Tarlusal kullanıp kaçıncı günde regl oldunuz?

Merhaba baya bi olmuş siz yazalı :) şu an ne durumdasnz acaba sizin yıllar önce karşılaştığınız sorunların aynisiyla şimdi ben karşılaştım

Merhaba. Benim adetim ilk günlerden beri düzensiz ilerliyordu ama yine de her ay adet görüyordum Kasımin 15 in de adet oldum sonra birdaha olmayınca 1 bucuk ay sonra doktora gittim polikistik dedi tarlusal hap verdi ilacı kullandıktan 8 gün sonra adet gördüm tekrar gittim hormon tahlili için bugün beta 1 e 1 gelmis kistlerden de olabilir dedi gebelik testi istedi kan verdikten sonra idrar tahlili yaptım ama birsey çıkmadı Kafam çok karıştı

kızlar reçetesiz de alabilirim bu ilacı di mi? daha önce doktor yazmıştı ama şimdi doktora git ilaç yazdır uğraşmak istemiyorum zaten randevu da yokmuş. Kendim alabilir miyim eczaneden?

ozgeninannesi cevaplarınız için teşekkür ederim :)) bir şey daha sorayım hem size hem de başka aynı durumda olmuş arkadaşlara. Ben ilacı kullanırken adet oldum bugün. sanırım 4 tablet anca içtim. Daha önce bir kez daha kullanmıştım bu ilacı kutunun tamamını yani 10 tableti bitirdikten 1-2 sonra olmuştum ki genelde ilaç bitiminden sonra olunuyor galiba.

Acaba benim olacağım vardı da mı oldum yoksa ilaç sebebiyle mi oldum? İlacı kullanırken adet olan var mı arkadaşlar?

Bu arada benim ortalama olma döngüm 35 gün. Bu sefer 46. günde oldum.

Bilemiyorum..İlaç etkili olmuştur herhalde.Okumuştum daha önce ilaç kullanırken regl olanlar var.

Merhaba kızlar. Ya ben hep düzensiz oluyordum. Mesela 1 ayin 5 günü sadece siyah akıntı geliyorken diğer ayın 5 günü normal adet kanaması oluyordum. Doktora gittim ve tarlusali verdi ama ne kadar kullanacagimi söylemedi. 4 gündür kullanıyorum. Bugün siyah akintı gelmeye başladı. Hormon testi yaptırmami söylemişti. Simdi ben adet mi olmuş oluyorum yarın gidip testi yaptırsan olur mu yoksa normal kan gelene kadar bekleyeyim mi

Merhaba 21 yasında bekarım. 7 aydır düzensiz adet oluyorum en son 2 ay once oldum hala beklemedeyim. Cuma günü doktora gittim kan testi ve ultrason ıstedı. Dün ultrason cekıldı her sey normal cıktı kan testıde normal cıktı. Tarlusal verdı kullanmamı, bıttıkten 10 gün sonra adet olmam gerektıgını ve adetin 2.3 gunu gelıp hormonlarıma bakılcagını soyledı. bu gün ikinci hapı içtim . mide bulantım var biraz acaba ilaçtan dolayımı yasayan oldu mu daha önce ?

7 aydır adet olmadığım için mi acaba şişlik hissediyorum karnımda hamile olmam da imkansız cunku bir ilişkim yok yardımcı olursanız cok mutlu olurum

Merhaba gizem. Bende 22 yaşındayım ve seninle aynı durumu yaşadım. Bu tarlusali da kullandım ama bende yan etki yaptı ama hiç bir yan etkisini görmediğim ve yüzde yüz etkisini gördüğüm bı oy kullandım hayıt otu diye. Gerçekten 1bucuk senedir adetim inanılmaz düzeldi şua Allah'a şükür çok düzeldi. Bence hayit otu kullan. Baharatcilarda satılıyor 5 tllik ve onu 1sene kullandım çünkü adet döneminden önce 1 hafta önce başlıyorum sonra oluyor. İnşallah işe yarar :)

Merhaba gizem. Bende 22 yaşındayım ve seninle aynı durumu yaşadım. Bu tarlusali da kullandım ama bende yan etki yaptı ama hiç bir yan etkisini görmediğim ve yüzde yüz etkisini gördüğüm bı oy kullandım hayıt otu diye. Gerçekten 1bucuk senedir adetim inanılmaz düzeldi şua Allah'a şükür çok düzeldi. Bence hayit otu kullan. Baharatcilarda satılıyor 5 tllik ve onu 1sene kullandım çünkü adet döneminden önce 1 hafta önce başlıyorum sonra oluyor. İnşallah işe yarar :)

Merhaba siteye yeni üye oldum kızlar. 23 yaşımdayım nişanlıyım. Daha once hic cinsel iliski adina bisey yasamadik nişanlımla. Adetlerim çok olmasa da genelde düzenli olmuştur yani genelde her ayın 12 ya da 13unde başlardı. geçen ay erken olup 8inde başladı bu ay hala daha başlamadı doktora gittim 2 gün önce rahim duvarı biraz kalın oldu olacak bi kaç gün bekle olmazsa tarlusol kullan dedi. soğan suyu civan perçemi kemik vs kullandım ama nafile olmuyor ilaç kullanıp düzenimi bozmak ta istemiyorum lütfen yardım etsin biri ya

Birliktelik yaşadınız mı anlamadım. Sanki daha önce olmamış da şimdi olmuş gibi algıladım.
İlaç verdiyse kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…