Tarlusal kullanıp kaçıncı günde regl oldunuz?

İlaç bittikten 10 günde olursun. Adetliyken mi gidiceksin sen hsg cekıldımı peki

Hsg çekildim ben tüplerim açık sadece düzensiz Regli olduğum için yumurtam nezaman çaylıyı bilmiyordum şimdi reğli olmayı bekliyorum ki 2. Günü gidip ilaca başlım galiba ilaca başlatıcaklar önce aşılama için bekliyorum sabırsızlıkla

Benımde hsg cekılcek cumartesi yada pazartesi cok heycanlı ve stresli ya korkuyorumda karısık duygular hıssedıyorum. Benımde düzensiz yumurtlama var. Agustosda aşılama yapılacak allah nasip ederse bakarsın hemen hamıle kalırız sende bende aramızda hafta farkı olur:)

Hadi inşallah olucak içimde öyle bi umut varki kurban olduğum herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah umutlarımız emeklerimiz boşa çıkmaz

Kızlar merhaba,

doktor bana da tarlusal verdi 15 gün sonra olmazsan gel dedi. 15 gün sonra olmazsam sebepleri nelerdir. Bilen biri var mı?

Kızlar merhaba,

doktor bana da tarlusal verdi 15 gün sonra olmazsan gel dedi. 15 gün sonra olmazsam sebepleri nelerdir. Bilen biri var mı?

Canım geçmiş olsun en büyük sebebi stres valla bende tarlusal kullandım ama oldu ila olmadı arasında stres yaptım olucak gidicem hastaneye ne diycekler felan diye o yüzden olmadı inşallah olursun sence canım

10 yildir polikistik belasi ile ugrasiyorum 2,5 aydir adet olmadim bende en sonunda tarlusal aldim 7. Guunum hala adet olmadim 3 gun daha bekleyeyim bakalim 10 gun icinde adet olmazsaniz hamilelik ihtimaline karsi doktora gorunun diyor icinde ama test yaptim negatif cikti o da bilmiyorum ki of ne stresli bir durum

Selam...
Bende 2 aydır adet olmuyorum ve ilk kez başıma geldi... 3 gün önce kan testıde yaptırdım hormonda. Evliyim e Bebek çıkmadı hormonlar da güzel Ben neden adet olamıyorum acaba sinir oluyorum. Bende tarlusal kullanıyorum 3. Günüm umarım olurum artık

Kızlar doktor bana da verdi bu ilacı ama sabah akşam kullanmam gerekirken şartlar gereği öğle akşam kullandım acaba bir sorun olur mu? İlaç 7 gün önce bitti

Canım geçmiş olsun Regli olman için vermiş doktor bana da vermişti sabah akşam kullandım 3.4 günü ilaç bittikten sonra Regli olmultum 7 gün önce bittiyse olman gerekiyordu canım stres mi yapıyorsun en büyük etki stres bu durumda oldum olucam derken al sana stres

slm kızlar bende kürtaj olalı 53 gün oldu geçen hafta pazartesi gittim adet olamadım diye bana tarlusal verdi günde 3 defa kullan dedi bazen 2 bazen 3 tane içtim ilaç bitti hala tık yok yapışıklık mı oldu diye çok korkuyorum

Bende adetim geçeli 14 gün oldu hala adet olmadım belirtiler var ama kaynanam olmadı tarlusal kullanan mi gebelik yok cevap lutfen

14 ay önce doğum yaptım hep düzensiz fırsat bulup dr gidemiyorum kesin adet olabilecek bir kür arıyorum kekik suyu içiyorum günde bir kere yeterli mi acaba günde 1 kere

Kızlar size birşey önermek istiyorum. Aktardan biraz civanpercemi biraz da hat mi çiçeği alın. Başlangıçta 10 ar tl lik alın deneyin.bi cezvenin içine bir su bardağı su koyun, sonra bir tutam civanpercemi bir tutam da hat mi çiçeği atın kaynatın, 5 dk kaynatın, sonra süzüp için. En fazla 3 gün sonra regl olursunuz. Bu arada bende polikistik hastasıyım. Suan da bir tane oğlum var. Sakin ümidinizi kaybetmeyin.

ilaç deli gibi sinirli ve saldırgan yapıyo insanı yan etkisi çok daha fazla bn içtim 10 gün olmadım. sonra maydanoz çayı sığan çayı fln denedim oldum

merhaba arkadaşalar bende pkolu olduğumu yeni öğrendim bekarım ve daha önceden over kisti ameliyatı geçirdim doktor kilo vermemi söyledi ve tarlusal verdi ilacım biteli 2 gün oldu ve 2. günde lekelenmem oldu acaba regl olabilcek miyim merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim ((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…