tarlusal ve hamilelik

kızlar merhaba, ben geçen ay tarlusal kullandım sonucunda çok yoğun kanamam oldu bu ay adetim 6 gün geçti sol kasığımda batma var adet olacakmışım hissi var fakat olmadımda evde test yaptım negatif çıktı benim durumda olan varmıdır lütfen yorum yazın:(( bu hafta kan testi yaptıracağım

Ayrıca tarlusal kullanma sebebi sol tarafimda 3 cm kist olması bu agri kistenmi baska bi sebeptenmi bilmiyorum ama hamiş olmak istiyorum:) lütfen yorum yazın çok ihtiyacım var

merhabalar 15 gün adetim gecikti ilk kez. geç yumurtlama yüzünden adet olmadığımı söyledi doktor bugun :KK43: tekrar kan testi yaptılar bebiş yok... daha yeni yumurtlamıssın kalıntıları gozukuyor dedi tarlusal verdi adet olmam için. adet olunca gel dedi yumurtalıklarına bakalm dedi. benim gibi bu sorunu yasayan var mı ??? hamiş olma ihtimalim varmi sizce ?? ilacın zararı olur mu ??? kafam cok karışık:KK17:

Ben tarlusal kullanirken soğan kürü yaptim hap bitti 8. Gün test yaptim ve iki cizhgi gördüm cok şükür. Dr bebege zarari yok dedi kesin konustu hayırlısı Allahtsn artik

• Tarlusal kullanipta doguranlar sikayrtleri?ben 7 haftalik gebeyim ictim kanamam olmadi

6 haftalik hamileyken kullandım 1 kutu, bebeğim şimdi 6.5 aylık oldu. Hiçbir sorunu yok. Korkmayın sizde.

Simdi doltordan ciktim ya tamam ya devam dedi sakat da olabilir olmayada bilir dedi ne yapacagim

Merhaba kizlar, bende de kist var ve ilk defa 11 gun adetim gecikti. Gecen hafta doktora gittim fakat bekleyelim belki hamilelik vardir dedi. Bugunde kontrole gittim testte yapildi gebelik durumu yok diye tarlusal verdi. Tarlusali 5 gun sabah aksam 1 er tane ic 2 gun sonra hasta olucaksin dedi olmazsan yine gel dedi. Anlamadigim bu tarlusal gebelige engel mi destekleyici mi ? Kafam baya karisti yani. Bilgilendirirseniz cok mutlu olurum. Cunku bebegim olsun cok istiyorum.

Simdi doltordan ciktim ya tamam ya devam dedi sakat da olabilir olmayada bilir dedi ne yapacagim
Zamanında bizde çok denildi bunlar. Kesinlikle korkmayın, bebeğimiz çok sağlıklı, gayet akıllı. Hamileliginiz süresince başka hiçbir ilaç, vitamin aşı yaptirmayin. Bebek aşıları içinde faceden şu sayfayi takip edin. Kurtlarla koşan kadının aşı Güncesi

Merhaba arkadaşlar

bende puko yok insülin direnci var hipotiroidi var. İki ay önce adet düzensizliği ile gittiğimde bu teşhiş kondu. En son 23ekimde hastalandım. Yine adetim gecikince 15aralıkta kan testi yaptım negatif çıktı. Biraz daha bekleyip 25 aralıkta tarlusala başladım sabah akşam içtim altı gün ilaç bitti altı güb oldu ve ben hala hastalanmadım. İlaç bittiğinden beri kasıklarda sancı gögüslerde ağrı var. Bugünde sabahtan beri lekelenme şeklinde akıntılarım var bir türlü hastalanamadım. Forumdaki yazıların hepsini biraz önce okudum ve kafam karıştı hamilelik ihtimali olabilir mi sizce ???

Gecen ay adetim gecikti bebek cok istiyoduk olmadi ama polikistik over oldugum icin doktor tarlusal verdi. Ictim hasta oldum. Bebekten vazgectik. Cunku ona gore plan yaptik. Bu ay gine olmadim. Doktora gittim. Hormon testi yapti ben polikistik over diyince. Normal cikti kistler 1 tane kalmisti. Ilac verdi gine. Ama seytan durttu ilaci icmedn test yapayim dedim. Cift cizgi cikti. Bu durumda bn hamilemiyim ya :( bunlarin yanilma payi falan vardir herhalde.

