tarlusal ve hamilelik

Geçen pazar derken 10 gun önceki pazar bitti ilacim

o zaman bi doktora görün canım hatta kan ver belki gebelik vardır. forumda da görmüştüm, adet olmayıp tarlusal kullanıyor tabi önce bi test yapılmış. söktürücü bitiyo yine adet olmuyo ve test yapıyor gebe olduğunu öğreniyor. İnşallah sende hamilesindir

merhabalar bugün tekrar doktora gittim ve doktor keseyi gördü ancak bebek görmedi. kan verdim ancak 1 hafta beklememi ve 2 günde bir kan vermemi istedi. tarlusal içtiğim için 1 ay içinde ya hep ya hiç kuralı varmış bebek için. tutunup tutunamıyacağını birlikte takip edecekmişiz. çok garip hissediyorum var mı yok mu bilmiyoruz.

merhabalar bugün tekrar doktora gittim ve doktor keseyi gördü ancak bebek görmedi. kan verdim ancak 1 hafta beklememi ve 2 günde bir kan vermemi istedi. tarlusal içtiğim için 1 ay içinde ya hep ya hiç kuralı varmış bebek için. tutunup tutunamıyacağını birlikte takip edecekmişiz. çok garip hissediyorum var mı yok mu bilmiyoruz.
İnşallah geç dçllenmeden dolayı öyle görmüşsünüzdür canım inşallah bebeğin seninledir. 1 ay içinde ya hep ya hiç kuralı demişsin canım o ne demek? ilk kez duydum

İnşallah geç dçllenmeden dolayı öyle görmüşsünüzdür canım inşallah bebeğin seninledir. 1 ay içinde ya hep ya hiç kuralı demişsin canım o ne demek? ilk kez duydum
yani diyo ki doktor ilaç hamilelikte önerilmiyor ya bu nedenle gebelik giderse ilaç yüzünden olabilirmiş yok gitmez kalp atışlarını duyarsak o zaman problem yokmuş. keseyi gördük fakat içinde bebek görünmüyor dedi takip edeceğiz dedi

Hamileyken tarlusal kullanıldığında adet görülmezmi hamilelik yoksa mı işe yarıyo bu ilaç

Aynı seyleri bende yasadım ve kürtaj oldum değerlerim düşmeye basladi dis gebelik cikti patolojide ins sizinkilerin gebeliğiniz devam eder bebek görünür

hamileyken tarlusal kullanilirsa kanama olur mu? İdrar testlerim negatif pcos hastasiyim. Hamilelik suphemoldugu icin testi yapip negatif cikinca tarlusal kullandim daha ikinci gununde kanamam oldu. Ama kanamam duzenli degil az geliyor Hamileysdm tarlusalin etki etmemesi gerek degil mi

Herkese merhaba,

Eylül ayında ovülasyon testi aldım ve kullandım. Tam net bir koyuluğu yakalayamadım. Ama iki gün çok koyuydu. daha sonra beklediğim tarihte adet olmayınca test yaptım. gebelik yoktu. doktora biraz daha bekleyip gittim. hcgye bakıldı kanda yine yoktu ama doktorum rahim kalınlaşmış hamilelik olabilir demişti. hcg'de çıkmayınca tarlusal verdi içtim. tarlusal bittikten sonra 12 gün geçti adet olmadım. ama bu sırada ablam 7 aylık erken doğum yaptığı için hiç üstünde duramadım. 15 gün o koşturma içerisinde anlamadım. sonra ablamla doktora gittiğimde doktora durumu anlattım. bir baktı ve keseyi gördük :) Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Burada hep yazmışlar ben düşünmeyi bırakınca oldu diye. Gerçekten de doğruymuş. Aam bence önemli olan gün aşırı ilişki, folic asit kullanımı ve üstünde durmamak. tabii doktorunuzla görüşüp gerekli tedaviyi görmeniz gerekiyorsa onu gördükten sonra. Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı nasip etsin.

G galebovi canim yazdiklarini okudum.bende ayni durumdayim.11 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadm testler hep negatif cikti hcg negatf ckti.14 ekimde doktora gttim tarlusal verdi hcg negatif cikinca.tarlusal ic 10 gun gecsn dedi.ictim ve bugun 10.gunum ve gelmedi.benimde ayni olabilir mi? Gecen ay sonu ilk defa cocuk dusunduk.ilk defa bu kadar gecikme yasiyorum kistim falanda yok.butun kontrolleri yaptrdm.yarin kan testi yaptircam negatif olursa bu kesin hamile olmadgm anlamina mi gelir yoksa biraz daha beklemelimiyim sence ?

G galebovi canim yazdiklarini okudum.bende ayni durumdayim.11 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadm testler hep negatif cikti hcg negatf ckti.14 ekimde doktora gttim tarlusal verdi hcg negatif cikinca.tarlusal ic 10 gun gecsn dedi.ictim ve bugun 10.gunum ve gelmedi.benimde ayni olabilir mi? Gecen ay sonu ilk defa cocuk dusunduk.ilk defa bu kadar gecikme yasiyorum kistim falanda yok.butun kontrolleri yaptrdm.yarin kan testi yaptircam negatif olursa bu kesin hamile olmadgm anlamina mi gelir yoksa biraz daha beklemelimiyim sence ?

Merhaba, benim adet tarihim en son 27 ağustos'tu. 29 Eylül'de gittiğimde doktora keseyi gördü. bence siz hem kan testi yaptırın hem de bir muayene olun derim. bir hafta sonrada kalp atışlarını duyduk :) ben de sizin gibi 10 gün bekledim ama sonra bir 5 gün daha bekledim hiç aklıma gelmedi test negatif diye ama artık başka çarem olmadığı için hormon testi yapılır diye gittiğimde doktor keseyi muayenede gördü. tekrar kan test yaptırmadım.

Merhaba, benim adet tarihim en son 27 ağustos'tu. 29 Eylül'de gittiğimde doktora keseyi gördü. bence siz hem kan testi yaptırın hem de bir muayene olun derim. bir hafta sonrada kalp atışlarını duyduk :) ben de sizin gibi 10 gün bekledim ama sonra bir 5 gün daha bekledim hiç aklıma gelmedi test negatif diye ama artık başka çarem olmadığı için hormon testi yapılır diye gittiğimde doktor keseyi muayenede gördü. tekrar kan test yaptırmadım.

29 Ekim de gördük keseyi. yukarıda yanlış yazmışım. ondan önce 1 hafta tarulsal kullandıktan sonra bekledim. adet tarihimi de 10 gün geçtikten sonra kan testinde gebelik çıkmamıştı. Tarlusal kullandım doktor verince. Ama açıkçası ben tarlusal verdiği için doktorumu değiştirdim. Şu an başka doktora gidiyorum. Son adet tarihimden hemen hemen iki ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama doktorumun tahminine göre öğrendiğimde 4-5 haftalık hamileydim.

Bende idrar testinde negatifi gorunce tarlusal kullandim, 10 gun sonra hala adet olmayinca kan testinde 4,5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Hapi kullandigim donemde hamile kalmis olma ihtimalim de var bana gore, ama yine de adet duzensizligim oldugu icin bilemiyorum ne etki etti vucudumda.

Bebegimin 9. Haftada kalbi durmustu, belki de o hap yuzunden bilmiyorum.

Ama ben tarlusal yerine progestan kullanmayi tercih ediyorum. En azindan bebege zarar vermiyor hamilelik soz konusu oldugunda.

Back
X