tarlusal ve hamilelik

Canım, benim adet düzensizliğim yoktu. Ama kürtaj olmuştum ve kürtaj sonrası her iki yumurtalıkta da kist oluştu. Dolayısıyla bir türlü adet olamadım. Adet olamayınca doktor tavsiyesi ile tarlusal kullandım. Sonuç; hamileyim

benimde ilk gebeligimde kalbi atmiyordu aldılar 3 ayda gebe kaldım suan 9 haftadayim ama kanamam vat cok korkuyorum suan yok ama sürekli igne hap kullanıyorum ins bisey olmazzz bebegimee

aynı durum bendede oldu tarlusal içtim baktım olmuyorum hala adet ve test yaptım hamileyim 5 haftalık :) sanırım bu tarlusal gebeliğin oluşmasını hızlandırıyor:)

merhaba arkadaşlar
ilk gebeliğimi 8. haftada ikincisini 9. haftada malesef kaybettim.. ikinci gebeliğim 8 şubatta sonlandı 30 martta adet görmediğim için dr a gittim her ihtimale karşı kan testi yapıldıktan sonra tarlusal kullandım.. tarlusal bittikten sonra 10, günümde hala adet olmadığım için yine farklı bir dr a gittim ve 14 nisan yani bugün hamile olduğumu öğrendim :) cuma günü tekrar kan testi yaptırıp değerine bakılıcak corasprin ve folikasit 2 aydır içiyorum.
İnşallah bu sefer bizi terkedip gitmez Allah isteyen herkese versin inşallah :)

selam kızlar, benimde başıma aynı şey geldi. en son 12 martta regl oldum, tekrar 10 nisanda olmam gerekirdi olmayınca doktora gittim yumurtan çatlamamış ve kist oluşturmuş dedi. tarlusal verdi kullan bittikten sonra 1 hafta içinde olursun dedi. 10 gün geçti hala olamayınca aradım doktorumu hamile kalmış olabilirsin bi test yap gel dedi. o kadar kızdım ki doktora böyle saçma şeymi olur diye çünkü hiç duymamıştım böyle bişi daha önce. sırf yaptım demek için yaptım veee ŞOK... o kadar mutlu oldum ki zaten çok istiyordum sitres yaptığım için olmuyordu, olmaz dediğim anda oldu ve RABBİME sonsuz şükürler olsun... şimdi 28 haftalık sağlıklı bir kız çocuğuna hamileyim. ALLAH isteyen herkeze versin.

Merhaba bnde sayfa yeni uyeyim bndede ayni durum 1 hafta gecikmem olduu tarlusal verdi doktor tarlusal kulandiktan snrada hamile kalina biliyor yanii hap bittii suanda ve ben 3 kere kan testi yaptim 3 de negatiff ilaci kulandiktan snrada hamile kalinabiliomu lutfen yardim

aynı durum bendede oldu tarlusal içtim baktım olmuyorum hala adet ve test yaptım hamileyim 5 haftalık :) sanırım bu tarlusal gebeliğin oluşmasını hızlandırıyor:)

Meraba canim ilac bittikten nekadar sonra test yaptnda ogrendïn hamile oldugunu kanda mi baktn idrardami? Benimde ilac biteli 5 gun oldu ama hastalanmadm

Kod:
bnde 1 hafta geciktim kost yok rahim temz tarlusal verdi dr icmeye basladim ama yine de aklim karisti yazilanlardan dolayiiii

