya da eksiklikleriyle sevmeye çalışın. Niceliğe çok fazla önem veriyorsunuz.
Bir insan olduğu gibi sevilir elbette. Ama bir alt yapısı varsa. Kendini ifade etmeyi bilmeyen, saygısız, bağnaz ve yobaz bir insanı ben olduğu gibi kabul edip sevemem. Ya da eli ekmek tutmayan, sabredemeyn. Bunlar nitelikler zira. İnsanı insan yapan.çok haklısınız. ben hatamı biliyorum ama işte huy, değişmiyor. ben de boş beleş bir insan değilim inanın. sıkılmalarının ardında da bu erkeklerin istedikleri herhangi birini çok kolay elde edebiliyor olmaları bence. ben neden senle ugrasayım ki diyorlar adeta:)
yani çok fazla şeyi değiştirmeye deger mi peki? olduğu gibi sevilemez mi bir insan?
Çok çok haklısınız. İnan'ın iyi ki açmışım bu konuyu, biraz eleştiriye ihtiyacım var. Ama söyle de bir olay var, bunerkeklerin hiçbiri ile tanışmak için çaba göstermedim. Onlar beni buldu:)kriterlere göre adam seçerseniz, karşınızdaki bunu fark eder ve o da sizi kriterinize göre değerlendirir.
elbet biraz kriter olmalı, okumuşluk, meslek sahibi olmak, iyi karakter gibi. ama ondan ötesi artık şekilciliğe giriyor. siz birinden değil, bir kalıptan hoşlanıyorsunuz.
ayrıca ben erkeklerin hiç de aptal olmadıklarını kimin ne niyetle yaklaştıklarını anladıklarını düşünüyorum. o kriterlere sahip adamlar biraz dürüstlük doğallık ve iyi niyet de arıyor, kendi vitrinine gelen kızı istemiyor, zaten o tip kızlardan etrafında çok. o adam o kariyerlere de beynini çalıştırarak gelmiş yani, az çok aklı var, kimin kendini yanında süs bebeği gibi tutup kimin gerçekten duygusal olarak yanında olabileceğini anlayabiliyor.
bu konuda erkekler tarafındayım kusura bakmayın.
Törpülenmekten artık tahammül kalmadı işte :)Biraz törpülenmek lazım diye düşünüyorum.
Temel kriterler dışında her şeyi de dert etmemek lazım.
Çok çok haklısınız. İnan'ın iyi ki açmışım bu konuyu, biraz eleştiriye ihtiyacım var. Ama söyle de bir olay var, bunerkeklerin hiçbiri ile tanışmak için çaba göstermedim. Onlar beni buldu:)
+1Anladığımı varsayıyorum metini.
Sizin niteliğiniz nedir peki? He bu demek değil ki gidip keko bulun, ne yapacaksınız onu?
Peki bir adam niye sizi tercih etsin. Böyle düşünmekle başlayabilirsiniz.
Bakın adamlar sıkılıyor demişsiniz, beklentilerinizi düşürün. Müşkülpesent olmayın. İnsanları hataları ya da eksiklikleriyle sevmeye çalışın. Niceliğe çok fazla önem veriyorsunuz.
Ekleme yapmak istiyorum erkekler tutup kopartılabilecek varlıklar değiller. İnsanlar farklıdır. Her biri farklı şeylerden hoşlanır. Biri tutsa kızlar nasıl tavlanır nasıl kopartılır dese kızarız değil mi? Şahsen ben çok kızarım. Onları elde edilecek bir şey olarak görmeyin. Bırakın akışına. Böyle çok mutlu olacaksınız
İşte herşeyi bir arada olsun istiyor gönül, ben de biliyorum olmaz illa ki ama işte etkilenmek çok önemli. Çok övünmeyi doğru bulmuyorum ama bunkadsr kriter koyduğuma göre az cok kendime de güveniyorum tabik de. İşte neden denk gelmez bu kısmet ben de anlamadım. Artık onu dene bunu dene yaşım da geçiyor. Ben düzenli bir ilişkim olsun istiyorum artık.Herşey tek taraflı olmuyor malesef sizin beğendiginiz o yakışıklı, bakımlı, kariyer sahibi adamların belki de kriterleri farklı
Dışı güzel içi foss olan insanları da unutmamak gerekiyor. Bu kadar kriteri bir arada tuttugunuza göre sizde yüksek kariyerli bakımlı ve güzelsiniz sanirim
Herkesin bir nasibi vardır geçmiştekilerin yürümemesi de nasibiniz olmadığından..
İşte herşeyi bir arada olsun istiyor gönül, ben de biliyorum olmaz illa ki ama işte etkilenmek çok önemli. Çok övünmeyi doğru bulmuyorum ama bunkadsr kriter koyduğuma göre az cok kendime de güveniyorum tabik de. İşte neden denk gelmez bu kısmet ben de anlamadım. Artık onu dene bunu dene yaşım da geçiyor. Ben düzenli bir ilişkim olsun istiyorum artık.
Aksine, yeri geliyor kendi annesinden daha çok düşüyordum üstlerine. İşte benim hatam da bu diyebileceğim tek nokta biraz fiziksel samimiyet kalıyor geriye ama bunun hata olduğunu düşünmüyorum. Bnm düşüncelerim sınır koymaksa eğer o kişinin buna saygı duymasını beklerim ama onlar başkasına gitmeyi tercih ettiler.kimin bulduğu önemli değil ki. bence karşınızdakine birey olarak değer vermediğinizi hissettiriyorsunuzdur, o kriterler önemli olduğunu anlıyordur bu da itiyordur.
hani dengi dengine denen bir durum var. bence siz denginizin biraz üstünü arıyorsunuz gibi.
Aksine, yeri geliyor kendi annesinden daha çok düşüyordum üstlerine. İşte benim hatam da bu diyebileceğim tek nokta biraz fiziksel samimiyet kalıyor geriye ama bunun hata olduğunu düşünmüyorum. Bnm düşüncelerim sınır koymaksa eğer o kişinin buna saygı duymasını beklerim ama onlar başkasına gitmeyi tercih ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?