tarlusal ve hamilelik

Canim benim hep duzensiz olurdu. Hatta gecen sene kistler yuzunden 1bucuk ay kanama cektim durmamisti o zmn dogum kontrol hapiyla duzene girdi. Yani gine duzensizdi fakat ilac kullanmadan hasta oluyodum evlendikten sonrada fena degildi en son adet kasimda gordum bi daha olmamistim doktora gittim polistikover dedi tarlusal verdi ictim 29 aralik da yine hastalandim. Bi daha olmadi hamile oldum iste. Suan 8 haftalik.yani tarlusali 1 kez kullandım.

yanı senın hamıle kalmanda tarlusalın etkısımı warmıs cnm ?sonucta pko da progesteron eksık ya acaba tarlusal işe mı yaradı sence ?

yanı senın hamıle kalmanda tarlusalın etkısımı warmıs cnm ?sonucta pko da progesteron eksık ya acaba tarlusal işe mı yaradı sence ?

Ya ben oyle düşünüyorum. Doktora sormadim ama nette arastirdim geneldr tarlusali kullanan hamile kalmis bende onlardan biriyim. Bende oyle mantik kurdum kendimce.

Ya ben oyle düşünüyorum. Doktora sormadim ama nette arastirdim geneldr tarlusali kullanan hamile kalmis bende onlardan biriyim. Bende oyle mantik kurdum kendimce.

Bende suan tarlusal iciom cnm.adetimi gtirmek icin.Rabbim ol der olur ins

kızlar merhaba bnde 1 hafta önce dr gttm baktı tarlusal verdi içtm hala olmadm bu sabh test yaptm pozitf ama emn edilğm vrmı yokmu

kızlar merhaba bnde 1 hafta önce dr gttm baktı tarlusal verdi içtm hala olmadm bu sabh test yaptm pozitf ama emn edilğm vrmı yokmu

Slm cnm.pko falanmi war sendede?nicin tarlusal verdi doktor sana?testinin fotosunu at bakalim bi..birde testi tarlusal ictikten kacgun sonra yaptin???

Slm cnm.pko falanmi war sendede?nicin tarlusal verdi doktor sana?testinin fotosunu at bakalim bi..birde testi tarlusal ictikten kacgun sonra yaptin???
canm hamileymişim degerim perş gnü 351.70 cıktı cmt gnu 1000 cıktı perş gnu hast gdcm. tarlusalı içtm 1 hafta bekledm olmadm 1 hafta snra test yaptm

canm hamileymişim degerim perş gnü 351.70 cıktı cmt gnu 1000 cıktı perş gnu hast gdcm. tarlusalı içtm 1 hafta bekledm olmadm 1 hafta snra test yaptm

tebrıkler cnm.sende pko mu wardı?nıcın verdı sana tarlusalı doktorun?nasıl yanı hamıle kalmanda tarlusalında payı warmı şimdi???

yanı normal yolla zatn kalabirsn demişti dr bn ilacı içtgmde zatn hamileymsm yani ilacn hiç bi etkisi olmadı kalmamda

Anladim cnm.peki bisi sorcam sana bu tarlusali adet olamadigimiz icin icioz ya hani yapay reglmi oluyoz yoksa dogal regl mi?

Slm canim.bisi sorcam sana bu tarlusal icince regl oluyoz ya bu oldugumuz yapay regl mi yoksa dogal regl mi?

Slm canim.bisi sorcam sana bu tarlusal icince regl oluyoz ya bu oldugumuz yapay regl mi yoksa dogal regl mi?
Canim doktor gecikme ve kistten dolayi bu ilaci icince regli olacaksin ve boylelikle icinde biriken pis kan ve kistler gidicek dedi.

