Tarlusal

Benim doktorum hep strese bağlar herşeyi sakın stres yapma ben tedaviye başladığımda ilk ay tuttu ama bebeğim üç aya kadar yaşayabildi o yüzden herşeyde vardır bı hayr bunu sakın unutma canım
Kesinlikle öyle. Bu ara daha az stresim var çok şükür. Stres çok etkiliyo

Merhaba bende tüp bebek sonrası düşük yaşadım 52 gündür adet olmuyorum tarlusal kullandım 12 gün oldu hala adet olmadım bugün 2. Tarlusal a başladım tekrar tüp bebek yapacağım daha önce 3 kürtajım var adetim gecikmemişti sopan kürü denesem mi

Bence ilaç kullanırken soğan kürü deneme canım ikinci tarlusalla başlamışsin bide zaten ilaçlar hormonları çok etkiliyor her ilaç kullandığım garip yan eetkileri oluyor bende mesela bu seferki klomen kullanımında bugün 3. Günüm hamile gibi bende uyku yapıyor ben kullanma derim bide strese girme bende 10 güne kadar olamamıştım strese girdim he bide yalan yok hamile miyim diye umutlandim doktor stresten geçikmistir dedi

Haklısın teşekkürler çok sıkıldım bu durumdan

Haklısın teşekkürler çok sıkıldım bu durumdan
Tüp Bebek tedavisi yerini bı tane doktor var duymuşsundur belki dr.mfk onun takviyelerini denedim mi hiç baya insana umut oluyor bende takip ediyorum onu eğer ilk tedavi uyguladığımda tutmasaydı bende onun takviyelerinden alicaktim

Biliyorum arkadaşım aldı bi işe yaramadı ben normal yolla 3 defa hamile kaldım hemen de olmuştu ama kalbi duruyor düşük oluyor benim sebep yok daha sağlıklı olur düşüncesi ile tüp b yaptık ama Malesef

Bir şey sormak istiyoeum tarlusalı tam kutu mu kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…