Tarla mevzusu

Hayır ama kişinin belki özel bir durumu vardır belki biri anladı onun olduğunu neden böyle yapıyorsunuz ki
site de konu silmek yasak .
Konuları açmadan önce kuralları okumak gerekıyor .
Birsinin görüp görmemesı bizi ilgilendırmıyor yanı .
En kötu yonetımle konusurdu . Yönetim belki tolerans gösterırdı..

site de konu silmek yasak .
Konuları açmadan önce kuralları okumak gerekıyor .
Birsinin görüp görmemesı bizi ilgilendırmıyor yanı .
En kötu yonetımle konusurdu . Yönetim belki tolerans gösterırdı..

Sitede konu silmek yasak evet belki kuralları da okumuştur da yönetim yapar zaten yapıcağını.Ajan gibi başkasını ele vermek değişik geldi.Sonuçta bu yönetimi ilgilendirir bizi ilgilendirmez ki

Sitede konu silmek yasak evet belki kuralları da okumuştur da yönetim yapar zaten yapıcağını.Ajan gibi başkasını ele vermek değişik geldi.Sonuçta bu yönetimi ilgilendirir bizi ilgilendirmez ki
Yönetım herseyı göremıyor ama uygunsuz bırşey gördugunuzde bize bildirin diyor .
Kimsenın kımseyle garezı oldugunu dusunmuyorum .

5 yıllı uyeyım bende görsem bende şikayet ederdım . Direk konuya yazmazdım o ayrı. şikayet et butonundan yazardım .

Hanımlar sakin lütfen, polemiğe girmeye gerek yok.
Konu ve yorumların silinmesi yasaktır, içerik silme, hakaret, tartışma, küfür vb durumlarda şikayet et butonuna basarak bildirilmesini istiyoruz, üyeler gördükleri kural ihlallerini bildirerek bize yardımcı olmaya çalışıyor.

Demek ki ben ilgilenmişim. Öğretmen değilim ama sırayı çizen öğrenciyi de bilmek isterdim. Yaptığımda bir kötülük yok. Hepimiz kuralları kabul ederek üye oluyoruz.

Back
X