Tarlusal deneyimleriniz

Ben kargo bekliyorum gelsinde yapcam dün gece dolaba astığım kokunun kokusundan midem bulandı
Benim de evde var zor tutuyorum kendimi kaç gün gecikmisti senin , yani kaç günlük gecikmeden sonra tarlusal kullanmaya başladın?

Çok düzenli bi adetim yok Geçen ay 36. Gün ayın 6sında adet olmuştum bu ay 14ü gösteriyordu ama olmadım. 7 gün gecikme var 5 gündür kullandım tarlusalı yani gecikmenin 2. Günü başladım. Ama doktor verdi bana geçmiş adetin evde test yaptıysan kullanmaya başla dedi muaynede etti yuvarlak bişey ölçtü ultrasonda büyük ihtimal kistti o yani yumurtam çatlamamış o sebepten adet olmadım.

Ben de gecikmemin 7 gününde gitmiştim kan testi yaptı negatif çıktı işte ilacı kullandım bitti hala olmadım ama tarlusal kullanırken bebeğin tutunmasını sağladığı için hamile kalanları çok duydum o yüzden ben de umutlanıyorum. Bu arada bu Rahmi elle muayene diye bir şey var bununla ilgili de çok şey okumuştum zaman zaman kontrol ediyorum adet olacağım zaman çok aşağıda ve sert oluyor şu an bakıyorum çok yukarıda ve yumuşak sönmüş balon gibi ondan da biraz umutlandım yarın sabah test yapmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı

O testi bi anlayamadım ben denedim ama bişey anladım kız baya geçti zaten yapasana simdi

O testi bi anlayamadım ben denedim ama bişey anladım kız baya geçti zaten yapasana simdi
Ya yapayım da çok korkuyorum yine negatif görmekten bıktım artık gecikmeden üç dört gün önce bir başladım test yapmaya onlarca test yaptım kafayı yiyeceğim artık of ffff

Ya yapayım da çok korkuyorum yine negatif görmekten bıktım artık gecikmeden üç dört gün önce bir başladım test yapmaya onlarca test yaptım kafayı yiyeceğim artık of ffff
Bişey itiraf edeyim mi 40 lı test aldım ve adet günüm gelmeden bitirdim öylede manyağım amaan boşver çıkmazsa çıkmaz eninde sonunda tedavi oluruz bişey yaparız o çocuğu doğururuz bu arada kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun ?

Hahahaha ruh hastası miyiz neyiz? Ben 39 yaşındayım balikesirde oturuyorum . Bu arada yaştan dolayı köprüden önceki son cikisim bu o yüzden bu kadar uğraşıyorum sen?

Hahahaha ruh hastası miyiz neyiz? Ben 39 yaşındayım balikesirde oturuyorum . Bu arada yaştan dolayı köprüden önceki son cikisim bu o yüzden bu kadar uğraşıyorum sen?
Öyleyiz bence yaşa takılmıyorum hiç ben ya insanlar artık 40 yaşında evlenipte çocuk yapıyorlar. Bide daha önce gebelik oluştuğu için ben tekrar olacağını düşünüyorum umutsuzluğa hiç kapılmıyorum. En olmadı son çare tüp bebek yaparız ne yapalım. Bende bursada yaşıyorum yakınız 28 yaşındayım

zlmtnz bide sende klomen kullanmıştın dimi ? Bende 2 kere kullandım ama olmadı sonra doktor değiştirdim. Enfeksiyondan dolayı sperm geçisi olmamıştır adetin olsun letu yara femara deneriz daha etkili dedi. Aklında bulunsun doktora gidersen bu ikisinden birinide isteyebilirsin. Araştırdım biraz klomen kaliteli yada kalitesiz yumurta geliştiriyormuş ama femara kaliteli ve daha fazla yumurta geliştiriyormuş

Evet canım zaten ben de daha önce bir gebelik yaşadığım için buna güveniyorum ben daha önce kroman kullanmadım ama en son doktorunu konuştuğumda klomen mi femara mı diye sorduğumda önce seni ve bedenini tanımam gerekiyor o yüzden deneyerek devam edeceğiz dedi şimdilik işte kloman veya femara ve çatlatma iğnesi . Bu arada bende de 3,5 santimlik bir kist var şu an adetle birlikte gider dedi doktor bakalım işte adet olmayı bekliyorum 3 günü gideceğim bakalım ne uygun görecek bu arada benim kardeşim de Bursa iznik'te yaşıyor ara ara geliyorum iznik'e yakınmışız gerçekten

Senin kistinde muhtemelen çatlamayan yumurtadır. Olucak olucak ben inanıyorum aaa öyle mii 2 sene önceye kadar çok giderdim izniğe evimiz vardı orda halada çok severim

Senin kistinde muhtemelen çatlamayan yumurtadır. Olucak olucak ben inanıyorum aaa öyle mii 2 sene önceye kadar çok giderdim izniğe evimiz vardı orda halada çok severim
Evet evet canım doktor da öyle söyledi zaten çatlamayan yumurtaymış ben de çatlatma iğnesiyle başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. Bir de çok garip bir şekilde bu ay hamile olacağımı hissediyorum adet olmadım geciktim testler negatif hem kan hem idrar şu an adet sancılarım var geldi gelecek ilaç kullandım gelsin diye ama hala içimde bir umut var yani öyle ki adet olsam diyeceğim ki acaba yerleşme kanaması mı aslında farkında olmadan bunaltiyoruz kendimizi .senin yaşın da çok genç daha İnşallah en kısa zamanda doldurur Rabbim kucaklarımızı bakalım hayırlısı. Bu arada ben Özlem

Ay inşallah hissettiğin gibi olur çok oludum burda tarlusal kullanıp hamile olanı cansel bende

zlmtnz akıntım var mı ? Benim bugün çok fazla şeffaf akıntım var acaba antibiyotik kullanıyorum iltihapmı sökülüyor diyorum ama kokusuz ve şeffaf

Canım bana 7 günlk verdi ben 5 günlük kullandım 3 gün snra koyu renkte rfl oldum 4. Gün bti bu ay günleri değerlendirdik 3 gündür çamaşırıma su gibi akıntı geliyor sebebi nedir ?

zlmtnz akıntım var mı ? Benim bugün çok fazla şeffaf akıntım var acaba antibiyotik kullanıyorum iltihapmı sökülüyor diyorum ama kokusuz ve şeffaf
Ben de var sürekli bir ıslaklık şeffaf. Antibiyotik de yapabilir ben kullanırken oluyordu ama biz iyiye yoralim di mi

Canım bana 7 günlk verdi ben 5 günlük kullandım 3 gün snra koyu renkte rfl oldum 4. Gün bti bu ay günleri değerlendirdik 3 gündür çamaşırıma su gibi akıntı geliyor sebebi nedir ?
Yumurtlama akıntısı olabilir döngün nasıl?

Regline kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…