tarih tekerrürden ibaret demişler ...

Valla cnm gönül tabi ki hep iyi olsun ister lakin kısmetten öte köy yok

Benim bir arkadaşım vardı çok güzel, bakımlı ve kariyer sahibi biriydi hatta kız maaşını bakımına harcardı ve gözü yukseklerdeydi hatta hiç unutmam biz ona kızardık abartıyorsun bu kadar bakımda fazla derdik o da hep kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derdi sonra ne mi oldu ? O bakımlı, arabası olan, univ mezunu, ünlü cafelerden çıkmayan o kız Lise mezunu, arabası olmayan, kirada oturan bir adamla evlendi işe de dolmuşla gidip geliyor birde unutmadan hamile ve çok mutlu ☺

Sen ne kadar plan yaparsan yap, ugrasırsan uğraş hayat yine bildigini okuyor inş gonlune gore birini bulursun

Hangimiz mukemmeliz ki? Insan kendi eksigini karsisindaki ile tamamlar. Bu yuzden iliskiler var.

Aradığınız kriterdeki insanların kriterlerine uymuyorsunuz demekki. Bazı kriterlerden vazgeçin. Mesela değiştirebileceğiniz şeylerden "giyim,kuşam" gibi. Okul okumuş ama yüksek yapmamış vs. Daha sonrada yapabilir değil mi?
Beraber bişeyler yapabileceğiniz kişiler bulun. Herşeyi siz yokken yapmış kişiler o şeyleri yaparken yanlarında kim var ise onlardan kopamamışlar demekki.

Demek i,dış görünüş,kariyer şu bu yeterli olmuyormuş

Aman kimse dengini bulamıyor işte... Bir arkadaşım var çok çok iyi ve düzgün biri. Kariyerinin zirvesinde, zamanında güzeldi de Allah için.. Gelgelelim ortamda birinden bahsedilse " şu okul mezunu, şu firmada bilmem ne pozisyonunda, şurada oturuyor " diye başlayan cümleler kurardı. Önemserdi eğitimini, işini, vs... Ben de tam tersini düşünürdüm. Ve öyle de yaptım seçimlerimi... tek fark o hala bekar, ben dulum :))) Demem o ki ; Şans kader kısmet işte...

evet çok haklısınız. kaderde ne varsa o yaşanıyor ama artık hep aynı seyleri yasa yasa insan bıkıyor.
inanın denedim, çok fazla bişe hissetmedigim bir kaç kişiyle ama 2-3 görüşmeden sonrası gelmedi. yok yapamıyorum. illa ki benim acı çekmem gerek galiba birisine çabalamak için. bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…