- 22 Ekim 2025
- 343
- 227
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hayır bunu flörtüme söylüycem bklm elini çabuk tutar belkiAslında kabul etsen iyi olur, bizi de salarsın![]()
Söyle o zaman elini çabuk tutsun ablam, vallahi bezdükYaaa hayır bunu flörtüme söylüycem bklm elini çabuk tutar belki![]()
Vallahi bende bu konulardan, bıktım evlilik konulatından sıkıldımSöyle o zaman elini çabuk tutsun ablam, vallahi bezdük![]()
Kimdir necidir oğlan kaç yaşında ne iş yapıyor, tipi nasıl görmeden etmeden olmaz bu işler. Adamın haberi bile yoktur kesin.Bığün tarlada çalışyoırdum abla abisinin oğluna istedi kadın ıtanımıyom yarın, bana haber et desin yanıma kadr geldi bende ailemle danışayım dedim izin, vermediler diycem yarın sizce. Nasıl olur. Ablalar da kabul etme hemen dediler.
Yaaa hayır bunu flörtüme söylüycem bklm elini çabuk tutar belki![]()
Söyle söyle hemen gelinlik bakmaya başla bence. Flörtün de olduğun şehre gelsin, birlikte düğün alışverişi yapın.Yaaa hayır bunu flörtüme söylüycem bklm elini çabuk tutar belki![]()
Hopeee ablalar bnm yerime sordu yaşı bana auygun muş günlük 15 bin kazanıyor muş beton dökme işi makinede bu taraflarda ama aileme sorayım dedim bi dedim kadınaKimdir necidir oğlan kaç yaşında ne iş yapıyor, tipi nasıl görmeden etmeden olmaz bu işler. Adamın haberi bile yoktur kesin.
Manyak yaa hayır kıskamdırcamki istesin beni diyorum yaaSöyle söyle hemen gelinlik bakmaya başla bence. Flörtün de olduğun şehre gelsin, birlikte düğün alışverişi yapın.
Yavrum sen eşya mısın mal mülk müsün. Görücü usulünün de aşamaları var. Yaşı uygun demişler ama kaç yaşında? Kim bilir karakteri nasıl,ailesi nasıl insanlar? Dış görünüşü nasıl? Fotoğrafını falan gösterir insan bir önce.Hopeee ablalar bnm yerime sordu yaşı bana auygun muş günlük 15 bin kazanıyor muş beton dökme işi makinede bu taraflarda ama aileme sorayım dedim bi dedim kadına
Demiş isterse resmini göstereyim diye ama kabul edersen çay içmeye geliriz dedi tam karşımdaydı kadın iş yaprkenYavrum sen eşya mısın mal mülk müsün. Görücü usulünün de aşamaları var. Yaşı uygun demişler ama kaç yaşında? Kim bilir karakteri nasıl,ailesi nasıl insanlar? Dış görünüşü nasıl? Fotoğrafını falan gösterir insan bir önce.
Ha bide çavuşumuz cevap verdi burda kız satılması bana emanet dedi. Bu sefer de kızınız ön numara dediDemiş isterse resmini göstereyim diye ama kabul edersen çay içmeye geliriz dedi tam karşımdaydı kadın iş yaprkenHattab onun makası ortadan, ikiye ayrıldı
Neyse işte yarın haber vercem
günlük 15 bin dedigin haftada 4 gün calissa ayda 300bine yakin para ederHopeee ablalar bnm yerime sordu yaşı bana auygun muş günlük 15 bin kazanıyor muş beton dökme işi makinede bu taraflarda ama aileme sorayım dedim bi dedim kadına
Annesi değil halası oluyor abimin oğlu dedi valla bilmiyorum orasınıgünlük 15 bin dedigin haftada 4 gün calissa ayda 300bine yakin para eder
eger dogruysa yuh olsun öyle evlada kazandigi para buyken yasli annesi gidip elalemin pancarıni topluyor sabahin 6sinda yola cikip
Boşver kabul etme bence. Senin öncelikle psikolojik destek alman lazım. Bu şekilde biriyle evlenirsen mutsuz olursun, boyun eğersin.Demiş isterse resmini göstereyim diye ama kabul edersen çay içmeye geliriz dedi tam karşımdaydı kadın iş yaprkenHattab onun makası ortadan, ikiye ayrıldı
Neyse işte yarın haber vercem
Evet hopeee diğer arkadaşım da beni kandırdı aynı tarlada çalışyoz küsüz iki gündür ben pas vermiyorum yalan, söylediği için banaBoşver kabul etme bence. Senin öncelikle psikolojik destek alman lazım. Bu şekilde biriyle evlenirsen mutsuz olursun, boyun eğersin.
Diğer arkadaşım dediğin kim? Kız arkadaş mı? Uzak dur görücülerden, flört işlerinden. Seni kullanmaya çalışırlar. Hemen her şeye inanıyorsun.Evet hopeee diğer arkadaşım da beni kandırdı aynı tarlada çalışyoz küsüz iki gündür ben pas vermiyorum yalan, söylediği için bana
Hayır burdan üç yıllık kız arkadşım berber çalışıyorduk karşı gruba gitti o yüzden konuşmuyorum yalan söyledi gelmiycem diye baktık ki gelmiş neyse boşverDiğer arkadaşım dediğin kim? Kız arkadaş mı? Uzak dur görücülerden, flört işlerinden. Seni kullanmaya çalışırlar. Hemen her şeye inanıyorsun.
İnanamadım kızz bende az değilim hee kabul etmiycemHayır burdan üç yıllık kız arkadşım berber çalışıyorduk karşı gruba gitti o yüzden konuşmuyorum yalan söyledi gelmiycem diye baktık ki gelmiş neyse boşver