• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TARLUSAL-PCOS

dlnyldz09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
21
2
1
27
Merhabalar kızlar 15 yılı aşkın süredir pcosla mücadele ediyorum. 2 yıldır da evliyim evlendigimiz beri korunmasız ilişkiye giriyoruz hic gebelik oluşmadı. 40-50 günde bir regli oluyorum. Bu ay tarlusal adet söktürücü kullandım 12 gün oldugelen giden yok ama benim inanılmaz bel ve göğüs ağrım var sizce nedenolabilir yada 1 kutu daha mı içmem gerekiyor

Merhabalar kızlar 15 yılı aşkın süredir pcosla mücadele ediyorum. 2 yıldır da evliyim evlendigimiz beri korunmasız ilişkiye giriyoruz hic gebelik oluşmadı. 40-50 günde bir regli oluyorum. Bu ay tarlusal adet söktürücü kullandım 12 gün oldugelen giden yok ama benim inanılmaz bel ve göğüs ağrım var sizce nedenolabilir yada 1 kutu daha mı içmem gerekiyor
Hamilelik testi yapın

Aklımdaydı bir türlü cesaret edemedim 😔 yapsam çıkar mi idrar testinde yoksa kan testi mi vereyim bu arada teşekkür ederim

1.20 cıktı doktor hormon testi yapalım hamile değilsin regli ol 2.gün gel dedi
Daha önce baktırdınız mı hormonlara bende de pcos var 2 yıllık evliyim aynı şekilde bebek düşünüyoruz henüz olmadı siz buraya yazalı 1 hafta olmuş ama test veya kan yaptırdınız mı vardır inşallah bebek

Merhaba nasıl oldunuz regl oldunuz mu

Daha önce baktırdınız mı hormonlara bende de pcos var 2 yıllık evliyim aynı şekilde bebek düşünüyoruz henüz olmadı siz buraya yazalı 1 hafta olmuş ama test veya kan yaptırdınız mı vardır inşallah
15 yaşından beri pcos hastasiyim ilk öğrendiğimde tsh t3 t4 hepsi çok yüksekti ilaç kullandım sonra bıraktım 2 ayda belki 3 ayda bi regli oluyordum. Evlendikten sonra 6 ay korundum sonra bebek düşünmeye başladık. Doktora gittim Folik asit başladı başka ilaç vermedi hormon testi de yapmadı. Bir ay önce bilkent şehir hastanesi de infertilite bölümüne randevu aldım orda hormon testime bakıldı eşimden sperm testi istediler hepsi normal çıktı. 1 hafta sonra smear testi alacak ve rahim filmi çekilecek Ben biraz bitkisel yöntemlere de başvurdum maydonoz süt buharı falan yapıyorum velhasıl kelam 2 yıldır bizimde istediğimiz halde bebisimiz
olmuyor

Son düzenleme:
15 yaşından beri pcos hastasiyim ilk öğrendiğimde tsh t3 t4 hepsi çok yüksekti ilaç kullandım sonra bıraktım 2 ayda belki 3 ayda bi regli oluyordum. Evlendikten sonra 6 ay korundum sonra bebek düşünmeye başladık. Doktora gittim Folik asit başladı başka ilaç vermedi hormon testi de yapmadı. Bir ay önce bilkent şehir hastanesi de infertilite bölümüne randevu aldım orda hormon testime bakıldı eşimden sperm testi istediler hepsi normal çıktı. 1 hafta sonra smear testi alacak ve rahim filmi çekilecek Ben biraz bitkisel yöntemlere de başvurdum maydonoz süt buharı falan yapıyorum velhasıl kelam 2 yıldır bizimde istediğimiz halde bebisimiz
olmuyor
Hemen hemen aynı süreçten geçmişiz sizinle benim hsg 1 sene önce çekildi birşey çıkmadı.. Allah gönlünüze göre tez vakitte nasip etsin inşallah bende yakı yapıştırmayı denedim bide duymuşsunuzdur belki 3 ay denedim onu da olmadı yani bi kaç ay daha bekleyip gideceğim doktora artık kesin bi tedavi isteyeceğim ne uygun görülürse çok yoruldum çünkü.. sizinle durumumuz çok benzer eğer bir tedavi yolu veya bir sonuç alırsanız inşallah buradan da hangi yolu izlediniz paylaşırsanız çok mutlu olurum Allah yardımcınız olsun inşallah 🌸🙏

