• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TARLUSAL-PCOS

Siz rahim filmi cektirdiniz mi peki yani oda çok önemli bazen tek sorun oda olabiliyor herhangi bir tıkanıklık vs varsa filmi çekilirken açıldığı için hsg den sonra kendiliğinden gebe kalan çok insan var ben çektirdim bi sorun çıkmadı gerçi gebelik olmadı ondan sonra ama cektirmediyseniz en azından emin olmak için bence hsg de çektirin bakarsınız oluverir onun ardından. bide eşiniz de çok önemli eşiniz görünmediyse oda bir spermiogram yaptırsın muayene olsun hani tek sorun pcos olduğu için değilde belki altta yatan başka bir sorun vardır geç olmadan önlemi alınmış olur hemde kafanızda soru işareti kalmaz
Haklısın canım istiyorum rahim filmini ama eşim istemiyo öyle şeyler ne sperm testini ne rahim filmini zaten durumumuz da yok özel de 20 binden basliyo rahim filmi

Kafaya takmadığında daha kolay oluyor diyorlar mesela biz durumumuzu bildiğimiz ve çevreden duyduklarımız yüzünden endişelenip ister istemez Kafaya takıyoruz bende diyorum ki keşke bilmeseydim bu durumumu çünkü bazı kadınlar gebe kaldığında veya doğumdan sonra öğreniyor aslında pcos olduklarını yani kafaya takmayıp düşünmedikleri için bence kolay oluyor aslında öyle davranmak yaşamak lazım bizim durumumuzdakiler için silip atıcaz kafadan pcos varmış da onun için olmuyormuş düşüncesi olmaması lazım ama işte önemli olan da onu yapabilmek zaten
Aynen aslında tamamen akışına birakabilsek olacak aslında pcoslu olmak gebeliğe engel değilmis zaten

Back
X