tarlusal ve hamilelik

Kendi kendine yazıyor diyeceksiniz ama ben ilk öğrendiğim zaman panik olmuştum, aynı durumu yaşayan olursa diye gelişmeleri yazayım diyorum.
Bugün ayrıntılı ultrasona gittim, şükür bir şey çıkmadı. Yani doktor her şey yolunda dedi.
Daha önce ikili test yaptırmıştım sonuç iyiydi. Kısmetse bir oğlum olacak.
İnşallah sağ salim doğar.
Ne oldu çocuğunuz da problem var mı !?

merhaba arkadaşlar ben pko hastasıyım düzensiz adet görüyorum doktorum bana 2 ay klomen tedavisi uyguladı ilkinde yumurta oluştu çatlatma iğnesi vuruldum ancak tutmadı 2. klomende yumurta gelimi olmadı ve pko artmış dedi biz klomen tedavisini bırakalım inofolic asiti kullanmaya devam et dedi. 2. klomenden sonra 20 gün geçti ve ben adet olamadım başka bir doktora gittim bana klomen tedavisine erken başlamışsınız inofolic devam et tarlusal kullan adet oluncada 3. günü hormanlarına bakalım dedi. tarlusalı 3 kutu yazdı her ay adetin 15.günü al dedi bunu nasıl hesaplayacagım dr anlattı ama ben hala anlamıyorum o arada hamile kalırsak bu hap bişey yaparmı kafam karmakarışık :(

Banada Cvp Yazın kızlar lütfen. Adet olamadım bu ay ve doktora gittim kan testi yaptı 0.100 yani negatif hamile değilm :( Yumurtan büyümüş ama çatlamamış dedi tarlusal verdi bu tarlusal yumurtayı çatlatır mı acaba ilacı içtim iki gün oldu hastalanmadm.

Merhaba bayanlar,
Ben pko hastası bir bayanım. Son adet tarihim 1 şubattı. 16 martta adet olamıyorum diye doktora gittim. Doktor ultrasonla alttan baktı ve rahim temiz diyerek tarlusal adlı adet söktürücüyü verdi. Bir kutu-12 hap- kullandım ve 10 gün geçmesine rağmen hasta olmadım. 5 nisanda başka bir doktora gittim ve 6 haftalık hamilesin dedi. ben bebek çok istiyordum ama şok oldum. çünkü ilaç kullanmıştım. bir kaç doktora danıştım, çoğu bir şey olamz dedi ama kesin konuşmadılar. Aranızda,çevrenizde böyle bir durum yaşayan var mı? bebekte herhangi bir soruna yol açar mı?
merhaba cnm bende sennle aynı durumdayım benmde adetim gecikti ve 10 gunluk sureyi geceli bir gun oldu ben bu hapı arastrdm nasılki progestan hapi rahim duvarını saglamlastırıosa buda tam tersi yıkılması için ugrasan bi hap bebege deil ama rahme zarar verir gibi gelio bu mantıkla senn tek yapman gereken bence kendine dikkat etmen inş bende senn gibi hamileyimdir dun aksam olesine 2 liralık test yaptım negatif cıktı ama bakalım inş kucagına alırsın bebişini

mrhba 1 yıllık evliyim ve bebek isty de 4 cm büyüklüğünde kist var bi gün önce akşam kasıklarıma batma hissi veren bi acıyla acile gttm doktr tahlil yaptı ama bişe çkmadı kadın doğuma görünmemi istedi meğersem kist dönmüş o sancı ondanmış bu ay adet olmam gerekirken olmadım ve bana tarlusal ilacı verdi. bende korkuyorum bebek olmasına engeller mi die :KK43:

mrhba 1 yıllık evliyim ve bebek isty de 4 cm büyüklüğünde kist var bi gün önce akşam kasıklarıma batma hissi veren bi acıyla acile gttm doktr tahlil yaptı ama bişe çkmadı kadın doğuma görünmemi istedi meğersem kist dönmüş o sancı ondanmış bu ay adet olmam gerekirken olmadım ve bana tarlusal ilacı verdi. bende korkuyorum bebek olmasına engeller mi die :KK43:

canım kullandın mı ilacı ne yaptın senle aynı durumda sayılırım merak ettim..

