arkadaşlar merhaba,
aslında dertleşmek ve bir konuda kafama takılan bir şeyi sormak için açtım bu konuyu.
ben çok zor bir karakterim galiba, yani çok fazla kurallarım ve kriterlerim var. bir erkekte gerçekten cok fazla seye önem veriyorum, iş başarı dış görünüş giyim kuşam iy bir meslek... belki kızabilirsiniz bana ama aslında herke siçten içe bu kriterlere önem veriyor. ve insan bir noktada kendine denk biri olsun istiyor.
şimdi ben bunca kriterin arasında etkilenebileceğim biriyle zar zor da olsa denk geliyorum ve tanışıyorum. başlarda adam süper ilgili alakalı, ama ne zaman ben bir şey hissetsem denge hoooop tersine dönüyor. bu sefer ben cabalıyorum, mutsuzluk sinir alıp başoını gidiyor ve bu adam ya eski sevgiliye dönüş yapıyor ya da bambaşka biriyle ilişkiye başlıyor. bu noktada kız çirkin ay şöyle ay böyle gibi kezbanlık yapmıyorum, demek ki bende bulamadığı bir şeyi onda bulmuş diyorum ama hep mi yaşar insan bu olayı....
ben bu şekilde 2 adam bıraktım arkamda. ikisi de benden cok fazla sey götürdü. sinirli ve en ufak seye tahammül edemeyen biri oldum çıktım.
tam iyiyim toparladım dedim, yeni biriyle tanışmak isterken de işle alakalı bir konuda biriyle görüştüm. görüşme tamamen işle alakalıydı ama cok eğlenceli geçti. gecenin sonunda da ben seni bırakayım muhabbeti tabi, ben kabul etmedim kendim döndüm eve. bu arada, bu adam da iyi bir mesleği olan, genç yaşta sağlam kariyer yapmış ve yakışıklı birisi. sonra bir kaç mesajlaşma, bir kaç telefon görüşmesi, ama bir daha bir araya gelemedik. aslında cook isterim tekrar görüşmeyi ama inanın ortak hiç bir nokta da yok. napmalıyım onu da bilmiyorum cünkü atmamın olası oldugu bir adım bile yok :)
neyse, siz de bu kısır döngünün içinde misiniz? ya da cıkabilen var mı? gözüne kestirdigi erkeği tutup kopartabilen hatunlar, bana da bir el atıverin :)
herkese dertsiz tasasız güzel akşamlar diliyorum.