Tarot bakana kahve falı bakıyorum gençlik
Bndee tarot bakan kahve fali bakabilirimmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
göz rengininzi saç renginin birde burcunuzu yazın birde neyle ilgili istiyorsunuz ona göre bakarım ama sizde kahveye bakarsanız
Tabiki bakarim. Goz rengim bal rengi saclarm suan acik kahve burcum yengec. Askkla ilgilii
öncelikle sunu söylemeliym ki aşkla ilgili sıkıntılarınız var çelişki arasında kalmışsınız gelgitleriniz çıktı biriyle birliktemisiniz bilmiyorum ama burda esmer birisi çıktı ya geçmişten birisi yada gelecek birisi şuanda da hayatınızda olan biriside olabilir bu kişiyle sıkıntılarınız söz konusu ikilemlerin söz konusu çok dedikodusu yapılan birsisin sen ve hanedende çok fazla nazarın var 1 ay gibib bi süreçte sanki bi rahatsızlık atlatmışsın ufak gibi gördüm burda geçmişe çok takılı kaldığın çıktı 2 li bir vakit bu ayın ikiside olabilir 2 ayda olabilir ayın 12 gibide olabilir burda biriyle ilgili tartışman çıktı ama bu yüzyüze olcak bi tartışman olucak kalbin çok temiz ama etrafını temizlemelisin sorularını sor ona göre yanıt vereyim
Ya varya bu kadar olabilirr hayatimdaki esmer evet ve dedikodum cok yapiliyr nedense ve sikintiliyim gercekten. Bu cocukla bir gelecegm varmi acaba seviyrmu benii
onun burcu nedir?
göz rengininzi saç renginin birde burcunuzu yazın birde neyle ilgili istiyorsunuz ona göre bakarım ama sizde kahveye bakarsanız
Onunki biraz sikintili gercek dgum tarihi belli degil kimlikte nisan dogumlu
Bende bakarim kahveye. Banada tarot bakarmisin:))
çok teşkkür ederim cnm sormak istediğin varsa sor bana açık tarotum bu arada sormak istediğim bu birine karşı sevginiz var ama o kişinin seninki kadar değil demişsin ama bu kişinin bana var mı sevgisi yada bi görüşme durumumuz hayatında birisi gözüktü mü sende sorabilrisin sorunuTesekkr ederm fal icin agziniza saglik. Benm yorumumda. Simdi sizin gitmek istediginiz bi yer var bu aralar yada uzun zamandan beri aklinda olan ama bir turlu gidememissinz. İcinizde kalmis . Hayatinizda biri varmi bilmiyrm ama kocaman bir kalbiniz var ve cok buyuk bir aevgi var birine karsi ama o kisininki siZnki kadar degil. Yakin zamnalarda can sikici bisey yasamissnz bu knuyla alakali. Aile buyukleinden biriyle bir tartisma gordum ama ufak bisey. Yakin zamanlarda size yatili misafir var. Ve sizin hosunuza gitmiyr. Birde bos bir yuzuk gordum ya atilmis ya olmamis. Ama iyikide olmamis. Sizin aklinzdan gecen iki sey var ama birbiriyle baglantili olmasini cok istediginiz. Zaman diyorum bunun icinde. Bide gecmisinzde pisman olacagnz herhangi bisey olmus ve suan bile sizi kotu etkiliyr. Bitane belli belirsz bir haberniz var eger bu haber gerceklesirse cok hayirli bir haber sizin adiniza. Bu aralar maddi bir sikinti icindesiniz ama bir zman snra eliniz bollasacak. Sikintilarnz gidecek. Sanki bu aralar bir is arayisi icindesiniz ama kafaniza uygun bisey yok gibi. Bu arada etrafiniZda olan isminin icinde e ve l harfi olan ikinci harf soyisimde olabilir bu kisi yuzunuze gulup sinsice davranan karanlik yuzlu biri. Guvenmeyin derim dogruysa tabi. Kendinize bu aralar guveninizi kaybetmis gbiSiniz. Ve bu disardan farkediliyr. Kafaniza cok taktiginiz bir knu var, aslinda cozumu siZsiniz. Cevreniz tarafndan hem sevilirsiniz hemde soguk bulunursnuz ama fitratniz iyi yapili.
çok teşkkür ederim cnm sormak istediğin varsa sor bana açık tarotum bu arada sormak istediğim bu birine karşı sevginiz var ama o kişinin seninki kadar değil demişsin ama bu kişinin bana var mı sevgisi yada bi görüşme durumumuz hayatında birisi gözüktü mü sende sorabilrisin sorunu
Canm bu kisinin kafasi karisik , genelde boyle bir insan yani cok kararsiz bir yapisi var.gorustugu biri var ama ciddi bir dusuncede degil gbi geldi bana. Evet gorusmeniz var. Ve etkiyceksn sen bunu. Benm sorumda bu hayatimdaki kisi beni gercekten seviyrmu ve evlilik dusunuyrmu
sen bu kişinin sanki önceki hayatında olan kişiyi unutup unutmadığına dair çok takılı kalmışsın gibi gördüm burda senle bu kişi gelecek düşünüyor ama sen çok düşünüyorsun gelgitlerin çıkmış burda bi tartışman çıktı burda sana ilgisi sevgisi var cnm bunun soru sorabilirsin
Agzina saglik gercekten. Baska sorum yok. Seni bol bol rahatsz ederm artik :)
hiç önemli değil cnm herzaman sana bişey sorucaktım bu kişimi beni arayacak ben mi onu arayacam bu kişinin kafası benden mi karışık
bu arada baktırmak isteyen olursa bakarım karşılıklı
Ya aslinda kimin arayacagi karisik biseyler oluyr burda aslinda bulusmak icin aranmiyr baska bi sebepten araniyr snra is grusmeye gdiyr. Senin icinde kafasinda soru isaretleri var seninle olabilir aslinda ama istemedigi biseyler var sanki onu rahatsz eden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?