Merhaba hanımlar.. Bende PCO hastasiyim. Tarlusal kullanıp 1o gün içinde adet olmadım. Dün kan testi yaptırdım ve sonuç 3163 çıktı. Dr tlfnda hamilesin dedi. Ama benim içim bir tuhaf..

Merhaba kızlar, ben de sancı ile gittim doktora 3 cm over kistim varmış o dönmüş.. Tarlusal verdi doktorum kist için, gebelik testi yaptı negatif çıktı kanda. 6 gün tarlusal aldım, 3.günü korunmamıştım biteli 8 gün oluyor ama sadece kahverengi bir lekelenme oldu gerisi gelmedi.. Doktor kist varken ve tarlusal kullanırken çok düşük ihtimal dedi gebelik için ama benim adetlerim günü şaşmazdı o kadar düzenliydi şüphelenmeye başladım ben de artık. Doktorumu aradım 10 gün içinde regl olmazsan kontrole gel dedi bakalım bekliycem.. Sizlerde var mı bir gelişme?

askiminaskiyim askiminaskiyim canım hayırlı olsun, tarlusal kullanırken hamile kalmışsın? Nasıl gidiyor ne dedi doktorun? Hiç korkma bak bu sayfada tarlusal kullanırken hamile kalan ve bebeğini sağlıkla kucağına alan annelerin yazıları var için rahat olsun :)

Merhaba kızlar, ben de sancı ile gittim doktora 3 cm over kistim varmış o dönmüş.. Tarlusal verdi doktorum kist için, gebelik testi yaptı negatif çıktı kanda. 6 gün tarlusal aldım, 3.günü korunmamıştım biteli 8 gün oluyor ama sadece kahverengi bir lekelenme oldu gerisi gelmedi.. Doktor kist varken ve tarlusal kullanırken çok düşük ihtimal dedi gebelik için ama benim adetlerim günü şaşmazdı o kadar düzenliydi şüphelenmeye başladım ben de artık. Doktorumu aradım 10 gün içinde regl olmazsan kontrole gel dedi bakalım bekliycem.. Sizlerde var mı bir gelişme?

askiminaskiyim askiminaskiyim canım hayırlı olsun, tarlusal kullanırken hamile kalmışsın? Nasıl gidiyor ne dedi doktorun? Hiç korkma bak bu sayfada tarlusal kullanırken hamile kalan ve bebeğini sağlıkla kucağına alan annelerin yazıları var için rahat olsun :)

Canım insallah seninde benim gibi olur sonucun. Benden kan gelmişti. Progestan kullanıyorum su anda. Carsanba günü insallah kalp atışlarını duyabiliriz allahın izniyle. Tarlusal kullandığım için skinti yapmadım ben hic. Dr um korkma dediği için. İnsallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım insallah seninde benim gibi olur sonucun. Benden kan gelmişti. Progestan kullanıyorum su anda. Carsanba günü insallah kalp atışlarını duyabiliriz allahın izniyle. Tarlusal kullandığım için skinti yapmadım ben hic. Dr um korkma dediği için. İnsallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım ben dün gece regl oldum sonunda :) Regl bitiminde doktora gideceğim kontrol için inşallah kistten kurtulurum kısa zamanda, bebiş için engel diyor doktorum..

Çok sevindim bir problem olmamasına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Amin tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim :)

Canım ben dün gece regl oldum sonunda :) Regl bitiminde doktora gideceğim kontrol için inşallah kistten kurtulurum kısa zamanda, bebiş için engel diyor doktorum..

