Tarlusal kullandıktan sonra ne zaman adet olunur?

Gzmyts53

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
4.597
4.524
63
Evet hanımlar sorum başlıkta. 3 Aralık'ta kürtaj oldum hala adet olamadım. Doktor tavsiyesiyle 10 gün tarlusal kullandım sabah akşam. Dün bitti. Ne zaman adet görürüm? Yada görebilir miyim bilmiyorum ama aşırı derece de kafaya takıyorum :(

Evet hanımlar sorum başlıkta. 3 Aralık'ta kürtaj oldum hala adet olamadım. Doktor tavsiyesiyle 10 gün tarlusal kullandım sabah akşam. Dün bitti. Ne zaman adet görürüm? Yada görebilir miyim bilmiyorum ama aşırı derece de kafaya takıyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Benim bildiğim ilacı bitirdikten bir on gün içerisinde adet görüyorsunuz. Ben bir senesi kullanmıştım ilaç bitti 7. Günde adet gördüm.

Öncelikle geçmiş olsun. Benim bildiğim ilacı bitirdikten bir on gün içerisinde adet görüyorsunuz. Ben bir senesi kullanmıştım ilaç bitti 7. Günde adet gördüm.
Öyle mi sevindim buna bende içerken adet görmeyi bekledim stres oldum çok

Evet hanımlar sorum başlıkta. 3 Aralık'ta kürtaj oldum hala adet olamadım. Doktor tavsiyesiyle 10 gün tarlusal kullandım sabah akşam. Dün bitti. Ne zaman adet görürüm? Yada görebilir miyim bilmiyorum ama aşırı derece de kafaya takıyorum :KK43:
Bende kullanıyorum ilaç bittikten en fazla 5 gün içinde olurum yani normal endişelenme

Evet hanımlar sorum başlıkta. 3 Aralık'ta kürtaj oldum hala adet olamadım. Doktor tavsiyesiyle 10 gün tarlusal kullandım sabah akşam. Dün bitti. Ne zaman adet görürüm? Yada görebilir miyim bilmiyorum ama aşırı derece de kafaya takıyorum :KK43:
merhabalar.adet olabildiniz mi acaba? benim de aynı şey şu an başıma geldi de

Back
X