tarihi geçmiş illaç ?????

Vildan

umutluyum
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
402
2
96
Diğer
slm arkadaşlar komşum tüp bebek tedavisi oldu 1 tane gonalf ı kalmıştı bana verdi
bende tüp bebek tedavisi oldum doktorum , Puregon verdi onu kullandım sonuç negatifdi...
komşumun verdiği iğneyle yeniden aşılama olmak istedim ama doktora gidemedim çünkü :negatif tüp bebek tedavisinden sonra moralim çok bozuktu..
bu ay yeniden tedaviye başladım klomen ve pregnly kullandım .doktorum adet olsanda olmasanda gel dedi..adet olursam yeniden aşılama yapılacak.bende komşumun verdiği gonalf var ama tarihi geçmiş acaba eczaneler değiştirir mi? bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

emeru kardeşim ben doktorumla konuşmuştum ankarada başkentte prof.kendisi aslında dedi en az 6 ay kullanılır bu ilaçlar dedi formulleri ona göre dedi.1 yılda geçse kullanılır ama etkisi azalır dedi.benim 4. aydan ngeçen var ben kullanıcam.

arkadaşlar ilaç bu sonucta bence kullanmayın tarihi gecen ilacı

emeru kardeşim ben doktorumla konuşmuştum ankarada başkentte prof.kendisi aslında dedi en az 6 ay kullanılır bu ilaçlar dedi formulleri ona göre dedi.1 yılda geçse kullanılır ama etkisi azalır dedi.benim 4. aydan ngeçen var ben kullanıcam.
ben kulanılabileceğini düşünmemmiştim ama bilgini paylaştığın için çok teşekkür
arkadaşlar ilaç bu sonucta bence kullanmayın tarihi gecen ilacı

ben eczaneler değiştirir mi diye merak etmiştim ama eğer kulanılabilecekse biraz araştırıp kulanacam

benimde var 2 kutu gonal f ım asılamadan kalan...1 ının agustosta tarıhı gececek tüp içinde hala hazır degılız eger kullanılırsa cok sevınırım yaaa...

benimde var 2 kutu gonal f ım asılamadan kalan...1 ının agustosta tarıhı gececek tüp içinde hala hazır degılız eger kullanılırsa cok sevınırım yaaa...

bende sevinirim eczacı ya da doktor okusada cevap yazsa çok iyi olur

hatta ecza deposunda çalışan bir tanıdık söylemişti onun üzerine ben doktora sordum inanmamıştım bilseydim 12 ayda tüp denemiştim denemezdim tedaviye başladıktan sonra sordum.ilaçlarım var nasılsa diye ziyan olacaklar diye hiç olmayacak zamanda deneme yaptırdım kanda vardı sonra düştü zaten çok gergin bir dönemdi.başta doktoruma sorsaydım hiç başlamazdım.

Back
X