Selamlar Arkadaşlar. en son martın 13ünde adet olmuş ve günde 2 klomen kullanmıştım ama yumurta büyümedi diye tedaviyi bıraktık sonraki ay yani adet olunca femara denemeye karar verdik ama adet olamadım. pazar akşamı(50.günü oluyor adetimin) pazartesi sabahı ve salı sabahı açık kahve akıntım oldu. bende doktora gittim adetse ilaç femara için geç kalmıyım diye. Vajinal ultrasonda endometrium kalınlığım 9.7 çıktı. daha tam sökülememişsin söktürücü verelim sana dedi bende bu kalınlaşmaya bakılarak gebelik olabilir mi dedim. Kese görünmediğini ama kan testi yapacağını söyledi. yaptık test negatif çıktı. Tarlusal verdi ve adet olunca gelmemi istedi. şimdi ben günde 2 tarlusal kullanayım mı yoksa bekleyeyim mi? eğer gebelik oluşma aşamasındaysa kanda çıkmayabilirmi? ya da bu kullanacağım tarlusal denen ilaç olası bir gebelik durumunu zora sokar mı? Başına böyle bşey gelen var mı? ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. çok mutsuzumm yaşım 28 1 yıllık evliyim ve ben artık anne olmak istiyorummm. :(

Selamlar Arkadaşlar. en son martın 13ünde adet olmuş ve günde 2 klomen kullanmıştım ama yumurta büyümedi diye tedaviyi bıraktık sonraki ay yani adet olunca femara denemeye karar verdik ama adet olamadım. pazar akşamı(50.günü oluyor adetimin) pazartesi sabahı ve salı sabahı açık kahve akıntım oldu. bende doktora gittim adetse ilaç femara için geç kalmıyım diye. Vajinal ultrasonda endometrium kalınlığım 9.7 çıktı. daha tam sökülememişsin söktürücü verelim sana dedi bende bu kalınlaşmaya bakılarak gebelik olabilir mi dedim. Kese görünmediğini ama kan testi yapacağını söyledi. yaptık test negatif çıktı. Tarlusal verdi ve adet olunca gelmemi istedi. şimdi ben günde 2 tarlusal kullanayım mı yoksa bekleyeyim mi? eğer gebelik oluşma aşamasındaysa kanda çıkmayabilirmi? ya da bu kullanacağım tarlusal denen ilaç olası bir gebelik durumunu zora sokar mı? Başına böyle bşey gelen var mı? ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. çok mutsuzumm yaşım 28 1 yıllık evliyim ve ben artık anne olmak istiyorummm. :KK43:
2 hafta sonra tekrar git, ilacı içmeden. Kandan bir daha baktir, bu seferde negatif çıkarsa ilacı kullan.

merhabalar ben en son mart 18 de adet oldum nisanda gelmedi mayıs başı doktora gittim kan bakıldı ultrason bakıldı negatif çıktı doktor tarlusal verdi ve 5 gün iç bırak dedi geçen pazar bitti ancak herhangi bir değişiklik yok sadece göğüslerimde aşırı hassasiyet var doktoru aradım bir kaç gün daha bekle dedi şehir dışına çıkacağım ve haftaya salı döneceğim yardımlarınızı bekliyorum sizce ne olabilir

merhabalar ben en son mart 18 de adet oldum nisanda gelmedi mayıs başı doktora gittim kan bakıldı ultrason bakıldı negatif çıktı doktor tarlusal verdi ve 5 gün iç bırak dedi geçen pazar bitti ancak herhangi bir değişiklik yok sadece göğüslerimde aşırı hassasiyet var doktoru aradım bir kaç gün daha bekle dedi şehir dışına çıkacağım ve haftaya salı döneceğim yardımlarınızı bekliyorum sizce ne olabilir

bende gen hatfa kullandım aynı şekilde son adetim 13 marttı. tarlusal geçen pazartesi bitti perşembe günü söküldü adetim. zaten prospektüste de yazıyor 10 güne kadar gelir endişe etme.

bende gen hatfa kullandım aynı şekilde son adetim 13 marttı. tarlusal geçen pazartesi bitti perşembe günü söküldü adetim. zaten prospektüste de yazıyor 10 güne kadar gelir endişe etme.
Ge

Back
X