• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal kullanıp kaçıncı günde regl oldunuz?

ben ilacı ilk kullandığımda 3.günde gelmişti ama şimdi 7 gündür içiyorum tık yok nasıl iş anlamadım . menopozamı giriyorum diye karamsarlaştım bu sefer de stresten olamıyorum offff

ben ilacı ilk kullandığımda 3.günde gelmişti ama şimdi 7 gündür içiyorum tık yok nasıl iş anlamadım . menopozamı giriyorum diye karamsarlaştım bu sefer de stresten olamıyorum offff
Bende sanırım menopoza girdm pskjm bzldu ilacı kullandm 10.gün adet oldm ama iki gn sürdü ve çok az 6 cm kist vr napacam bilmyrm cockta istyrm o yzdn ilaç kullanmak istemyrm ));

arkadaşım geç cevap veriyorum ama okursun belki ben hamile kaldım düşük oldu.şimdi tüp bebek yapıyorum
umarım hamile kalmışsındır arkadaşım bende pko luyum kızlığımdan beri ama tek seferde hamile kaldım belkide mucize tarlusan kullanarak adet görüyorum sürekli ilaç değiştirerek görüyorum bazen senede 2 kez adet gördüğüm oluyor

menapoz tahlili yaptırıp içini rahatlatabilirsin ama adet gecikmesini bende yaşıyorum hemde 4 ay 6 ay gibi aralıklarla oluyorum sıkma canını menapoz
değildir

umarım hamile kalmışsındır arkadaşım bende pko luyum kızlığımdan beri ama tek seferde hamile kaldım belkide mucize tarlusan kullanarak adet görüyorum sürekli ilaç değiştirerek görüyorum bazen senede 2 kez adet gördüğüm oluyor
Doktora gittim kontrle gene ilaç verdi bna çok cnm skkn ben bebek istyrm ama ama kist mi engel bndemi sorun var anlamıyorum ));

Ay ne gzl oğlun varmış Allah yuvaniza bagislasin bnde yeni evliyim 3 aydır bnde cock istyrm ama evlndkten sonra kist oldu sansima inslhh Allah banada o duyguyu yaşatsın o kadar çok istyrmki ama olmuyor ));
allahım senin yuvanıda şenlendirsin hayırlı evlatlarla sıkma canını olur tedaviler herşey var üzülme sakın

bende kullanıyorum iki ucgundur adetin yeni basladıgında olan lekelenme oluyor bu normalmi ya yarın hapın son gunu bi olsada kurtulsam

merhaba arkdşlr polikistik yüznden 2 aydr adetm gecikiyo gecen hafta pazrtesi doktara gittim tarlusal adet söktürücü verdi günde 4 tane aldım sabh 2 akşam 2 olmk üzere 3 günde ilaç bitti ilcım biteli 6 gün oldu hala adet görmüş değilim ilacı kullanan yada bilgisi olan varmı ? kaçıncı günde adet görülüyo ?
Canımm sen ne yaptın günde iki tane Alman gerekiyo sabah bir akşam bir tok karnına ben şuan kullanıyorum bittikten 1.2 gün sonra oluyorum aşılama yaptırıcam o yüzden bu ilacı kullanmaya başladım gerçi daha önce de kullandım çok işe yarıyo bu ilaç

Tarlusal bitti. Ve 10. Gün adet oldum. Hsg çekilcek snrada aşılama inş.

Tarlusal bitti. Ve 10. Gün adet oldum. Hsg çekilcek snrada aşılama inş.

Bende aşılama yaptırıcam Canım benim de 1 gün oldu ilaç biteli bekliyorum 2. Günü gidicem doktora bakalım neyle sonuçlanıcak inşallah ilk aşılamada olumlu sonuç alırız isteyen herkese versin Allah. Polikistik over olanlarda aşılama tutma olasılığı çok yüksekmiş

Bende aşılama yaptırıcam Canım benim de 1 gün oldu ilaç biteli bekliyorum 2. Günü gidicem doktora bakalım neyle sonuçlanıcak inşallah ilk aşılamada olumlu sonuç alırız isteyen herkese versin Allah. Polikistik over olanlarda aşılama tutma olasılığı çok yüksekmiş
İlaç bittikten 10 günde olursun. Adetliyken mi gidiceksin sen hsg cekıldımı peki

Back
X