Merhabalar internette tarlusalin zararini arastiriyordum burada yazilanlari okuyup benim gibi olanlari gorunce rahatladim.adet gecikmesinde tarlusali hemen icmeyin derim, benim doktorum yeditepe uni hast dr cem ficicioglu adet gecikmesi sikayetimde vajinal ultrasonda bir sey gormeyince rahim kalinlasmis diyerek tarlusal verdi 1 kutu ictim. 10 gun sonra adet goremeyince esimin yonlendirmesiyle amerikan hastanesinde bulent urmana gittim ve hamile oldugumu ogrendim,gebelik kesesi gorundugune gore 4-5 haftalikmis. Cem beyin kan testi yapmasi gerekiyormus ama ihmal etmis. Bulent bey bir sikinti olmaz dedi ama icim rahat degil internetten arastiriyorum, bu sitede bu konuda yazmis insanlara cok tesekkur ederim.hamileliginde tarlusal icip cocugu saglikli olanlarin destegine ve bilgisine ihtiyacim var, siz siz olun kamda negatif gebelik gormeden tarlusal icmeyin, hatta kanda test icin de bekleyin dollenmeden 1 hafta sonra belli olabiliyormus ancak.
Canım bende kullandım hapı sonra hamile oldgmu ogrendım ıkı doktorda sorun olmaz dedi rahmi besleyen bır ilaçmış gebelik varsa tutunmasını saglıyormus yoksa sökturuyormus korkma sakın gercı benimki bos gebeliktı devamı gelmedi canım