Tarlusal

Bazı hamileler üstüne görme ve yerleşme kanamasından farklı aynı adet gibi yoğun uzun süreli çok kanama gördüklerini idda ediyorlar. Sorumun sebebi de bu aslında. Rivayette olabilir evet lakin bunlardan biri benim annem bana hamileyken dört ay regl olduğunu söylüyor. Zamanında kadın doğumda çalışan biriydi kendisi yerleşme ve ya üstüne görme kanaması demiyor direk adet diyor.

Ama sorunuzda tarlusal kullanarak adet olurmu demissiniz tarlusal kullanilmaz hamilelikte..

Sorum da bu ihtimal üzerinden bir çıkarımla oluştu zaten. Zaman değişti yediklerimiz içtiklerimiz dna larımız. İçimizde hamile olup adet görenleri artık daha sık duyuyoruz. Peki tarlusal kullanarak adet olup aynı zaman da hamile olan var mı ? Benim merakım bu yönde. Bilimsel olarak imkansız. Bilimsel olarak adet olmakta hamilelikte imkansızdı. Burası da kadınlar sitesi olduğu için böyle bir yaşanmışlığı olan varsa yazar ya da bununla ilgili bilgisi olan varsa yazar diye sormak istedim.

Adet olmak hamilelikte imkansiz degildi ki eskilerde hep anlatir ustune gorme durumunu.

Ayrica tarlusal dusuge sebep olabilir. Tarlusal bebek yoksa adet söker. Varsa durum sıkıntı olur.

Ayrica tarlusal dusuge sebep olabilir. Tarlusal bebek yoksa adet söker. Varsa durum sıkıntı olur.
Üstüne görmenin kıstasları ile adet farklı kıstaslara sahip. Bazı jinekologlar hamilelik varsa bebeğe zararı olmaz diyor bazıları düşük yapar diyor. Sanırım ilaç bünyeden bünyeye farklılıklar gösteriyor. Cevabınız için teşekkür ederim. :)

Tarlusal maalesef ki duphaston yada progestan gibi bi ilac degil.. ayrica ben kesin dusuk yaptirir demedim sebep olabilir dedim 14 senedir surekli tarlusalla sokulen birisi olarak soluyorum saclarimizi agarttik kadin dogumda

Estağfirullah ben siz kesin düşük yaptırır dediniz demedim. Elbetteki tecrübelerinize değer veriyorum bu konularda yaşanmışlığı az olan biri olarak. Benim reglm aslında kendi içinde bir hiyerarşi de ilerlerdi. son 2 senedir yılda bir kere gecikiyordu buna alışmıştım ama bu sene arka arkaya iki kere gecikince ve arka arkaya tarlusal kullanınca kendimi çok garip hissettim. Annem erken menapoz yaşamıştı bir acı üzerine reglden kesilmişti. Ben sanırım bundan korkuyorum. Zira kistim falan yok bunu doktor söyledi zaten. Son 5 aydır stres ve anksiyete artışındayım. Genelde de stresli biriyimdir zaten ilk defa strestten reglm kesildi. Sanırım streste zirvedeyim bu aralar :)

Forum icersinde cok var biliyomusunuz son zamanlarda surekli adeti geciken sökülemeyen cok garip son zmaanlarda bunun çoğalması.

Forum icersinde cok var biliyomusunuz son zamanlarda surekli adeti geciken sökülemeyen cok garip son zmaanlarda bunun çoğalması.
Mevsimsel mi acaba zira benim için hiçbirşey yokken iki ay böyle olması. Hiç olmayınca insan da farklı duygulara büründürüyor insanı. Kadın olmak çok zor ya

Mevsimsel mi acaba zira benim için hiçbirşey yokken iki ay böyle olması. Hiç olmayınca insan da farklı duygulara büründürüyor insanı. Kadın olmak çok zor ya
Artik mevsimselmi stresmi yedigimiz ictigimizmi neyin etkisi bu bilmem.
Gercekten öyle kadin olmak cook zor

Tam da aradığım yorum gerçekten her yerde var şu anda ben de hiç adetim şaşmaz bu ay 15 gün gecikti kasette kan testi negatif çıkıyor dört gündür tarlasal içiyorum üç gün daha içeceğim olmazsa tekrar doktora gideceğim bakalım hayırlısı Miyim diye düşünmüyor da değilim adetim beş gün gecikince testleri yaptım kanda kaset teste negatif çıktı

Rabbim gonlunuze gore versin insaAllah kimseye aratmasin . Ya mevsimsel yada cidden bole bi salgin oldugunu dusunuyorum artik herkes aynı şeyi yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…