Tarlusal deneyimleriniz

Bende yemek yapıyorum bitsin gitcem valla içimde kalacağına
İyi madem ben de yemeğe son dokunuşları mi yapıp bı koşu gideyim ben de.. ya varya yakında 2 tane eczane var ikisinden de almaya utanıyorum artık yaaa suratıma bakıp guluyolar gebelik testi deyince

İyi madem ben de yemeğe son dokunuşları mi yapıp bı koşu gideyim ben de.. ya varya yakında 2 tane eczane var ikisinden de almaya utanıyorum artık yaaa suratıma bakıp guluyolar gebelik testi deyince
Al bendende o kadar. Amaaan ne yapalım sonuçta onlarda para kazanıyor bedavaya almıyoruz ya

Veee hiç bir şey olmayan testimle geldim

Eklentiler

• IMG_1421.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
Evdeyim ben yapicam şimdi bı erken 1 normal yapayım bakayım aynı idrarla sana bişi diyim mi bizim eczaneye değil psikiyatri klinigine gitmemiz lazım
Bencedeeee bencedee. İnşallah bari sende pozitifi görürüz

Ne olduğuna inanamazsın bir erken bir normal test yapayım dedim tuvalete gittim erken gebelik kitini batıracak kadar çişim yokmuş normali yaptım şimdi onunla da 2-3 Damla zor idrarla yaptım yani atacağım şimdi sana resmini tabii ki de hiçbir şey yok

Biraz tutayım tuvaletimi erken gebeliği yapayım 3 5 saat sonra. Bunda da hayali gölge görüyorum,psikolojik

Eklentiler

• IMG_20240321_173829.webp
    12 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…