Çok sevindim bir problem olmamasına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Amin tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim :)
İnsallah. Canım kistin gitmiştir. Adet olunca bende seviniyordum. İlaçsız olamadigim için.
İhmal etme Dr kontrollerini. Amin canım. Rabbim herkesin gönlüne gore versin insallah

Bayanlar Merhaba, buralardamisiniz.
Size bir sorum olacak.8 aylik evliyim 3 aydır bebek düşünüyoruz. Geçen ay iki ay adet olamadigim için basit kist oluşmuş dr gittigim gün 25 mayis regli oldum ama doktor ptogestan verdi kullandim biter bitmez regli oldum10 mayis 3 gun sürdü. Haziran 25 geçti regli olmadim dr 3 günlük kanamanin kisti attigini söyledi gebelik yok tarlusal verdi 10nda regli olamazsan yeniden test yap dedi simdi bende korktum sizin gibi ya bu ara hamile kalirsam yada kanda cikmadi ama hamileysem bi yardim lütfen !! Birde acaba bu ara hamile kalınır mi kii

Arkadaslar merhaba ben 2 yillik evliyim adet duzensizligi vardi ama boyle arada bir bende stresten felan diyordum hep gecen ay adetim 5 gun gecti dk gittim gebelik yok dedi pco var dedi kullandım bir hafta gecti hale adet olmadımhic boyle olmazdim en son 13 mayista adet oldum. Arti goguslerim cok aciyor

Merhaba hanımlar.. Bende PCO hastasiyim. Tarlusal kullanıp 1o gün içinde adet olmadım. Dün kan testi yaptırdım ve sonuç 3163 çıktı. Dr tlfnda hamilesin dedi. Ama benim içim bir tuhaf..
Merhaba arkadaşım adetlerim düzensizdir ama 10 gün önce adet belirtilerimi yaşadım ve adet olacağım diye bekledim birkaç gün olmayınca dün doktora gittim kanda gebelik negatif çıktı.3 cm kist olduğunu söyledi tarlusal verdi. sormak istediğim 10 günde 3-4 defa peçete ile silinecek kadar kahverengi-pembe akıntı oldu .sende benzer durumu yaşadınmıı

Merhaba arkadaşım adetlerim düzensizdir ama 10 gün önce adet belirtilerimi yaşadım ve adet olacağım diye bekledim birkaç gün olmayınca dün doktora gittim kanda gebelik negatif çıktı.3 cm kist olduğunu söyledi tarlusal verdi. sormak istediğim 10 günde 3-4 defa peçete ile silinecek kadar kahverengi-pembe akıntı oldu .sende benzer durumu yaşadınmıı

merhaba canım, bende pcos tanılı hastayım, adet bayadır olmadığım için tarlusala başladık ben 16 gün adet olmadım. ama adet belirtilerim vardı, ha bugün ha yarın adet olucam diye bekledim. sonrasında kan testi yaptım sonuç pozitif çıktı, çıktığı günün akşamı benden açık pembemsi leke geldi, ama ben ultrasonda keseyi görmüştüm canım. öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim. sonrasında progestana başladım hemen.

Merhaba arkadaşlar, ben de kist sebebi ile tarlusal kullandım iki ay önce. Tarlusal bittikten 11 gün sonra regl oldum, kistim de yok oldu. Sonrasında da hemen hamile kaldım. :KK46: Gerçekten de rahmi besliyor ve tutunmayı kolaylaştırıyor sanırım bu ilaç. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK68:

Kızlar bi tarlusal hikayeside benden pkoluyum adetin 25 gün geçti ve test yaptım bişe yok içtim tarlusali ictikten en gec 10 gün sonra adet olman lazım ama olmadım doktor a rendevu aldım adet olmadım kıstmı var diye neyse doktora gitmeden bi idrar testi yapım dedimki çift cizgi şok oldum çünkü iki kere asilama 1 de tup yaptık hamile kalmıştım ama kalbi atmadi kürtaj oldum doktora gittim geç döllenme dedi 5 buçuk hafyalikti bu cuma tekrar gidicem ins bu sefer kalp atimi duyulur dua edin...:KK46::110:

Back
X