Hemen hemen aynı süreçten geçmişiz sizinle benim hsg 1 sene önce çekildi birşey çıkmadı.. Allah gönlünüze göre tez vakitte nasip etsin inşallah bende yakı yapıştırmayı denedim bide duymuşsunuzdur belki 3 ay denedim onu da olmadı yani bi kaç ay daha bekleyip gideceğim doktora artık kesin bi tedavi isteyeceğim ne uygun görülürse çok yoruldum çünkü.. sizinle durumumuz çok benzer eğer bir tedavi yolu veya bir sonuç alırsanız inşallah buradan da hangi yolu izlediniz paylaşırsanız çok mutlu olurum Allah yardımcınız olsun inşallah 🌸🙏
Amin inşallah hepimiz en doğru zamanda sağlıcakla bebişleri kucağınıza alırız.
Eşim saçma buluyor yaptığım şeyi ama cevremde bu sayede hamile kalan insanlar oldu. Yarim litre su yarım litre süt ve 1 demet maydonoz kaynatıyorum ve buharına oturuyorum 3.gündeyim bu işlem enfeksiyonlari temizliyormuş doye duydum denemekten zarar gelmez diye düşündüm 😂🤷‍♀️🌸

Bende de kendimi bildim bileli pcos var. Doktor tavsiyesiyle inositol kullandım. Korunmayı bırakalı 6 ay sonra hamile kaldım. Doktorunuza sorup bir şans verin

Bende de kendimi bildim bileli pcos var. Doktor tavsiyesiyle inositol kullandım. Korunmayı bırakalı 6 ay sonra hamile kaldım. Doktorunuza sorup bir şans verin
Benim 2 yıl olacak tedavi aşamasındayım doktor aşılama yapabiliriz dedi bende yardımcı üreme yöntemlerine başlamadan önce bu yöntemleri denemek istedim

Amin inşallah hepimiz en doğru zamanda sağlıcakla bebişleri kucağınıza alırız.
Eşim saçma buluyor yaptığım şeyi ama cevremde bu sayede hamile kalan insanlar oldu. Yarim litre su yarım litre süt ve 1 demet maydonoz kaynatıyorum ve buharına oturuyorum 3.gündeyim bu işlem enfeksiyonlari temizliyormuş doye duydum denemekten zarar gelmez diye düşündüm 😂🤷‍♀️🌸
Bende oturduğum muhitte bir kadın var ebe sürekli göbeğim düştüğü için gitmiştim ona bende bel kayması da varmış onu çekti göbeğimi çekti ben hiçbir şey demeden kasıklarıma filanda masaj yaptı senin buralarında iltihap var dedi doğru dedim çocuk istiyoruz dedim tanıdığımız bir kadın yani her gün geleni gideni eksik olmuyor çoğu kadın ona geldikten sonra hamile kalmış hatta 3 ay gelin diyor ama her gittinde masaj yapıyor rahim bölgesine bakıyor kasıklara sonra hem kasıklara hemde bele yakı yapıştırıp yolluyor birde iltihap vs bunlar için balık yağı kullan dedi omega3 kullanıyorum dedim öyle değil fitil niyetine 1 hafta boyunca 3 tane kullan dedi 😁 bi kaç gün geçti yapmadım tabi baya araştırdım sordum ettim yapanlar varmış zararı olmadığı söyleniyor onu kullandıktan sonra hiç akıntım olmazdı mesela benim adetten önce gelirdi biraz şeffaf renkte ama ondan sonra beyaz akıntı hiç bitmedi ona sordum iltihap akıyor çok iyi dedi süt buharına oturdun mu hiç dedi hayır dedim gerek kalmaz böyle böyle atarsın dedi yani bende bu şekilde denedim 4. Aya girdik son gittiğimde yakı atmadı regl olmamıştım bu ay elledi bişey var ama 15 20 gün sonra yine gel test yap emin ol gelmeden dedi o gün bu gündür 3 kere test yaptım hepsi negatif son kez bir daha gideceğim olursa nasip artık olmazsa da hiç istemiyorum ama son çarem aşılamayı yaptıracağım

Back
X