Bende oturduğum muhitte bir kadın var ebe sürekli göbeğim düştüğü için gitmiştim ona bende bel kayması da varmış onu çekti göbeğimi çekti ben hiçbir şey demeden kasıklarıma filanda masaj yaptı senin buralarında iltihap var dedi doğru dedim çocuk istiyoruz dedim tanıdığımız bir kadın yani her gün geleni gideni eksik olmuyor çoğu kadın ona geldikten sonra hamile kalmış hatta 3 ay gelin diyor ama her gittinde masaj yapıyor rahim bölgesine bakıyor kasıklara sonra hem kasıklara hemde bele yakı yapıştırıp yolluyor birde iltihap vs bunlar için balık yağı kullan dedi omega3 kullanıyorum dedim öyle değil fitil niyetine 1 hafta boyunca 3 tane kullan dedi

bi kaç gün geçti yapmadım tabi baya araştırdım sordum ettim yapanlar varmış zararı olmadığı söyleniyor onu kullandıktan sonra hiç akıntım olmazdı mesela benim adetten önce gelirdi biraz şeffaf renkte ama ondan sonra beyaz akıntı hiç bitmedi ona sordum iltihap akıyor çok iyi dedi süt buharına oturdun mu hiç dedi hayır dedim gerek kalmaz böyle böyle atarsın dedi yani bende bu şekilde denedim 4. Aya girdik son gittiğimde yakı atmadı regl olmamıştım bu ay elledi bişey var ama 15 20 gün sonra yine gel test yap emin ol gelmeden dedi o gün bu gündür 3 kere test yaptım hepsi negatif son kez bir daha gideceğim olursa nasip artık olmazsa da hiç istemiyorum ama son çarem aşılamayı yaptıracağım