- Konu Sahibi yagmur_gulu
-
İlaç bittikten 10 günde olursun. Adetliyken mi gidiceksin sen hsg cekıldımı peki
Benımde hsg cekılcek cumartesi yada pazartesi cok heycanlı ve stresli ya korkuyorumda karısık duygular hıssedıyorum. Benımde düzensiz yumurtlama var. Agustosda aşılama yapılacak allah nasip ederse bakarsın hemen hamıle kalırız sende bende aramızda hafta farkı olur:)Hsg çekildim ben tüplerim açık sadece düzensiz Regli olduğum için yumurtam nezaman çaylıyı bilmiyordum şimdi reğli olmayı bekliyorum ki 2. Günü gidip ilaca başlım galiba ilaca başlatıcaklar önce aşılama için bekliyorum sabırsızlıkla
Benımde hsg cekılcek cumartesi yada pazartesi cok heycanlı ve stresli ya korkuyorumda karısık duygular hıssedıyorum. Benımde düzensiz yumurtlama var. Agustosda aşılama yapılacak allah nasip ederse bakarsın hemen hamıle kalırız sende bende aramızda hafta farkı olur:)
Amin cnmHadi inşallah olucak içimde öyle bi umut varki kurban olduğum herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah umutlarımız emeklerimiz boşa çıkmaz
Kızlar merhaba,
doktor bana da tarlusal verdi 15 gün sonra olmazsan gel dedi. 15 gün sonra olmazsam sebepleri nelerdir. Bilen biri var mı?
canım kan testide yaptır belki geç döllenmedir emin ol doktoruna danış belki kist vardır öyle kullan bence kendin almaBende adetim geçeli 14 gün oldu hala adet olmadım belirtiler var ama kaynanam olmadı tarlusal kullanan mi gebelik yok cevap lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?