- 4 Kasım 2022
- 249
- 95
- 18
- Konu Sahibi PowerPuffs
-
Kaçınci gün test yaptınız acabaBenimde adetlerim düzensiz söktürsün diye tarlusal kullandım yine olmayınca test yaptım hamileymişim
Sat 32 temmuzdu. 20 eylülde test yaptım geç döllenme olmuş benimKaçınci gün test yaptınız acaba
Hayır benim abimin eşi de tarlusal kullanmıştı bebeğe herhangi bir zararı olmadı. Ozamanlar doktoru tarlusal gebelik varsa bebeği tutunduruyor gebelik yoksa söktürüyor demişti hakikatende bi sıkıntı yaşamadı. Henüz 6+4 teyim daha yeni gebelik ama şimdiye kadar şükür bi sorun yaşamadımBebeğe zarar veriyor filan diyenler var öyle bı sorun düşük riski filan yaşadınız mı acaba
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin varsaİnşallah yaşamazsın canım benim bende öyle duydum bakalım biraz daha bekleyip bende test yapicam 4 gün daha bekleyip inşallah bende hamileyimdir pek umutlanmak istemiyorum daha sonra hayal kırıklığı oluyor
Sağlıkla devam ediyordur inş gebeliğinizSat 32 temmuzdu. 20 eylülde test yaptım geç döllenme olmuş benim
Şükür bugün kontrolümüz vardı bi sıkıntı yok şimdilikSağlıkla devam ediyordur inş gebeliğiniz
Ay maşallah bende 2 doz kullandım sonra şüphelendim şimdi bi test yaptım o da ne olduğu anlaşılmıyo var mı yok mu ilk kez kullandığım bi marka yorumlayamıyorumŞükür bugün kontrolümüz vardı bi sıkıntı yok şimdilik
İdrarı çok damlattıysanız dağılmış olabilir yada çok silik çıkmış olsa bile içmeyin bikaç gün daha bekleyinAy maşallah bende 2 doz kullandım sonra şüphelendim şimdi bi test yaptım o da ne olduğu anlaşılmıyo var mı yok mu ilk kez kullandığım bi marka yorumlayamıyorum
Bekleyeyim değil mi 3 gün sonra bidaha yaparımİdrarı çok damlattıysanız dağılmış olabilir yada çok silik çıkmış olsa bile içmeyin bikaç gün daha bekleyin
Bende anlayamadım yok gibi ama belli de olmaz 3 günden bişey kaybetmezsin bekle benceBekleyeyim değil mi 3 gün sonra bidaha yaparım
Benim 7. Günüm bitti hala adet olmadım dün testte de çıkmadı napicagimi bilmiyorum doktora gitsem ne diycek korkuyorum da gitmeyeBende anlayamadım yok gibi ama belli de olmaz 3 günden bişey kaybetmezsin bekle bence
Polikistik over sendromu varmıBenim 7. Günüm bitti hala adet olmadım dün testte de çıkmadı napicagimi bilmiyorum doktora gitsem ne diycek korkuyorum da gitmeye
Ne yaptınız regl olabildiniz miDoktor öyle bişey demedi ama adetlerim düzensiz bı kaç aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?