İyi madem ben de yemeğe son dokunuşları mi yapıp bı koşu gideyim ben de.. ya varya yakında 2 tane eczane var ikisinden de almaya utanıyorum artık yaaa suratıma bakıp guluyolar gebelik testi deyinceBende yemek yapıyorum bitsin gitcem valla içimde kalacağına
Al bendende o kadar. Amaaan ne yapalım sonuçta onlarda para kazanıyor bedavaya almıyoruz yaİyi madem ben de yemeğe son dokunuşları mi yapıp bı koşu gideyim ben de.. ya varya yakında 2 tane eczane var ikisinden de almaya utanıyorum artık yaaa suratıma bakıp guluyolar gebelik testi deyince
Naptın çıktın mıAl bendende o kadar. Amaaan ne yapalım sonuçta onlarda para kazanıyor bedavaya almıyoruz ya
Şimdi hazırlanıyorum su pilav pişsin biNaptın çıktın mı
Şimdi hazırlanıyorum su pilav pişsin bi
Çıkıyorum beeenBen de 15 dk ya cikiyorum
Ben deeeeeÇıkıyorum beeen
Off gerliyorum eczaneye gitmeye. Bi erken gebelik bitanede kaset test alayım bakalımBen deeeee
Aynen ben deOff gerliyorum eczaneye gitmeye. Bi erken gebelik bitanede kaset test alayım bakalım
Aldım valla dönüyorum eveAynen ben de
Ben de dönüyorum fırına da uğrayıp eve gecicem. 1 erken 4 normal aldımAldım valla dönüyorum eve
Huhuu süperrBen de dönüyorum fırına da uğrayıp eve gecicem. 1 erken 4 normal aldım
Evdeyim ben yapicam şimdi bı erken 1 normal yapayım bakayım aynı idrarlaHuhuu süperr
Bencedeeee bencedee. İnşallah bari sende pozitifi görürüzEvdeyim ben yapicam şimdi bı erken 1 normal yapayım bakayım aynı idrarlasana bişi diyim mi bizim eczaneye değil psikiyatri klinigine gitmemiz lazım
Ne olduğuna inanamazsın bir erken bir normal test yapayım dedim tuvalete gittim erken gebelik kitini batıracak kadar çişim yokmuşBencedeeee bencedee. İnşallah bari sende pozitifi görürüz
Biraz tutayım tuvaletimi erken gebeliği yapayım 3 5 saat sonra. Bunda da hayali gölge görüyorum,psikolojikBencedeeee bencedee. İnşallah bari sende pozitifi görürüz
Senin tarlusal bitmişti di miVeee hiç bir şey olmayan testimle geldim
Erken gebeliğide yap bakalım bi kaç saat sonraSenin tarlusal bitmişti di mi
Erken gebeliğide yap bakalım bi kaç saat sonrabitti canım
Bu markayı da ilk kez görüyorum deneyelim bakalımErken gebeliğide yap bakalım bi kaç saat sonrabitti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?