Taroot bakabilen :)

ne gibi sizce mesela özle msj hakkım olsaydı yazardım size

25 mesaja tamamlayin. Rahatsz oldugu durumu goremedm ama ortada bir rahatsizlik var. Ortak arkadsiniz varmii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

25 mesaja tamamlayin. Rahatsz oldugu durumu goremedm ama ortada bir rahatsizlik var. Ortak arkadsiniz varmii

evet 2 tane var birisiyle 1.5 yıldır görüşmüyoruz birisiylede çok samimiyim haftada 3 gün görüşürüz nerdeyse de anlamadım neden sordunuz

evet 2 tane var birisiyle 1.5 yıldır görüşmüyoruz birisiylede çok samimiyim haftada 3 gün görüşürüz nerdeyse de anlamadım neden sordunuz

Hangisi bilmiyrm ama kotu knusuyr sizinle ilgili o kisiye

bunun benimle bi sonu var mı sizce yada evlilik düşüncesi

Kafasi karisik dedim ya iste o karisiklik giderse olabilir gibi. Yine bakarim daha detayli soylerim simdi uykum var kafam dagiliyrr.

Kafasi karisik dedim ya iste o karisiklik giderse olabilir gibi. Yine bakarim daha detayli soylerim simdi uykum var kafam dagiliyrr.

prencesx uygun olduğun bir zaman benim de tarotuma bakabilir misin

çok teşkkür ederim iyi geceler bende bu arada kahve bakıyorum atarsanız bakarım

Göz - kahverengi sac-siyah burc-terazi ikisi arasında kaldığım insanlar var biri koç biri başak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Göz - kahverengi sac-siyah burc-terazi ikisi arasında kaldığım insanlar var biri koç biri başak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında dengeli bi insansın sen ben koç burcu kişiyle olmaaycağını gördüm burda daha çok başakla dengeli olursun koç burcu kişiyle ilgili senin şüüphelerin var özgürlüğüne çok düşkün birde çapkın gbi bu kişi biraz sanki onda bu ley seni ona karşı başağa doğru itekliyor ben başka olan kişiyle uyum gördüm sende

Peki koç.burcu olan kişinin dönüşü var mı

Peki koç.burcu olan kişinin dönüşü var mı

geri dönüşü var bunun sana ama koç burçlarının bi özelliğini söyleyeyim sana yüz vermeyeceksin ama ben sanki sende başak olucak gibi hissettim başakla ancak sen birbirini tamamlarsın ama bu ikisi için sana bişey söyleyeyim başkata koçta çapkındırlar bunlardan birisi sanırım koç burcu olan kişi pek esmer hissetmedim kumral gibi orta boylu sorun varsa sor cnm

Son düzenleme:
geri dönüşü var bunun sana ama koç burçlarının bi özelliğini söyleyeyim sana yüz vermeyeceksin ama ben sanki sende başak olucak gibi hissettim

Cok cok teşekkür eserim canım kahve iç istersen bakayım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…