Son düzenleme:
Off ya 1hafta oldu ilac biteli hala gelmedi adetim adetlyken tahlil yaptrip ona gore klomene baslcak doktorum bayramda olmasindan korkuyorum yoksa 1 ay gene ileri atcaz tedaviyi daha fazla beklemek istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tarlusal kullanip hamile oldugunu ogrenen arkadaslar ilac bittikten nekadar zaman sonra ogrendiniz hamile oldugunuzu solermisiniz

selam kızlar, benimde başıma aynı şey geldi. en son 12 martta regl oldum, tekrar 10 nisanda olmam gerekirdi olmayınca doktora gittim yumurtan çatlamamış ve kist oluşturmuş dedi. tarlusal verdi kullan bittikten sonra 1 hafta içinde olursun dedi. 10 gün geçti hala olamayınca aradım doktorumu hamile kalmış olabilirsin bi test yap gel dedi. o kadar kızdım ki doktora böyle saçma şeymi olur diye çünkü hiç duymamıştım böyle bişi daha önce. sırf yaptım demek için yaptım veee ŞOK... o kadar mutlu oldum ki zaten çok istiyordum sitres yaptığım için olmuyordu, olmaz dediğim anda oldu ve RABBİME sonsuz şükürler olsun... şimdi 28 haftalık sağlıklı bir kız çocuğuna hamileyim. ALLAH isteyen herkeze versin.

meraba canım bende aynı sekılde bır hafta adet gecıkmesıyle doktora gittim doktor yumurta olmus ama çatlamamış dedi ve tarlusal verdi kullandım bitti 7 gun oldu ama hala adet olmadım daha öncede kullandım en gec 3 4 gune gelıyodu bugun kanda hcg baktım negatıf acaba erken mı yaptım testı geç dollenme falanmı olldukı

Tarlusal kullanip hamile oldugunu ogrenen arkadaslar ilac bittikten nekadar zaman sonra ogrendiniz hamile oldugunuzu solermisiniz

tarlusal bittikten 10 gün sonra öğrenmiştim ben

şok oldum tarlusalın bu denli işe yarayacağını düşünmemiştim hiç bende şuanda kullanıyorum 2,aşılama yapılcak adetlıyken dr gıtmem gerek onun hazırlığındayım bal şimdi aklıma düşürdünüz çok şaşırdım hayırlısı olsun herkes için

Merhaba bayanlar,
Ben pko hastası bir bayanım. Son adet tarihim 1 şubattı. 16 martta adet olamıyorum diye doktora gittim. Doktor ultrasonla alttan baktı ve rahim temiz diyerek tarlusal adlı adet söktürücüyü verdi. Bir kutu-12 hap- kullandım ve 10 gün geçmesine rağmen hasta olmadım. 5 nisanda başka bir doktora gittim ve 6 haftalık hamilesin dedi. ben bebek çok istiyordum ama şok oldum. çünkü ilaç kullanmıştım. bir kaç doktora danıştım, çoğu bir şey olamz dedi ama kesin konuşmadılar. Aranızda,çevrenizde böyle bir durum yaşayan var mı? bebekte herhangi bir soruna yol açar mı?
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mı

Ben bu konuyu açığımı bile unutmuştum.
Şu an 35. haftam bitmek üzere. Artık son aya girdik. Doğumdan sonra da yazarım.
Sizlerin de hamileliği hayırlı olsun. Hamile kalmayı isteyenler de Allah nasip etsin inşallah.
Sonuç olarak ne oldu bebeğiniz de bir sıkıntı var mı !?

canım ben daha doğurmadım. son haftalardayım. cinsiyetin de problem nasıl oluyormuş ilk defa duydum. ben de çok dr. gittim. dr. çoğu hiç bir şey olmaz dedi. çoğunlukla kontrolleri yaptırdım. testlere göre bir şey yok. ama doğurunca mutlaka yazarım. dua edin bir sorun çıkmasın. son iki haftadayım.

Canım sıkıntı yapma sakın bende doktoruma ısrarla sordum ve sıkıntı olmaz dedi bu hap adet olmaktan zıyade rahmi besliyormus ben o hapı kullanıp hamile kaldım vee sende onun sayesınde hamile kaldın ve ayrıca kımse hamile olmadıgını bılmeden ne agır ilaclar kullanıyorlar hepsıne mi bırsey oluyor sonucta bebek ilk olustugunda kımse bebegın varlıgından haberdar olmuyor o yuzden once bır sakın ol ve sonra doktor kontrolu altına gır canım stres yapma surekli haberleselim senle aynı durumdayız ama benim için rahat sende rahat ol

Back
X