Gecen ay adetim gecikti bebek cok istiyoduk olmadi ama polikistik over oldugum icin doktor tarlusal verdi. Ictim hasta oldum. Bebekten vazgectik. Cunku ona gore plan yaptik. Bu ay gine olmadim. Doktora gittim. Hormon testi yapti ben polikistik over diyince. Normal cikti kistler 1 tane kalmisti. Ilac verdi gine. Ama seytan durttu ilaci icmedn test yapayim dedim. Cift cizgi cikti. Bu durumda bn hamilemiyim ya :KK43: bunlarin yanilma payi falan vardir herhalde.

Icinde şüphe oluştuysa bir de kan testi yaptır canım. O testlerin çoğunluğu %99 güvenilir oluyor. Hamilesin yani çok büyük ihtimalle :) şimdi dış gebelik veya kimyasal gebelik ihtimallerini elemek için doktora gitmelisin. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatli kucağına alırsın..

Merhaba Arkadaşlar,
ben geçen sene de yazmıştım şimdi yeniden yazıcam,
yaklaşık 3 senelik evliyim,
evliliğimin ikinci ayında bi düşük yaşamıştım ve sonrasında eşimle korunmaya başladık,
korunma için ilaç vs değil de geri çekilme yonteminiyle korunuyoduk,
geçen sene doktora gittim bebek istediğimi söyledim, gerekli kontrolleri yaptı, bekarlıgımdan beri adet düzensizliğim vardı, polikistik over oldugumu söyledi doktor, tarlusal verdi günde iki tane sabah ve akşam olmak üzere iç 10 gun içinde adet olucaksın dedi eğer olmazsan gebelik testi yap negatif çıkarsa tekrar 6 gun tarlusal almaya devam et her ay dedi,

bazı özel sebeplerden dolayı eşimle erteledik bunu, şimdi yeniden bebek istiyoruz, yaklaşık 4 aydır deniyoruz ama malesef olmuyor, ben bu ay tarlusal aldım doktorumun dediği gibi kullanıp denemeye devam edicem,

öte yandan bi de bende mantar var.:KK43:
bebeğim olmayacakmış gibi geliyor napıcam bilmyorum..

Zamanında bizde çok denildi bunlar. Kesinlikle korkmayın, bebeğimiz çok sağlıklı, gayet akıllı. Hamileliginiz süresince başka hiçbir ilaç, vitamin aşı yaptirmayin. Bebek aşıları içinde faceden şu sayfayi takip edin. Kurtlarla koşan kadının aşı Güncesi
Slm bişey soracaktım ben.26 Aralık'ta evlendim ve hiç korunmadık çocuk istediğimiz için her ayın 6 da adet olurum 6 ocakta adet oldum sonra 6 Şubat'ta olmam gerekirken 8 Şubat'ta oldum ama ilk gün kahverengi lekeler sonraki gün kanamam oldu diğer günler bişey gelmedi ve kasık ağrılarım vardı doktor kan testi yaptırdı negatifti sonra alttan muayene etti yumurtalıkların gayet güzel gebe kalman için bi sorun yok dedi bana tarlusal yazdı ve bugün benim yumurtlama günüm ilacı kullansammı bilemedim yardımcı olurmusunuz

Gecen ay adetim gecikti bebek cok istiyoduk olmadi ama polikistik over oldugum icin doktor tarlusal verdi. Ictim hasta oldum. Bebekten vazgectik. Cunku ona gore plan yaptik. Bu ay gine olmadim. Doktora gittim. Hormon testi yapti ben polikistik over diyince. Normal cikti kistler 1 tane kalmisti. Ilac verdi gine. Ama seytan durttu ilaci icmedn test yapayim dedim. Cift cizgi cikti. Bu durumda bn hamilemiyim ya :KK43: bunlarin yanilma payi falan vardir herhalde.

hayırlı olsun cnm.bende polıkıstık overım.senın adetlerın nasıldı pekı?benım tarlusal ıcmeden gelmez mesela??

hayırlı olsun cnm.bende polıkıstık overım.senın adetlerın nasıldı pekı?benım tarlusal ıcmeden gelmez mesela??

Canim benim hep duzensiz olurdu. Hatta gecen sene kistler yuzunden 1bucuk ay kanama cektim durmamisti o zmn dogum kontrol hapiyla duzene girdi. Yani gine duzensizdi fakat ilac kullanmadan hasta oluyodum evlendikten sonrada fena degildi en son adet kasimda gordum bi daha olmamistim doktora gittim polistikover dedi tarlusal verdi ictim 29 aralik da yine hastalandim. Bi daha olmadi hamile oldum iste. Suan 8 haftalik.yani tarlusali 1 kez kullandım.

Back
X